Мануела ще живее

Момичето, което пострада тежко при катастрофата, причинена от Максим Стависки вече не е на командно дишане, лекарите твърдят, че това е добър знак
10 авг 2007 10:44,
58
Мануела ще живее
Състоянието на Мануела е тежко, но животът й е вън от опасност. Снимка: БГНЕС
Мануела Горсова, която пострада тежко при катастрофата край Ропотамо, причинена от световния шампион Максим Стависки, вече е на спонтанно дишане, а не на командно, съобщи директорът на ВМА - София.

Ген. Стоян Тонев сподели, че това е добър признак и допълни, че мозъчният оток на девойката се лекува медикаментозно.

Състоянието й е тежко, но животът й е вън от опасност.

Dnes.bg припомня, че на Мануела бе направена сложна хирургична операция, след като бе транспортирана с реанимобил от болницата в Бургас във ВМА – София.

Момичето пострада тежко при катастрофата на пътя Приморско-Бургас.

Леката кола, с която пътува, бе блъсната от джипа на Максим Стависки.

При инцидента загина 23-годишно момче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
богомолка преди 16 години
Дай Боже Максим да си получи заслуженото и справедливостта да възтържествува!!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Мари преди 16 години
Аз пък съм само за Мануела. От все сърце и повелавам да оздравее колкото се може по-бързо. А Максим- каквото си е надробил да си го сърба.
15
0
 
0
 
! Отговори
Stelio преди 16 години
Не съм съгласен абсолютно с вас номер 9 е прав това което са постиганали са си го заслужили и да станеш световен шампион от името на българия не е малко още по малко вие 2та сте ги направили звезди ако сте спортни инвалиди (каквито явно сте) мнението ви е разбираемо иначе не оправдавам максим сега заслужава да полежи в затвора да мй дойде акъла жалко че така се слага край на кариерата и на албена без изобщо да има някаква вина...
14
0
 
0
 
! Отговори
Гал преди 16 години
Дано да се оправи момичето, молим се за това!Максим ние сме с теб!
13
0
 
0
 
! Отговори
Поли преди 16 години
Дай Боже да се възстанови напълно Мануела!Дай Боже На Максим сили да успокои съвестта си!Дай Боже на хората ум и разум та най-после да спре безумната война по пътищата!
12
0
 
0
 
! Отговори
donka преди 16 години
Дано се оправи момичето. Жалкото е, че и обърнаха повече внимание, защото колата им бе блъсната от популярен човек, ако беше от някого, който не е известен на никого вече щяхме да сме я забравили, а случая, вече нямаше да е известен на никого.
11
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Да.Типично и не за учудване,че никой доктор и пресата ,не коментират,дали,горкото момиче ще се възтанови напално.Говори се,че Мануела,едва ли,ще баде напълно здрава.Защо се укрива тази информация,която е известна на доста лекари и обикновени хора!Но...нали не бива да забравяме,че живеем, в "наи-правовата" държава!
10
0
 
0
 
! Отговори
x преди 16 години
А какво стана с разследването?
9
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 16 години
Не съм съгласен с казано от Ми. Не мога да оправдая постъпката на Максим по никой начин - безотговорна, келешарска, но най-ужасното е че се стигна до отнемане на човешки живот. Все пак не може да обезличаваш това, което постигнаха. И ми е много интересно как точно ти пък си ги направил/а звезди ..не е много ясно, но както и да е... ситуацията не може да се опише обективно когато има загинал човек заради безотговорните действия на други.
8
0
 
0
 
! Отговори
Елисавета преди 16 години
Вярвам, че ще се оправи.Молим се за нея.
7
0
 
0
 
! Отговори
Ми преди 16 години
Дано се оправи момичето. Дано успее и психически да си стъпи на краката.Иначе съм съгласна с предишния пост - какво толкова им се радвахме, все ено заради техните титли растяха нашите заплати. А те двамата наистина май са със сменени роли. Ние ги направихме звезди, сега ние ги сваляме от пиедестала.
6
0
 
0
 
! Отговори
Тони преди 16 години
Най-*** е, че като се събуди момичето първото нещо, което ще научи е, че приятелят и загинал, а да не говорим, че на нея ще и трябват години да се утърси от преживяното. А това, което Максим стори е много ужасно, защотото колкото и много да си направил за една държава, когато се помислиш за по-различен и специален белята става.. Яд ме е, че известните и допринеслите в България не знаят как да дават пример на по-младите...Нека всичко се оправи и момичето да възстанови живота си!
5
0
 
0
 
! Отговори
yana преди 16 години
az nikoga ne sum go haresvala toq gei mazen i ne znam za6to vsi4ki tolkova im se kefeha na tiq dvamata.to ne moje da razbere6 koi e muja koi jenata v tqhnata vruzka.sigorno vruzkata im e da si pravqt manikura edin na drug.nqma zna4enie ama toq ina4e e ot kampaniqta ne karai pil.abe nema da se opraim bg rabota
4
0
 
0
 
! Отговори
Sapiens преди 16 години
Дано се оправи Мануела. Аз се питам с какви очи ще я гледа Ставински и какво ще и каже?!?
3
0
 
0
 
! Отговори
bg-fen преди 16 години
S neja sme vsi4ki! Dano ozdravee po-burzo!
2
0
 
0
 
! Отговори
Ели преди 16 години
Дано всичко да завърши добре!
1
0
 
0
 
! Отговори
Bonita преди 16 години
Стискам палци да се възстанови момичето!