Пак сринаха паметника на турския войн в Славяново

Демократична България ли е, или Абсурдистан, гневи се Али Юзеиров
18 ное 2009 11:01,
549
Пак сринаха паметника на турския войн в Славяново
Събореният паметник. Снимка: БГНЕС

Паметникът на Незнайния турски войн в село Славяново, който беше отново започнат, е разрушен.

Това е станало снощи по заповед на кмета на община Попово Людмил Веселинов.

"Мотивът му е да не се нарушава общественият ред", обяви пред Dnes.bg Али Юзеиров.

Няма да простя нищо на нито един чиновник в България
"Питахме местната администрация кой събори паметника, те казаха, че не знаят. Питахме МВР кой събори паметника и те казаха, че не знаят. Питахме и РДНСК в Търговище , те също казаха и ние не знаем кой го е съборил, но са ни направили акт от 8000 лв. за това, че са ни го съборили.

Обяснете ми, това демократична България ли е, или е демократичен Абсурдистан. Кой сега ще защити моите права?“, попита той и се аргументира със Закона за устройство на територията, където пише, че ако градиш сграда в собствен имот и тя е под 3 метра, нямаш нужда от разрешение и проект.

"При условие, че има Закон, който не съм нарушил, защо го събарят? Може ли 10-20 човека да накарат една държава да им се подчинява", отбеляза Юзеиров.

Още по темата

Той допълни, че е решен да построи този път една бетонна надгробна плоча, която да отдаде почит на загиналите мюсюлмани в България и "ще направим всичко възможно, това нещо да го направим".

"Ние не искаме провокация, но, повярвайте ми – няма да простя нищо на нито един чиновник в България. Да, ние уважаваме законите в България, никой не е над тях, но искам да знам какво ще направи държавата с останалите незаконни строежи в България? Само за нас ли има държава, или за всички? Законите само за нас, малцинствата, ли са, или са за всички? След като премиерът се изпъчи и каза, че има държава, аз сега питам къде е държавата, къде?", завърши Али Юзеиров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


549
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
442
1
 
0
 
! Отговори
Nabludatel преди 14 години
Браво на Людмил Веселинов - един достоен БЪЛГАРСКИ кмет!
441
0
 
1
 
! Отговори
ali преди 14 години
niye ste te namerim i ste te izrinem ne se pretesnyavay.strahtee i ne si pises imeto si no niye ste te namerim ako si 4uval za sivite valtsi nie sme ot tyah.nikoy do sega ne ostana neotkrivaem
440
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не паметника да сринат, ами да ги изринат "знайните и незнайни турски войни"
439
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тези се бъзикат с лъва,ама не значт на кого ги продават тези мурафети,мислех че това е характерно само за българите,-да се инатим и да правим напразни глупости...
438
1
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
идеята е добра да създадем фонд за построяването на паметник на Дякона в селото!Нека се видим що за хора сме!Готови ли сме на дарителство в името на една такава кауза?
437
1
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
+5 Отговори Много ще ми бъде интересно тия братя Юзеирови какви точно мюсюлмани са,та чак на"ислямисти"се изживяват!Сунити ли са,шиити ли са,или пък уахабити?И дали въобще знаят какво е това и какви са разликите?И що не ходят в Истамбул да се правят на талибани и муджахидини.Нали са сербез!Там пред Ая София да крякат за"джихад",та първо да им развинтят ***,да им подпалят шалварките,после да им скъсат пърделниците без зехтин и вазелин и на финала
436
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
E to tova kakvo be6e?
435
0
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
+7 Отговори Значи в България "второ Косово"няма как да стане.България е в Европейския съюз и в НАТО,Турция също е в НАТО и бая се е засилила и тя за Европа.На тия дето подклаждат такива етнически екшъни,мога да само да им кажа "късно е чадо,мандалото вече лопна!"Това да не им е Ирак,Югославия
434
1
 
0
 
! Отговори
dobyr преди 14 години
Тоя що не вземе да строи ***.....
433
1
 
0
 
! Отговори
Томов преди 14 години
Някой финансира Юзеирови да вдигат пушилка. Нека си направят паметник, аз лично ще дам пари в центъра на селото да се вдигне паметник на Васил Левски. точно срещу къщата на Юзеирови. Ето една демократична кампания.
432
1
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
+3 Отговори Аз лично тук виждам пръста на червените *** в цялата тая работа.(говоря за тия крадльовците от върхушката както на БСП-то, така и на ДуПеСе-то,-те са си "партия"помежду си,-а не за техните РЕДОВИ ИЗБИРАТЕЛИ)Понеже моя "градски"Бате Бойко и "нашите"(аз съм си"герберче",както и цяла Банкя)нагъзиха тия бившите управници,лапачи и кредитни милионерчета,те се мъчат да отклонят удара в етнически екшън.Да,ама няма да им мине номера.Нито ние българите сме прости,нито нашите български турци....
431
1
 
0
 
! Отговори
The Knight преди 14 години
+18 Отговори Аз като българин,предлагам да погледнем на нещата откъм веселата им страна.Хайде стига сме се дърляли с българските турци за глупости и простотии.На тия братя Юзеирови явно някой им плаща именно да провокират напрежение между НАС българите и НАШИТЕ български турци.Ние ще започнем да им викаме "фесове",те ще започнат да ни викат"***" и оттам нататък нещата явно ТРЯБВА ДА ЗАГРУБЕЯТ.ЯВНО ТОВА Е ЦЕЛТА!Отделен е въпросът дали това може да се случи в България,тъй като и двата етноса са търпеливи....
430
1
 
0
 
! Отговори
Часовника преди 14 години
Няма място в България за паметник на ония,които 5 века са ни подтискали, ограбвали,поробвали,опожарявали,клали,изнасилвали ... дълъг е списъкът на тех ните зулуми ! Какъв паметник ?! За прослава на най-черните дни на нашия народ !!!Ами да отидат да го построят в Турция -там и пари ще им дадат и хем ще го направят поне 100 метра висок -нали това искат тия двамата?! Да,вярно е,че има много свестни хора -мюсюлмани у нас и с тях си живееме добре,но те да си ходят в Турция!
429
0
 
0
 
! Отговори
1111 преди 14 години
много неуместен коментар...това в Русия е история,докато това тук е предизви кателство,и нагъл намек че полумесеца може да задуши кръста в България!не се приспивай брато от глупости като ''езици на омразата,етническа търпимост'' и.т.н.;исляма е последната религия която е толерантна с останалите.имаме достатъчно зложелатели навън,че да неглижираме тези у нас.Я се стегни!
428
1
 
0
 
! Отговори
bravo преди 14 години
Ei tva mi haresva - zapo4nahme da izrivame smetta nare4ena turci,*** i drugi paraziti
427
0
 
0
 
! Отговори
black преди 14 години
* "воЙн" - извинявам се
426
0
 
0
 
! Отговори
black преди 14 години
каква е тази дума "боЙн" бе??? журналисти неграмотни!
425
1
 
0
 
! Отговори
точно така преди 14 години
бай юзеир мангалев да си строи паметници на майка си в ***
424
1
 
0
 
! Отговори
Pilat Pontiiski преди 14 години
Тъй като нещо не ти е ясно нека да ти го изясня! ТУРЦИЯ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ПЛАТИЛА РЕПАРАЦИИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ТРАКИЙСКИТЕ БЪЛГАРИ. ТУРЦИЯ НЕ ЩЕ И ДА ЧУЕ ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА АРМЕСКИЯТ ГЕНОЦИД - НА ТУРЦИЯ КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ СА И НУЖНИ ЗА ДА ПЛАТЯТ РЕПАРАЦИИНЕ И ПРИЗНАЯТ ГЕНОЦИДА. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ СЕ НАМЕСИХА И КОГАТО В АРМЕНИЯ СЕ СТРОЕШЕ ПАМЕТНИК НА ЗАГИНАЛИТЕ АРМЕНЦИ В ГЕНОЦИДА. ТАКА ЧЕ, .... КАКВОТО ПОВИКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО. АКО ИСКАШ МОЖЕ И ДА ОТГОВОРИШ НА ВЪПРОСИТЕ!
423
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 14 години
Турчинът се плащи само от едно - да не бъде набит. Иначе, разрушаване и построяване може да прадължи до сто и едно.

Спонсорирани публикации