Бащата на Съвестин: Ставам камикадзе за Гоце и Станишев

Първанов и Станишев имат охрана, но след 1 година те ще са пак такива плюнки, каквито са си по рождение, заяви Тодор Деянов
25 сеп 2008 17:45, Красимир Ангелов
96
Бащата на Съвестин: Ставам камикадзе за Гоце и Станишев
Преди година Тодор Деянов запали портретите на първите държавни мъже. Снимка: Булфото

"Давам на Гоце и Сергей окончателен публичен шанс за вразумяване и облагородяване.

Тия двамата или си подписват смъртните присъди сами, или ще предприемат бързи действия за приемане на качествено нов, работещ закон за детето, за създаване на оперативен орган за издирване на деца, както и закон за частната детективска практика", обяви Тодор Деянов, баща на изчезналия през 1997 година Съвестин.

"След като държавата 12 години не създаде ефективен начин за издирване на жертвите на трафика на деца, съм принуден сам да търся правосъдие.

Първанов и Станишев тъпо си мислят, че са недосегаеми и вечни, но няма охрана, която може да ги спаси от баща камикадзе", добави Деянов.

Той обяви за пореден път, че високопоставени лица начело с президента Георги Първанов стоят зад канал за трафик на деца.

"В момента Първанов и Станишев имат охрана, но след 1 година те ще са пак такива плюнки, каквито са си по рождение – нищожества като мъже и хора", добави бащата на Съвестин.

"Виновните за Съвестин и за канала на трафик на деца са още Богомил Бонев, Георги Петканов, Румен Петков, Славчо Босилков, Бойко Борисов, Васил Василев и други, които прикриват ставащото", обяви Деянов.

Той заяви, че не се страхува от опити за разправа с него или арест, защото дори и в затвора може да осъди България в Страсбург.

Dnes.bg припомня, че през февруари Деянов осъди държавата за 10 000 лева за нанесени неимуществени щети. В момента той води ново дело срещу държавата.

Преди година, на рождения ден на Съвестин - 22 септември, отчаяният баща подпали портретите на първите държавни мъже.

Съвестин Деянов бе отвлечен на 6 май 1997 година по време на игра, когато бе на 8 години. През всичките тези години той се превърна в символ на изчезналите деца за цяла Югоизточна Европа.

Въпреки многото версии по изчезването на детето за 11 години никой не се нае с официална позиция къде се намира Съвестин и дали е жив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
ДО 63 ДО 63 ДО 63 преди 15 години
АКО НЕ СЕ ПЕНИШ САМО, ЩЕ Е ДОБРЕ , НО КОЙ ЩЕ ТЕ СПОНСОРИРА , ИЛИ МИСЛИШ ДА ГО ПРАВИШ БЕЗ СРЕДСТВА...
74
0
 
1
 
! Отговори
az преди 15 години
Kakavto i da e deteto mu go nyama, a tova moze da se slu4i na vseki. Na nikoy ne mu . Da ste 4uli da sa otvlekli deteto na nyakoy deputat? Te sa tezi deto vartayat biznes s dezata ni. Vreme e vsi4ki da napravim ne6to. Stiga sme se spasyavali po edini4no
73
0
 
1
 
! Отговори
робо преди 15 години
Искрено му съчувствам на Тодор, това е голяма трагедия, аз ако бях след такава драма незнам как щях да живея.
72
0
 
1
 
! Отговори
niakoi преди 15 години
Ти ми звучиш като трафикант на деца..
71
0
 
1
 
! Отговори
съвест преди 15 години
През 1997 ,посред бял ден,на връщан от училище ,в квартал "Изток" Перник ,отвличат 14 годишно момиче (племеница на моя близка) .От тогава ни вест ,но кост .Познайте къде е ? в последствие ,мутрите пеудупредихе клетите родители да мълчат ,за де не отвлекът и другата им дъщеря.....година по-късно на път от училище "крадат "две момичета ,но развръзката е щастлива ,оказва се ,че бащата на едно от потърпевшите девойчета ,има познати тук там ,и ги намират....
70
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Дали бащата на Съвестин е хитрец,си ,знае само той и само той ще отговаря един ден,ако наистина е така.Не пожелавам наистина неговата съдба на никой!А колкото до гоце и гейчо-идеята е хубава,ама да може да се посъберат малко повечко с тях,например ванката,софийския,царчето и разните му юпита и генерали,че тогава ...бух.Треперете ***,възмездие има и то ще дойде при вас-един път от народа и един път от онзи над нас,който вижда всичко!
69
0
 
1
 
! Отговори
Ahmed преди 15 години
broi me i mene 68
68
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
НЕ САМО ПРЕЗ 1997г.Чак до 2001 г имаше синьо управление.За 4 години никой тогава не разкри случая.Тогава мърляв полицай застреля 16 годишната Станиела Бугова пред очите на родителите.Спрели колата им за рутинна проверка и от голям страх натиснал спусъка.Богомил Бонев си остана министър.
67
0
 
1
 
! Отговори
krokodila gena преди 15 години
И аз съм готов за камикадзе.
66
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 15 години
През въпросната 1997 г. цялата власт беше синя, и президент, и премиер , и прокурор. Защо тогава нищо не се направи докато уликите бяха пресни, а сега се иска смърт за Първанов и Станишев. Според мен проблемът се политизира.
65
0
 
1
 
! Отговори
NoFear преди 15 години
ti v koq bulgariq zhiveeshe be ***? dai go tova na prokyratyrata-i kfo posle? kakvo shte napravi sadut? Shte go potursi choveka? ti si mnogo prosto sashtestvo be :) it ot kude na kude ti hrymna che bulgariq e edna samoyvazhavashta se strana? putio mamin ;)
64
0
 
1
 
! Отговори
Mitre преди 15 години
изобщо не му дава право да излиза с престъпни лозунги, с призиви за насилие или неспазване на съществуващите закони - пък били те и несъвършенни.Във всяка една уважаваща себе си държава за такива изявления би следвало да се търси сметка. Това че някои е жертва на престъпление изобщо не му дава право сам да извършва престъпления или пък да подстрекава към такива. А в случая тази новина е точно такова - подстрекателство или заплаха за престъпление. Би следвало такива новини не да бъдат огласявани пред обществото - а да бъдат директно прехвърляни към прокуратура и съд и да бъдат обслужвани по бързата процедура. Другото е загуба на обществено време и енергия.
63
0
 
1
 
! Отговори
sniper преди 15 години
Става и с 20 и с 2-*** стига да има воля, който сгафи куршум. Гаврят се с нас като в очите ни натрапват убииците и грабителите на тази държава всеки ден като ни показват колко сме безпомощни.СТРАХ безпочвен СТРАХ. Вальо Топлото, това безгръбначно мекотело живяло като римски император на сметката на народа, който сега ще остане на студено и без вода. Този човек отдавна трябваше да е разпънат и линчуван някъде.За него куршум моментално, кой ще го спаси? Кой ще ме хване? Всеки божи ден разбираме за по един такъв било политик или какъвто и да е. Така или иначе живеем в държавата на абсурдите където 90 % от хората сме *** мазохисти и даващи дупето пред всеки измислен управник да ни го сложи хубаво...и не си взимаме урок какво ли не се случва пред очите ни 600 кг амфетамин за лична употреба, смеха за този куршум...другия го пишат окрал днеска от на децата училищните закуски куршум, третия дал на братко поръчка за милиони ощетяващи нас, ама ние няма проблеми НЕ и за него куршум. Българска "ИРА" и трябва на нашата дърважа. Взимам снайпера и лаптопа качвам се в Балкана и ще слизам да пускам по един куршум на такива заслужили личности. Пък да видим дали ще се научат политици около 50 до края на тази година като очистя, пък да видим дали ще смеят да крадат
62
0
 
1
 
! Отговори
Сигoтypи Накypa преди 15 години
Цветенце, ще ми пречукаш *** с дyпe и ще ме вкараш в болницата с тpипер, знам те аз :))))))))
61
0
 
1
 
! Отговори
Сигoтypи Накypa преди 15 години
Между другото, и името "Телефонка" идва от "телефон, телефонен" и си звучи почти по същия начин. Което не го прави по-малко малoумно. Ти лично колко човека с име "Съвестин" познаваш?А на ясно ли си, че въпросният баща-хитрец Тодор Деянов преди 2 години осъди държавата в някакво абсурдно дело срещу министерствата на финансите, на външните работи, на правосъдието и му броиха десет бона, платени с ТВОИТЕ и на кpeтени като тебе данъци? И сега като ги свърши пак взе да реве и да съди България. Освен това основа фондация "Съвестин", а всички знаем за какво служат фондациите. Системата е - дарете вие сега едни пари, а ние после ще решим как да ги харчим. Пак повтарям - за мене Тодор Деянов е един абсолютно безскрупулен тип, решил да живее от смъртта на сина си. Точно същия като Красимир Гросов, който профука на комар парите за лечение на дъщеря си и сега заема ръководна длъжност в една фондация - "Развтие".
60
0
 
1
 
! Отговори
Цвети преди 15 години
Ако пред мен ги кажеш тези думи, въпреки че съм жена, ще намеря сили да те пречукам и да те вкарам в болница, *** нещастно!!! Никога не съм казвала подобни думи, не съм си ги и помисляла даже, но сега ще ги кажа на теб: ДАНО ДА ТИ СЕ СЛУЧИ И НА ТЕБ, ДА ПРЕЖИВЕЕШ ВСИЧКО ТОВА И ТОГАВА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ТРЪБИШ АНОНИМНО ИЗ ФОРУМИТЕ ТЪПОТИИТЕ СИ!!! Ти си жалка мижитурка, от която светът няма нужда, повръща ми се от теб!
59
0
 
1
 
! Отговори
бай ху преди 15 години
направо си шампион дори в държава на и.диоти. честно, задмина всички оли.гофрени из нета, а за това се иска вроден мега-талант и много упражнения. и между другото, името Съвестин идва от "съвест, съвестен - то почти така си и звучи. така че - ходи го набий в на баба си Телефонка щепсела и не се.ри повече тук. ***.
58
0
 
1
 
! Отговори
Сигoтypи Накypa преди 15 години
Шофьорче, върти си геврека и ни спести хомосексуалните си фантазии. Поне докато завършиш вечерно средното и се научиш да пишеш граматически правилно.
57
0
 
1
 
! Отговори
zulu преди 15 години
Не са го намерили,ала поне правят някакви опити за разлика от БГ.И още нещо-тук/UK/ децата спортуват и се забавляват навън много повече отколкото в родината ни...стадионите са пълни с деца по всяко време,най-вече в почивните дни,когато са заедно с РОДИТЕЛИТЕ си..а ние какво правим-не ни се занимава с тях и за по лесно ги оставяме пред компютъра,докато си доглейдаме фимите...И още нещо-не се забравя,колкото и време да е минало,продължава да се работи по случая
56
0
 
1
 
! Отговори
шофьора преди 15 години
ти си мега ид.иот с промита манерка, ако те нае.ба в гъ.за и после хората да кажат ...ми той тоя се е е.бал и преди щом е допуснал да го нае.бът звучи същото което ти го казваш само дето ти ще тръгнеш да изкарваш дивиденти на х.*** ми