В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка

Двамата полицаи към снимащите: Седнете да пиете с нас!
8 окт 2009 07:27,
227
В 8 сутринта. Спипаха ченгета на 1,5 л водка
Снимка: Булфото

Двама полицаи опустошават литър и половина водка рано сутринта, заседнали с униформи и въоръжени, на заведение до столична бензиностанция.

Кадри с пируващите служители на реда показа снощи Нова тв, а записът изпратили зрители, станали неволни свидетели на случката.

Действието се развило около 8 сутринта в сряда.

"Можете да седнете да пиете с нас", коментирали ченгетата репликата на възмутени граждани, които снимали с GSM-ите си полицейския гуляй.

СДВР вече е образувала проверка по случая, униформените ще бъдат наказани, уверяват от там.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
31
 
! Отговори
ne taka преди 10 години
Присъствал съм на полицейски произвол.Струва ми се,че за такива се записват хора от които нищо не става или самото обучение не е на нужното ниво.Докато не осъзнаят,че те са в услуга на обществото и заплатите им ги плащаме ние данакоплатците оправия няма да има.А за тия двамката.....незабавно уволнение!Недопустимо е в униформа с огнестрелно оръжие на обществено място да къркат като текезесари,та дори и да не са на работа в момента!!!Като искат да си къркочкат на воля.....напускат отговорната длъжност,която заемат!!!!
211
1
 
31
 
! Отговори
Skapi kom6ii , преди 14 години
mnogo jalko 4e jiveete v darjava-ludnitsa. Posledniat pat kato biah v Burgas na gosti , osobeno no6tem ne vidiah nito 1 politsai i to to4no v tsentara na grada , ulitsa Aleksandrovska. Kak moje da niama no6tem dejurni politsai i to v goliam grad kato Burgas ? Vseki grajdanin na darjavata ima pravo da vidi politsai po ulitsite , za da se 4uvstva spokoen .... Pozdravi ot Antalia - Turtsia !
210
0
 
32
 
! Отговори
Свако преди 14 години
Щом са те ебавали значи е имало защо. Мен никога не а ме закачали. В една нормална държава щеше да си в затвора задълго. Такива като теб трябва да ги убиват.
209
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лично съм ритал ченгета във Варна. Да, и те са ме ебавали, но .. това е част от играта. Играта е - ти личност ли си или си пионка.
208
0
 
32
 
! Отговори
Страхливец преди 14 години
Много ще ми е интересно да видя как ще скочиш на полцай да му вадиш гръкляна. А още по- интересно ще ми е да видя как ще реагираш в панделата когато те наобиколят курестите *** и поискат своето. А жена ти ще те чака ли или ще отиде да *** другиму?
207
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
до 179:Именно поради тази причина, като хвана ченге да се *** с основните ми принципи за поведение и цености, го бия както и когато мога. Не може някакъв *** нещастен да се *** с личността ми само защото има 2 или 3 нашивки. Когато Ченгетата разберат че са в услуга на МЕН, тогава ще си променя мнението.
206
0
 
31
 
! Отговори
Васко преди 14 години
МауДау ти кога си видял народа да подкрепя полицай защо се правите на интересни ,ако не са на работа защо да не пият,само знаем да плюем- докато не се наложи да търсим помощ ,тогава и тона е друг не е като тук да се правим на велики анонимни моралисти -няма да ти пожелавам да търсиш помощ от тях.И аз не ги оправдавам но не ги обвинявамможе да ни *** полицаите но не толкова че по време на работа да седнат да пият на обществено място.
205
0
 
31
 
! Отговори
д-р колева преди 14 години
ти не си ли минал през интервю преди да влезеш в полицията/? излагаш тука и колегите си от които познавам много свестни момчета! много си агресивен *** да спортуваш и ще отлклониш агресията.......като лекар ти го казвам, знам че напрежението ви е голямо а парите малко.успех!
204
0
 
31
 
! Отговори
меги преди 14 години
еееии много си смел тука бе мишко! я стига всичко е резил в тая държава!ако видиш някоя пачка друга песничка ще запееш..... знам ви ................ знам!
203
0
 
31
 
! Отговори
чин,чин преди 14 години
Така е!Некои пият от мъка,а тия от сабале!
202
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ko praim Day da mu udarim po oshte edno
201
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Прав си,друже,ами ти откъде пишеш?!
200
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е като само шуробаджанаци работят в МВР, КАТ и службите.НЯМА ЧЕСТ, ДОБЛЕСТ, МОРАЛ а тези които ги имат просто напуснаха тая клоака наречена ***
199
2
 
31
 
! Отговори
Полицмен преди 14 години
Пeдчовците са много мераклии, но няма да ги направя щастливи тази нощ. Когато Аз реша - тогава.Много сте ербап тука, вярно е, че между нас има и такива хапльовци като вас, но не и аз и моите хора.Ще ви се струпат всички земни "блага" на главите сбарам ли ви някъде, независимо дали в момента съм на работа или не, което е още по - добре и ме освобождава от много отговорности.Ясно ли е, отпадъци недолъскани !
198
0
 
31
 
! Отговори
boza преди 14 години
....made in BG--NO KOMENT!
197
0
 
31
 
! Отговори
boby преди 14 години
И к'во праим с'я?
196
0
 
31
 
! Отговори
Ай наздраве ! преди 14 години
Хи-хи-хи ! По шишенце на момченце ! ...
195
1
 
31
 
! Отговори
Свиреп преди 14 години
Що ли изпитвам неистово желание някой като по долния `полисмен` да ми се направи на господ някоя вечер ?! Докато си измъкне пушкалото и ще му изтръгна гръкляна !!! После защо полицаите ги били биели ?! Те да се изживяват на батмани, пък после да пискат, че нямали защита.
194
0
 
31
 
! Отговори
Пралия преди 14 години
Кой те изтръска толкова ***, бе *** ***?
193
0
 
31
 
! Отговори
37507а51 преди 14 години
Д.Г.Д., мизерници нещастни! Днес полицаите ви криви, утре докторите, после учителите, селяните, работниците, тинеждърите и т.н. до девето коляно! Вижте какво правят в омразната ви Турция - който не му харесва нещо е на улицата с камъни и бутилки и не им пука от полиция и жандарма! Гърците ви показаха същото! А тука сте страхливи лайнца, тракащи по клавиатурите!На който не му харесва нещо - има си улици и протести НА ЖИВО! Излезте и им го кажете в очите! Ама ви е страх и чакате друг "бунах" ...