Наша дипломатка показа що е еротика

Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър към Външно министерство, показа сексапил в личен сайт
23 окт 2007 08:46,
334
Наша дипломатка показа що е еротика
Лила с пръстче в устицата. Не, това не е софт порно. Това е дипломация. Снимка: БГНЕС

Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър в Дирекция "Двустранни консулски отношения и консулска защита" във Външно министерство, е публикувала свои снимки в сайта си, достойни за корицата на мъжки списания.

„Това са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми“, съобщава тя пред вестник "Монитор".

Според нея това е част от личния й живот и няма значение, че фотосите са достъпни в интернет пространството.

Тя потвърди, че лично е качила снимките в сайта си www.lilaangel.com, защото "няма нито порнография, нито нищо особено". Междувременно интернет сайтът на Георгиева вече не е активен.

В интернет страницата на Лила Георгиева е публикувана и нейната автобиография, от която става ясно, че преди да постъпи на работа във Външно, е работила в българското посолство в португалската столица Лисабон в дирекция "Протокол", а от 2003 до 2004 година е секретарка на посланик Альоша Неделчев.

Също в сайта е публикувано и определение за дипломатите - ДИПЛОМАТ: това е този, който ти казва да идеш на п***а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.

Иначе младата експертка е завършила "Политология" в Софийския университет "Св. Климент Охридски", както и магистратура по Политология и Международни отношения в Univercidade Catolica в Лисабон.

В сайта си Лила Георгиева е публикувала и впечатленията си от живота си в Португалия:

"Ще започна от манталитета на местните жители. Те не отговарят на общата представа за студен и консервативен тип западно общество. Португалците са точно обратното на това - виждат те и в този момент започват да те прегръщат, да те целуват, да ти задават интимни въпроси, да навлизат в твоя личен свят. Човек бързо се поддава на това, решава, че може да им се довери за всичко, да свали всички бариери. Точно в този момент обаче се натъкваш на изключително двойнствена природа, изпълнена с интриги и скандали", пише Георгиева.

Говорителят на Министерството на външните работи Димитър Цанчев заяви пред "Монитор", че не може да коментира снимките без да ги е видял.

След като репортер на вестника му даде адреса на сайта, Цанчев обеща днес да каже своята позиция по въпроса.

Проверка във виртуалното пространство показва, че експертката се е регистрирала и в сайтове за запознанства.

В биографията си тя посочва, че владее шест езика - английски, руски, френски, португалски, испански и италиански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
emo преди 16 години
Един интелигентен човек никога не би направил такова нещо. Поредната проста ***, попаднала на такава длъжност не с качества, а лапане на ...
33
0
 
0
 
! Отговори
........... преди 16 години
...........jalka rabota, jalki politici...
32
1
 
0
 
! Отговори
aD преди 16 години
мили мамо и татко, пиша ви от париж! тук е супер - ВЕЧЕ СВИКНАХ С ЕЗИКА, САМО С ...МИРИЗМАТА ВСЕ ОЩЕ НЕМОГА! дааа лилето е супер с френския!!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
lucis преди 16 години
Problemut e tam, 4e gospojicata predstavlqva Bulgaria v nqnakva stepen, poradi poziciqta, koqto zaema - imenno zaradi tova e nepriemlivo da publikuva takiva snimki.
30
0
 
0
 
! Отговори
ужас преди 16 години
Проститутките на държавна Международна служба...Колко оригинално.Явно да си манекенка,"бизнес"дама?!,мутреса от "Висшето"ни общество?! или журналиска вече не е модерно.*** обслужващи висшите ни мутро-политици-не бъдете скромни!Има и по-амбициозни постове -я министерския съвет,я президенството,а вече и европарламента.Тъй де.И без това ни управляват престъпници,защо да не са поне красиви ***!
29
0
 
0
 
! Отговори
Ирина Марудина преди 16 години
да я бяха пуснали да реши либийския казус, що я тикат в Гърция само да си хаби дипломатическия талант!!
28
0
 
0
 
! Отговори
Педро преди 16 години
Нямам нищо против да си направи сайт момичето и да си публикува каквито снимки иска (щом така отчаяно си търси приятел) :)Проблемът е че е можело да спести къде работи и какво прави ! (явно не си е научила добре урока за дипломацията)
27
0
 
0
 
! Отговори
Грую преди 16 години
Започвам да се плаша от журналята. Тия снимки ги има сигурно отпреди година. А на желаещите - мога да ви дам телефона и, но си има гръцки чобанин :)
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хора нисто не разбирате от дипломация! Това е последната модна тактика в БГ дипломацията! Вече в дипломацията се използват елитни *** назначени на държавна заплата! К'во си мислите, че им е лесно ли, да ослужват разни дедковци на преклонна възраст! трудна е тяхната професия /особено в гърция :))/ В СУ вече са открили и такава паралелка / тя май си е отдавна там/ специалност Политическа проституция - вътрешна, външна, предна и задна политика.Ама хич не се сещате бре хора това са държавни дела :))Айде малко разбиране! Те сега и въвъ външното разузнаване са внедрени / на една *** всичко ще си кажеш!!!/.
25
0
 
0
 
! Отговори
ad преди 16 години
Еее що бе вижте каква е дипломатична. Кой нормален мъж би и отказал а?? хахаха И тези хора ни представят държавата по света до каде стигнахме...
24
0
 
0
 
! Отговори
КАКА преди 16 години
КАТО НЯМА ЛИЦЕ ЗА ПОКАЗВАНЕ , ЩЕ ПОКАЗВА ДУПЕ - ХА-ХА-ХА !!!ЯВНО В ТОВА СЕ КРИЕ ОРЪЖИЕТО НА НЕЙНАТА КАРИЕРА !!!
23
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНА преди 16 години
АБЕ И ДИПЛОМАТКАТА НИ КАТО ВСИЧКО ДРУГО -ПОРНОГРАФИЯ !! ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ПОКАЗВА ДУПЕ С ПРАШКИ ЗА ДА ВПЕЧАТЛИ НЯКОГО !!?? ЯВНО ТАЯ ВЛАДЕЕ "ЕЗИКА "С ПРЪСТЧЕТО ДЕТО СИ ГО Е БОДНАЛА!! СРАМ ЗА ДИПЛОМАЦИЯТА НИ !!! СНИМКА НА ЛЕКА ПРЕДЛАГАЩА СЕ ЖЕНА , НИЩО ПОВЕЧЕ. БЕЗ КОМЕНТАР ЗА ТАЗИ ПРОСТОТИЯ.......................
22
0
 
0
 
! Отговори
sasho преди 16 години
Мадамата си е качила снимки и коментари. Веднага селяните се нахвърлят асливо върху нея. Това е моят коментар :(
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ох на батко, само да те хвана ще те разкрша и ше ти скина *** гащички .......... след известно време нашето пропаднало общество ще бъде управлявано от хора като Азис, Гъзис и т.н.
20
0
 
0
 
! Отговори
dfsdf преди 16 години
Ех, ама много диви селяни в тоя сайт, бе. Естествено че ще злобеят, като видят някой с нормално поведение, който не го е срам от собствената си голота за разлика от забитите селяни, които никога няма да излязат от своята анонимност.
19
0
 
0
 
! Отговори
User преди 16 години
Дупето и и зглежда добре на тази снимка (ако е нейна) - Вие кво искате, дипломатите ни да са задръстени баби к квадратни дирници и хемороиди от седене и четене на закони и двустранни споразумения ли?
18
0
 
0
 
! Отговори
podkrepa преди 16 години
taka e po4nala taka 6te varvi ..koi s kakvoto moje vajnoto e da varvim napred :)))))
17
0
 
0
 
! Отговори
Ivailo преди 16 години
Много добре си изглежда жената и в личния си сайт ще си прави каквото си иска.
16
0
 
0
 
! Отговори
dfg преди 16 години
Абе *** ориенталци. Хората ви казаха да си смените ориенталския манталитет. Трябва да приемете, че жените също като мъжете имат нужда да изразяват своята сексуалност и също им харесва да справят секс. ***!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
I kak e diplomaticesko atashe v gurcia kato ne znae bukel grucki