ДПС и Юзеирови със сценарии: етнически брожения

Твърди ромски лидер и праща сигнал до главния прокурор
24 ное 2009 07:00,
102
ДПС и Юзеирови със сценарии: етнически брожения
Братя Юзеирови. Снимка: БГНЕС

Сигнали за подривна дейност и антидържавна пропаганда в ромските махали ще прати лидерът на фондация "Прав път" в Пловдив Ашим Асан.

Сигналите му са до главния прокурор Борис Велчев и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Асан, който е активист на ГЕРБ в Пловдив, твърди, че етническото напрежение в ромските махали в Самоков, Септември и други населени места е началото на сценарий, написан в централата на ДПС.

"Това не са мои предположения, а реална информация, с която разполагам", каза той.

По думите му има инструкции за разпалване на етнически конфликти в най-големите ромски гета в Южна България.

Още по темата

Сценарият включвал шествия и протести в София.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган пък щял да се появи внезапно и пак да се обяви за единствения гарант на етническия мир.

Шефът на фондация "Прав път" разкри, че зад братята Юзеирови освен ДПС стоялт и мощни икономически ислямистки организации.

В понеделник Ашим Асан обяви, че емисари на Доган, сред които и скандалните братя Али и Юзеир Юзеирови, обикалят ромския квартал „Столипиново“ в Пловдив и агитират жителите му да станат членове и симпатизанти на Мюсюлмандемократическата партия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Адолф преди 14 години
Дрън дрън...Ще притизвикат те,***.."Асан, който е активист на ГЕРБ в Пловдив, твърди, че етническото напрежение в ромските махали в Самоков, Септември и други населени места е началото на сценарий, написан в централата на ДПС." - да явно ахмед доган е дал ножа на момчето,което наръга ***...И едните и другите са провокатори!Колкото лаф да става!
57
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 14 години
интересно ми е колко братя и сестри имаш... може би 21?
56
0
 
0
 
! Отговори
Eнесай преди 14 години
Чакам руснаците да ме изгонят.
55
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 14 години
ти ще ми кажеш ли защо не се изнасяш към турция, а стоиш тук, въпреки че демонстрираш егати омразата към българската държава и народ?
54
0
 
1
 
! Отговори
Eнесай преди 14 години
Защо мислиш че само българите трябва да са във власт а другите трябва да бъдат земеделци и работници. Никoй ***, турчин или *** няма ли право да бъде в политика, партиен лидер или в подобно положение? Когато е в такова положение защо веднага започвате да плюете. Не обичам тия Юзеирови но мисля че имат право да правят такива неща.
53
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 14 години
Бай Колю, как ги пишеш толкова дълги коментари бе, при мен и с копи-пейст не става. Да не си нещо "днешен", а? А? кекекеке
52
0
 
0
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Не е така. Кажи ми защо веднага заемате страната на онправданото малцинство и се позовавате на Закона за защита на малцинствата, а не искате останалите закони да важат и за вас. Ти може и да си добър човек, който живее спрямо законите на РБългария. Колкото по-скоро турци, *** и т. н. етноси спрат да вярват на такива псевдо лидери като Доган и Юзеирови, толкова по-добре за всички. Живеем си в мир и разбирателство смея да твърдя. Появяват се жадни за власт хора и палят фитилите. Това е лошото.
51
1
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 14 години
айде де, турчо, няма да те чакам половин час да ми отговориш на толкова *** въпрос - като ни мразиш толкова българите, защо не си ходиш в турция, а се натискаш тук?
50
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 14 години
всъщност не мога да разбера тия турци като туб, дето за нищо не ни имат българите и въпреки това се натискат да стоят в България. или сте някакъв особен род мазохисти, или просто изчаквате 20-тина годинки да ни завземете демографски. та ще ми кажеш ли защо не си ходиш в турция, а се натискаш тук?
49
1
 
0
 
! Отговори
Нема значка преди 14 години
До Енесай - За НАС Българите, така ли? А кои сте вие? От чие име говориш?
48
0
 
0
 
! Отговори
Тошо преди 14 години
не всички намираме за луди, прости и прочие. само турците и *** са такива :)
47
0
 
0
 
! Отговори
ххх преди 14 години
Емисари на Доган са плъпнали из ромските квартали и изнудват хората за пари! Обикалят от къща в къща, рекетират и заплашват! Принуждават ги да плащат "такса ДПС". Явно на Доган му отъняха гащите, поорязаха му доходите от обръчите и е принуден да подражава на своите предци от преди няколко века!
46
0
 
0
 
! Отговори
Eнесай преди 14 години
За вас българите всички различни от вас са луди, ***, прости, крадци и т.н. Но за жалост не гледате на огледалото!
45
0
 
0
 
! Отговори
Деян преди 14 години
Сега ще видим има ли хора, които могат да управляват у нас или само такива, които могат да "управляват" чрез абдикиране от отговорности.Когато извадят отново полицията да пази свинете в парламента, нека всеки полицайс ис спомни, че хората вътре са виновни за ниските заплати, не хората на улицата.
44
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 14 години
Много си прав за това че са родени тук и че имат и същите права като нас. Не забравяй само че имат и същите задължения, които не изпълняват. Отказа от ангажимент към държавата и обществото, както и паразитирането им в същата тази държава и същото това общество е проблема, а не това че били еди-какви си. Както и желанието им да продължават по този начин !
43
0
 
0
 
! Отговори
стана беля,а :)) преди 14 години
Нашенски провокациики,бе човек!Повече постинги,не друго,да речеш!:)))))))
42
0
 
0
 
! Отговори
до: Чете книги преди 14 години
Добре, склонен съм да приема че си прав, само ми обясни големият процент от латиносите какво прави в Щатите.
41
0
 
0
 
! Отговори
Чете книги :) преди 14 години
Ти смей, но казаното от теб се отнася за изключително малък процент от латиносите. То който иска да работи, винаги получава моите адмирации, какъвто и да е.
40
0
 
0
 
! Отговори
До бай Колю преди 14 години
Бай Кольо, то комай твоето мнение е най-разумно и вярно - за съжаление, така ще бъде през следващите 4 години от управлението на ГЕРБ - само глупости и скандали, докато не уморят народа от глад. Защото папки, досиета и скандали не се ядат!
39
0
 
0
 
! Отговори
Адекватен преди 14 години
Без ало ако е възможно, начетен с усмивчица. Иначе смея да ти опонирам - мексиканците са абсолютно доволни да косят тревата на Мр. Смит, както и той е доволен от тях. Децата им ходят на училище и единствената "неинтеграция", е че повечето са нелегални имигранти. Те вече са в щатския фолклор, дори и културно наследство. Те са ЧАСТ от Щатите. Факт. И никакви паметници не вдигат, нито правят революции.