Пак сринаха паметника на турския войн в Славяново

Демократична България ли е, или Абсурдистан, гневи се Али Юзеиров
18 ное 2009 11:01,
549
Пак сринаха паметника на турския войн в Славяново
Събореният паметник. Снимка: БГНЕС

Паметникът на Незнайния турски войн в село Славяново, който беше отново започнат, е разрушен.

Това е станало снощи по заповед на кмета на община Попово Людмил Веселинов.

"Мотивът му е да не се нарушава общественият ред", обяви пред Dnes.bg Али Юзеиров.

Няма да простя нищо на нито един чиновник в България
"Питахме местната администрация кой събори паметника, те казаха, че не знаят. Питахме МВР кой събори паметника и те казаха, че не знаят. Питахме и РДНСК в Търговище , те също казаха и ние не знаем кой го е съборил, но са ни направили акт от 8000 лв. за това, че са ни го съборили.

Обяснете ми, това демократична България ли е, или е демократичен Абсурдистан. Кой сега ще защити моите права?“, попита той и се аргументира със Закона за устройство на територията, където пише, че ако градиш сграда в собствен имот и тя е под 3 метра, нямаш нужда от разрешение и проект.

"При условие, че има Закон, който не съм нарушил, защо го събарят? Може ли 10-20 човека да накарат една държава да им се подчинява", отбеляза Юзеиров.

Още по темата

Той допълни, че е решен да построи този път една бетонна надгробна плоча, която да отдаде почит на загиналите мюсюлмани в България и "ще направим всичко възможно, това нещо да го направим".

"Ние не искаме провокация, но, повярвайте ми – няма да простя нищо на нито един чиновник в България. Да, ние уважаваме законите в България, никой не е над тях, но искам да знам какво ще направи държавата с останалите незаконни строежи в България? Само за нас ли има държава, или за всички? Законите само за нас, малцинствата, ли са, или са за всички? След като премиерът се изпъчи и каза, че има държава, аз сега питам къде е държавата, къде?", завърши Али Юзеиров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
462
2
 
2
 
! Отговори
Попова преди 14 години
Много ми е чудно за какво ли се е борил този незнаен турски войн? За свободата на България или за игото на България!? Бря, че наглост ама. Нищо против нямам редовите турци, ама тия Юзеровци, Догановци, Местановци и нам кви си фанатици не мога да ги понасям! Паметник ще ми строи, ще строи ама в шестък!!
461
2
 
3
 
! Отговори
Ало? преди 14 години
Ало? За каква България говориш ти бе, рязана карабино? Като гледам, смръдливото ти име е Али Юзеиров. Такива имена в България не трябва да има , както е и в Америка и всички цивилизовани страни по света. Чий к...р търсиш тук ти бе, кьопек /куче/, та не си нарамиш рязаната карабина и да забиеш в Анадола.Имаш си пари, не си доволен от Абсурдистан..чий още крепиш тук? Ааааа, повече от ясно е - подривна дейност. За такива като теб и разстрел е малко.Трябва жив да те одерат за назидание.***!
460
2
 
0
 
! Отговори
ха така преди 14 години
Бе що се втелясвате? На центъра на София си седи паметник на армия, която ни е окупирала и за 20 години не се намери един куражлия да го бутне, та що да няма и паметник на башибозука, друг - на яничарите.... В такава държава живеем, комунистическо-догановска! Приемете го!П.П. Нямам нищо против редовите турци, ама Догановци и Юзеировци..........
459
1
 
0
 
! Отговори
Дражко преди 14 години
Повод за размисъл ще има,когато в Турция вдигнат паметник на загиналите кюрди.До тогава въобще не трябва да се занимават хората с глупости.излиза,че всичко е театър и провокация!Третия път да им сложат по една тояга отзад и един шут за изпроводяк към Белгия.И да проверят там с какво се занимават тия двамата.Този път няма да ги псувам,за да ми публикувате коментара.Мам........
458
0
 
0
 
! Отговори
България преди 14 години
Браво! Нека пак да го дигне и нека пак да го съборят!
457
0
 
0
 
! Отговори
SWAT преди 14 години
... v okoto na blijniq! Nali uj sme hristiqni?! kakvo stana?provokaciqta e mnogo yspe6na sega! 6apka im svalqm!
456
0
 
0
 
! Отговори
SWAT преди 14 години
do komentar 444bravo, macko, kak namira6 sili taka da opi6e6 reqlnostta, 4e vupreki nerednite deistviq, da trqbva da se smeq, 6toto tova, deto si go napisal si e to4no takaP.S. Vsi4ki deto ste pritv turcite,q vijte kolko ot vas sa i3pol3vali TURSKI dymi, vmesto bulgarskite!Vqrno e, 4e 3a nqkoi nqma ekvivalent i 4e a3 sega s latineca pi6a,6toto nqmam kirilica,i 4e klanetata sa bili nenyjna tiraniq!Ama purvo se poglednete i i3vadete kola ot sobstvenite si o4i,ta posle se 3aemete s kle4kata v...
455
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Нищо такова не пише в Закона за устройство на територията.
454
1
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 14 години
Откъде - накъде ще се строи паметник на БАШИБОЗУК-а ???? Пълна ПОДИГРАВКА !!! Клаха ни , а сега трябва да сме ТОЛЕРАНТНИ , за да ни отрежат по-лесно главите !!!
453
1
 
0
 
! Отговори
neo5 преди 14 години
ае поздрав с Нина Николина - Лиляно моме.mp3 ;)
452
1
 
0
 
! Отговори
neo5 преди 14 години
Е то аз това го знаех още преди да се почне повторното му застрояване този път вече в самия двор на турчето, остава и да не бъде съборен...хаах...вие та*ак ли си прайте :D
451
1
 
0
 
! Отговори
do riazania ali преди 14 години
Yatagan za glavata ti! Mrusnik!
450
1
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
аве пратете го тоя скапан амуджа в Анадола да си лае колкото иска
449
0
 
0
 
! Отговори
fack преди 14 години
Bravo !!
448
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Katosi ubitak/4ka,6te gleda6!
447
1
 
0
 
! Отговори
друг преди 14 години
не писах за паметника.безвъзмездно ще участвам при разрушаването му,колкото и пъти да го строят!Само пишете!
446
0
 
1
 
! Отговори
DRUG преди 14 години
да си призная и аз гледам"Перла" и ми харесва повече от американските бози
445
1
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Що се пенявиме сега българи срещу български турци и обратно?Аз например като българин,заедно с моето семейство няма да гледаме интервюто с Юзеирови,нито пък новините на турски,щото не разбираме езика,а само отделни думи,които са останали в българския език.Обаче пък си гледаме"Перла"и"Брак с чужденец".Супер сериали са.Истинските турци са печени,като нас са,какво обръщаме внимание на тия провокатори Юзеирови.Ако в Турция ги набарат верно ще им скъсат пърделниците,те ги провокират и тях за ЕС.
444
1
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
Казах да погледнем на нещата откъм веселата им страна.В"смесените райони"-българи и турци заедно по комшийски ядат както агнешки и телешки,така и свински пържоли,пийват си заедно както шербет и боза,така и винце и ракийка,чукат се с боядисани яйца по Великден,хапват рахат локум и баклава и после даже се и чифтосват заедно."*** карабини"помпат нашите каки,а нашите"черешови топове""стрелят" по"бръснатите сливи".Ама това си е направо война!...Ха-ха-ха-ха!.....:))))))
443
1
 
0
 
! Отговори
ali преди 14 години
ste vidim koy kogo ste nameri ingusets daje nemoga da te nari4am bulgarin