Доган: Ако исках, България щеше да има друга съдба

"Трябва да се генерира позитивно чувство сред българските граждани”, предупреди лидерът на ДПС
26 май 2009 09:39, Красимир Ангелов
374
Доган: Ако исках, България щеше да има друга съдба
Снимка: Булфото

“През последните десетина години правим всичко възможно да генерираме позитивна енергия. Ако съм искал да сбъркам само веднъж – съзнателно да сбъркам, България щеше да има друга съдба”, обяви лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на предизборна среща в Хасково.

Според него с омраза политика не може и не трябва да се прави.

"Омразата поражда омраза, подобието ражда подобие, мъстта ражда мъст”, отбеляза Доган.

Лидерът на ДПС посочи, че и на тези избори неговата партия ще бъде пример за позитивно и толерантно отношение.

"Трябва да се генерира позитивно чувство сред българските граждани и всички етнически и религиозни групи – с отговорност към самата държава, с възпитаване на едно позитивно патриотично чувство", подчерта  Доган.

Той отбеляза, че за последните 20 години ДПС е обучила цяло поколение млади политици в държавата.

Преди дни в Дулово Ахмед Доган определи партията си като код за сигурност на България, носител на новото в политиката, действаща ценностна система, която привлича младите хора.

"ДПС стана знак за сигурност, че някои явления преди 20 години няма да се повторят", обави на митинг в Дулово лидерът на ДПС Ахмед Доган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
353
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
ако не ти е ясно защо не си успял в Англия ,защото си мързелив гаден плъх,България ти е майка ,а ти не можеш да пишеш на български,представям си как си с английския
352
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
В България да има най -много 40-50 хиляди истински турци от тюркски произход. Потомците на кримските татари, живеещи в Добруджа и някои райони на Североизточна България също са ТЮРКИ! Всичко останало, дето се "пише" турчин няма нищо общо с османските турци , а още по-малко със селджукските турци. Самоопределящите се като "турци" в България извън посочената бройка са всичко друго но не и турци с тюркски произходА да не говорим пък за турчеещите се *** - то там е от ясно по-ясно...
351
0
 
17
 
! Отговори
RaDDo преди 14 години
Един ден да ми паднеш... Ще ти троша врата прешлен по прешлен!!!
350
0
 
17
 
! Отговори
Кара Колю преди 14 години
и скоро май ще издуха супата.СдуХания прави одна огромна грешка като политик в случая - НЕПРАВИЛНА ОЦЕНКА НА СИТУАЦИЯТА! В името на конюнктурни цели и под влиянието на външна сила,се опитва да сплашва,ОБАЧЕ:1./ Никой не заплашва мюсюлманите в България,а има единствено недоволство,вкл.от Брюксел, срещу золумите на ДПС и намесата на Пуйката!2./ В България истински турци няма!3./ Доган като се репчи,ДА ИМА ПРЕДВИД ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ НЕ Е РОБ ОТ 1876 Г.,ТУКА НЕ Е БОСНА И А СА СЕ ПРОБВАЛИ ДА СКОЧАТ НЕГОВИТЕ 25-30 000 БАБАИТЧЕТА,ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА ВСИЧКИТЕ В БЪЛГАРИЯ! ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е ПО ПРИНЦИП ВОЙНИК И Е ЗАКЪРМЕН ОТ МАЛЪК С ЛЮБОВ КЪМ СВОБОДАТА И ПРОТИВ ТУРСКОТО РОБСТВО,ТЪЙ ЧЕ БОСНА ЩЕ ИМ СЕ ВИДИ ИМЕННО НА КАМИЛАРИТЕ ПЕСЕН,АКО И ДА Е ПУЙКАТА ЗАД ТЯХ!!!!!
349
0
 
17
 
! Отговори
skg преди 14 години
vsicki mogat da procetat nai aktualnoto izkazvane na avstraliiskia darzavnik BRAVO
348
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
...БЪЛГАРИТЕ СА ЕДИН ТОЛЕРАНТЕН И ЛЕСНО ЗАПАЛИМ НАРОД - НЕ ГИ ДРАЗНЕТЕ АНДЖЪК ...
347
0
 
17
 
! Отговори
Ко ли ми й името, то преди 14 години
ПравЯ всичко възможно да насъсквам едни срещу други не само българи и т.нар.турци, ами и турци срещу турци. Не забравяйте какво му се случи на Ахмед Емин, който ми се опъна. Ако реша да сбъркам, щото съм ВИНАГИ ГОТОВ да сбъркам, жална ви е майка., да си *** знайти туй от мен.Не ме вземайте на сериоцзно обаче, щото на мен сега вече ми е напълно жална майка и ги дрънкам едни неврели и некипели, колкото да поддържам фитилите. Иначе си пия хапчетата, ама на, не ме оправят вече само хапчета. Скоро май ще ме връзват в усмирителна риза. Че ако река да сбъркам, току виж съм си теглил тоя път патрона в мойто дясно слепоочие. Преди да ме разпитат.
346
0
 
17
 
! Отговори
Турчин преди 14 години
Доган е прав...Ако не беше Доган България днес щеше да бъде изправена пред проблема със турския геноцид. Близо 1/3 от турското население на територията на България е избито... Милиони турци са принудени да се изселят, а имуществата им са разграбени... Но вече е време истината да излезе на бял свят. Доган няма да издържи на това напрежение.
345
0
 
17
 
! Отговори
Samo minavam преди 14 години
Само като си помисля,този *** надскочи сянката си.Maiores pene nido-lat.
344
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
Дано повече хора имат здрав разум! Заедно можем всичко!
343
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
и е прав само за едно - омразата поражда омраза, същата тази ,която събужда в българите в смесените райони неговият башибозук, СТИГА ВЕЧЕ! ПРОДАЖНИЦИ КАТО СТАНИШЕВ ДА СИ ХОДЯТ, НЕКА ИМА ОТГОВОРНИ НАЦИОНАЛНО ПОЛИТИЦИ!какъвто и да е онзи мавъра Костов навря Доган в миша дупка, такива са нужни сега иначе ятаган- икономически!
342
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
аха, щеше- иска му се! не може да има друга събда ,той е бил и е израсъл под ръководството на службите! а, тогава те знаеха и можеха ! щеше да си стои татарчето с философска специалност , още женоно за Таня!
341
0
 
17
 
! Отговори
ivan terziev преди 14 години
няма нищо случаино,всички Живеем В БЪЛГАРИЯ.ОБИЧАИТЕ КАТО МАИКА СИ.АЗ ЛИЧНО ЖИВЯХ В англия 7 г. и не я обикнах,напротив разбрах 4е БЪЛГАРИЯ Е КАТО МАИКА НЕ МОЖЕШ ДА Я СМЕНИШ.НЯМА ДЪРЖАВА В СВЕТА С ЕДНОРОДНО НАСЕЛЕНИЕ И РЕЛИГИЯ И НЯКОИ НИ ИСПОЛЗВА ЗА СВОЯ УГОДА.ТАКА ЧЕ ГЛАСУВАИТЕ ПО ВАТРЕШНО УБЕЖДЕНИЕ ЗА ДА НАПРАВИМ НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ПО ДОБРИ ЗА НАС
340
0
 
17
 
! Отговори
Неодобников преди 14 години
30. - 22.05 05:13 - Или го приемате, или се махате.От: BALGARIN RAZBIRA SE ...Министър-премиерът на Австралия Джон Хауард На мюсюлманите, които искат да живеят според законите на ислямския шариат, в сряда беше казано да се махат от Австралия, след като правителството насочи вниманието си към радикалите в опит да предотврати потенциални терористични атаки. Освен това Хауард разгневи някои австралийски мюсюлмани, като каза, че подкрепя идеята шпионските агенции да следят джамиите в страната. Цитат: ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните мъже и жени въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!
339
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
310. - 17:57 - към всичкиОт: ппп308-309 и колко още коментари ,ще има до полунощ,ех хора осъзнахте се бе няма нужда от толкоз пиар да му правите на тоя изперкал Доган,а и сайта си е негов и му прави рекламки,а вие будалите се потите да се обиждате и тем подобни,какво мислите ,че Доган и компания ,ще прочетат коментарите ви НЕ========================================== Нека има коментари, радостно е че българина се събужда, приближава времето да изметеме тая *** кирлива!
338
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
Към215. - 13:39 - Хм. . . .От: Ali Baba==========================Хмм,... Али-Баба!Ако беше образован човек, както казваш, нямаше да парадираш че си турчин, образованите, интелигентни и умни "турци" отдавна смениха имената си, и нямат нищо общо с гнуста към която принадлежиш.Продължавай да гласуваш за ДПС, така само приближаваш своя край и края на твоите деца!!!
337
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
то от толкова позитивна енергия си построи позитивни палати
336
0
 
17
 
! Отговори
gogo преди 14 години
За такъв коментар Доган заслужава гилотина!!!! Самозабравил се *** мръсен!!!
335
0
 
17
 
! Отговори
преди 14 години
догане догане сега и на велик ли ще се правиш цяла България ти научи чалъмите не знам защо се пробваш да се правиш на турчин като си ***. Турския ти език е по беден от моя макар че съм БЪЛГАРИН говоря турски по добре от теб. *** продажно върви си от политиката докато можеш защото след това ще има само две възможни пътеки за тебе едната към затвора другата доброволно да отидеш на турско кафе с мъжката ти секретарка (ако и той не те чака със зареден пистолет на оня свят).
334
0
 
17
 
! Отговори
kara Osman преди 14 години
Na vremeto predi 1989 g. po umnite i inteligenciyata ot BG-turcite sizdadoha partiya za nacionalno osvobojdenie na bg-turcite ot komunisticeskoto podtisnicestvo, no uspyaha samo da grimnat hyakoi hoteli po cerno-morieto, kato Ambasador v Varna i v Burgas i da se govori za turska obstnost v BG ot svetovnata mediya. Togava Dogan ne e bil v redovete na tazi inteligenciya, no sled 1989 g. za Dogan se progovori ce e bil v redovete na PNOBT s edna duma DS vleze v redovete na PNOBT i go LIKVIDIRA okoncatelno i sis svalyaneto na Jivkov ot vlastta pomislihme ce v BG e specelila DEMOKRACIYATA a vsistnost ni UPRAVLYAVA sistata shkola na DS. TAKA ce NE E VREMETO DA SE GLASUVA ZA DRUGA PARTIYA OSVEN ZA D.P.S. BILGARITE TRYABVA DA SI PROMENYAT MNENIETO SI ZA BG-TURCITE. SLED TOVA DA ISKAT DA NE GLASUVAME ZA DPS.