Британският посланик си го отнесе заради гей парада

Уилямс подкрепил събитието, Расате му казал "да си гледа работата"
22 юни 2009 12:34,
278
Британският посланик си го отнесе заради гей парада
Стив Уилямс. Снимка: Булфото

Стив Уилямс, посланик на Великобритания в България, отнесе критики заради изразената си подкрепа към предстоящия гей парад в София, писа британският вестник The Telegraph.

На парада миналата година, който се проведе по същото време, българската столица стана арена на кървави сблъсъци между участниците в парада и националисти, се казва в статията.

„Отбелязването на различието няма за цел да подчертае някакъв определен начин на живот. Смисълът му е да толерира уважение за фундаментални човешки права.

Става въпрос за най-съществените европейски демократични ценности“, гласи съобщението на Уилямс към организаторите на парада.

Един от дясноцентристките лидери обаче осъди намесата на посолството в неща, които засягат само държавата, и атакува лично посланик Уилямс, който е женен и има три деца.

Да си гледа работата и работата на неговата страна“, е заявил Боян Расате, лидер на Български национален съюз (БНС).

Още по темата
29 юни 2008 08:50
71
„Той няма право да казва на българите как да живеят в България.

Европа се управлява от хомосексуалисти отдавна. Не ни интересува как живеят те, но не искаме да ни налагат извратените си ценности“, е заявил още Расате, цитиран от The Telegraph.

Рик Тод, британският посланик в Полша, предизвика подобни критики миналата седмица, след като публично подкрепи подобед парад там.

Полският омбудсман по въпросите за гражданските права предупреди посланика, че е „надвишил правомощията си“. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 14 години
Този хазарстански посланик какво говори за пред медиите не е важно, той си вади хляба, - но на Расата е подметнал фамилярно - ако това мине днес, скъпи, утре ще кажат - всички *** и демократи две крачки пред строя!
218
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Между другото... Кой редактира коментарите...? :))) В никакъв случай не използвах думата "грозеняци"... Ха ха ха... :))))))))))))))))))))))0
217
0
 
0
 
! Отговори
Петков преди 14 години
Прав си, не са ги премахнали, а са ги забранили. Чрез референдум с резултат 52 на 48. Като сте толкова "за" афиширането на нагласите на определени групи хора, не би имал нищо против ако народът се изкаже по тази тема. Предполагам, че си наясно с резултата. Пропорционален на резултатите от палчетата нагоре и надолу тук в този форум!
216
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Точно на мен някакви си грозеняци в тази пропаднала страна не могат да ми повлияят по абсолютно никакъв начин... Лошото е, че много мъже обаче се поддават... и създават семейства... които после се разпадат... Да не би да ти звучи познато? На бас че и твоят мъж е от тези... Затова мразиш гейовете... Единствената причина жена да мрази гейовете е тази... Взели са й мъжа... :)))
215
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
Малей детективските агенции да пускат оферта на промоция - "Мъжът ви *** ли е?" за 500 лева проверка. Чума сте *** такива, чума сте.
214
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Не, нищо не разбираш... А твоето озлобление от какво е? Че мъжът ти тайно се вижда с друг мъж ли? Щото познавам такива... Оня ден се запознах с такъв... Да не е бил той??? :)И как така, хем разбираш, хем правиш точно това на сина си??? И споко, при мен не е така... Има и по-добри родители от теб... :)))
213
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ей Иво ти си ***!!!
212
0
 
0
 
! Отговори
Ми' преди 14 години
Иво не се давай така лесно де. В предишен пост пишеш "Та дори и аз, с моите извращения и перверзии,", сега пък обявяваш, че може би си Би-. Не искахме да те променяме, само си изказваме мненията;)))
211
0
 
0
 
! Отговори
Iznervena преди 14 години
Ценностите и идеите на Расате са точно толкова извратени и урудливи, колкото и на п*далите. Сексуалната ориентация си е личен избор, но просто като си представя гледката ми прилошава. Иначе за да са единни хората им трябва общ обект на омраза. Напълно подкрепям номер 190. Клятат ни всеки ден, не разбирате ли, за един гей-парад ли сте?
210
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Ми жалко за хомосексуалните ти деца тогава... :))) Щото на мен не ми пречиш... Но на тях...? Жалко...
209
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Не са ги премахнали и никога няма да стане...
208
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
Ти не май, ами си сбъркан.
207
0
 
0
 
! Отговори
Ми' преди 14 години
Наистина съжалявам ако твоите родители са се отнесли така със теб и си се принудил да избягаш. Ако е така разбирам озлоблението ти.
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И мен никой не ме е учил че да си Хсексуален е лошо, просто прочетох малко коментари от гейове в д н е с. бг и вече знам.
205
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Не ми се обяснявай, фанатико... Бог не е срещу хората, независимо колко са различни, Той обича всички... А ти си просто един фанатик, като онези фанатици-мюсюлмани, които убиват в името на техния бог, въпреки че и той не иска това... *** фанатик...
204
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Аз деца нямам... Все още... Но когато реша, ще заплодя някоя лесбийка - готина манекенка или актриса и ще си направим... И аз, за разлика от вас, няма да ги уча че да си ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН е нещо лошо, извратено и болно, а съвсем обективно ще им обясня как стоят нещата и те сами ще си преценят към кое ги влече... Между другото, аз май съм БИСЕКСУАЛЕН... :)))
203
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мисля че в USА вече са измисли как да раждаш през *** ако си мъж ама не е популярно защото децата се раждали нормални и никои *** не се възползвал :)
202
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Иво ***, дори и това незнаеш разрешиха ги и вече се чудат как да ги свалят. Аризна и Калифорния ги премахнаха браковете а ги преха преди година. А по правило каквото става в Калифорния после става и в другите щати.
201
0
 
0
 
! Отговори
до Ивчо преди 14 години
Ивчо.Истината както и да я наречеш (дали "***" или ти си избери) е такава!Ти самия си употребен.Тези, които ви плащат имат съвсем други интереси, и това не сте вие!Те първо ще видят сметката на семейството и християнството, а после ще ви дойде реда и на вас!Християнството е единствения мироглед, който е убеден в неизбежността на собственото си историческо поражение!Но това не означава, че няма да се борим с вас приятелю..Защото вие сте *** и мерзост за Бога!пък ти си мисли колко си значим!
200
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 14 години
Кви деца. Той Иво не може да ражда нито приятелката му.