Засипаната с Бончеви пари фондация се чуди и мае откъде й е дошло

Пред Dnes.bg шефката на "Утре за всеки" обяви: Не познавам Ангел Бончев, но смятам, че стават чудеса
30 юли 2008 10:01, Екип на Dnes.bg
72
Засипаната с Бончеви пари фондация се чуди и мае откъде й е дошло
Ангел Бончев в изявлението си по телевизията снощи в момента, когато показно дарява парите. Вижда се и липсата на двата му пръста. Снимка: bTV

"Смятам, че стават чудеса", така шефката на Фондация "Утре за всеки" коментира за Dnes.bg изненадващия ход на Ангел Бончев, който снощи дари откупа за съпругата си от 157 хил. евро на въпросната организация.

"Не, не сме имали индикации, че това ще се случи. Това е абсолютно неочакван ход за нас, но имаме нужда от такава подкрепа, за да осъществим идеята си. Нашето желание е материализирано в момента", обяви Румяна Козарева.

А желанието им е да изградят дневен Център за рехабилитация на жени, претърпели операция от рак на млечната жлеза.

Козарева предположи, че Бончев знае за фондацията им от клипа, който се върти по телевизията.

"Вероятно събитията, които са се случили около него, клипа, които се излъчва от нашата фондация, нещата просто са се насложили. Вероятно този клип е провокирало нещо в него и е решил да  отреагира", допълни тя.

Председателят на "Утре за всеки" твърди, че не познава нито Ангел Бончев, нито освободената днес Камелия.

"Не, Ангел Бончев е абсолютно непознат за мен, съпругата му също. В смисъл, че това, което зная, е от последните новини, които се случват", каза Козарева.

На въпрос дали дарените пари са вече във фондацията, Козарева обяви, че едва ли толкова бързо са преведени, но... "днес ще проверя в банковата ни сметка".

Снощи в телевизионно обръщение Ангел Бончев, който прекара 50 дни в плен на неизвестни похитители, съобщи, че от приятели е събрал 157 хил. евро за откупа на съпругата си и ги дарява за борба срещу рака на гърдата.

„Знаете какво се случи с моето семейство. След като бях пуснат, много хора, на които разчитах, се отдръпнаха от мен. Гриша Ганчев, собственикът на „Литекс Комерс”, ме отстрани от фирмата. От приятели успях да събера 157 хиляди евро за откупа на съпругата ми. От 19 дни нямам вест от нея. Тези пари ги дарявам за лечение и рехабилитация на болните от рак на гърдата".

На записа, излъчен от bTV, ясно се вижда, че на Бончев липсват крайните два пръста на лявата ръка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
като ще ги привеждат по сметка кви бяха тези пачки в ефир
10
0
 
0
 
! Отговори
Ceco преди 15 години
Цялата работа много смърди... Вчера показва подкупа, показва как го дава, за това му дават документ!!! а днес ще ги превежда по банкова сметка. Това по телевизията сигурно е проформа фактура ;)Освен това - събрал пари за откуп, но понеже няма да го дава и парите не му трябват, вместо да ги върне от където ги е взел той ги дарява.Как да е, най-важното е, че жената е жива и здрава.
9
0
 
0
 
! Отговори
коментираща преди 15 години
Съвсем не сме наивни, а просто коментираме изнесената информация, а дали вярвам или не това вече е друг въпрос!
8
0
 
0
 
! Отговори
Mr.Dony преди 15 години
Na kogo e riazal prastite Han Krum ?
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Нима изобщо някой сериозно вярва на цялата тази история?! Нима наистина си мислите, че всичкото това е истина?! Ако е взел пари назаем, не е ли редно да ги върне на приятелите си? Не че е лошо да дари пари, но тези нали не са негови?Нима е съвпадение, че днес сутринта са намерили госпожата жива и здрава?!Как може да сте толкова наивни?!
6
0
 
0
 
! Отговори
Lora преди 15 години
Горкия, жал ми е за него, да но се възстанови и доколкото е възможно да заживее нормален живот.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От цялата тази работа дано спечелят жените, които се лекуват от рак на гърдата, а другото са подробности.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
само не разбрах, той ли е решил да ги дари или похитителите са му казали така
3
0
 
0
 
! Отговори
Ани преди 15 години
ох, докога ще правите хората на по-големи балъци, отколкото са всъщност
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да бяха изказали пожелание за връщане на жената.имаше само формална благодарност и дърпане на чергата .а на бончев това изявление му струваше неимоверни усилия.говореше с камък в гърлото.колко страдания може да понесе един човек преди да му се пукне сърцето от мъка.само той си знае какво му е вътре.добре поне че му върнаха жената.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
айде, айде - нека не се чуди толкова тази фондация - всички са навързани в схемата - и похитители, и похитени, и властимащи и придворните им, както и фондацията-посредник, освен това не заблуждавайте хората с тази мижава сума, става въпрос поне за 20-кратно повече денги