Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!

Версията на Лечков за скандала му с полицията
26 мар 2010 07:05,
228
Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!
Снимка: Булфото

Кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че е възмутен от начина, по който медиите се опитват да опетнят името му, след злополучния инцидент с полицията в столицата.

"В България двама-трима глупаци могат очернят всеки известен. Чета най-различни заглавия, включително как съм щял да влизам в затвора, а никой не говори за доказателства. Не знам защо се преиначават нещата, но аз не съм виновен и няма на кого да се извинявам", категоричен е Лечков.

Още по темата

"Истината е, че бях настигнат от полицейска кола. Обясниха ми, че по-рано не съм бил спрял на стоп палка, но аз изобщо не съм я видял. Дадох си шофьорската книжка и талона на автомобила, започнаха да ми пишат акт.

Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст", обясни още градоначалникът.

Йордан Лечков твърди, че ще се яви днес на разпит в полицията, за да се изясни окончателно случаят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
9
 
40
 
! Отговори
www преди 14 години
Предварително искам да посъветвам ако се стигне до дело ченгетата да проверят показанията на свидетеля, който Лечков ще представи. Да му наравят разпечатка на разговорите и да поискат информация от мобилния оператор, къде се е намирал в момента на инцидента или пък по друг начин да проверят. Лечков ще ползва свидетел, както сам вече спомена и нещата ще отидат на загуба за МВР.
155
8
 
58
 
! Отговори
Svilen преди 14 години
Лече голям футболист си голямо благодаря за всичко което направи за България, но не се дръж така. За да не видиш стоп палка правете си сметка как е карал и как ще ти пратят долументите по - късно. Това автоматически означава че след акта ще караш без документи което е забранено.
154
26
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не ви ли се е случвало да бързате и да ви спрат за проверка? Лечков крив или прав- кои сме ние да госъдим? Някой от вас да е бил там? Стига помия!!!
153
9
 
39
 
! Отговори
ha-ha преди 14 години
На снимката, тоя сливенски *** си стиска палци да не го вкарат в затвора.За съжаление ще се отърве с някоя смешна глобичка.Май никой от управляващите не си дава сметка за реномето на полицията и институциите след такива случаи!!!
152
10
 
43
 
! Отговори
sgt.Hale преди 14 години
Баси простия футболяга...
151
8
 
50
 
! Отговори
:) преди 14 години
Как ви звучи следния сценарий:- Шефе, Лечков сгази лука. Стана така и така ...- Чакайте инструкции!Следващия раговор:- Г-н Началник, Лечков сгазил лука. Станало - така и така ... - Чакайте инструкции!След няколко подобни доклада се стига до човека който решава дали да потули случая или да се възползва от ситуацията. И обратно по веригата ... именно затова чак в Стара Загора са го спрели, било е необходимо 'технологично време'
150
8
 
42
 
! Отговори
Абонат на КАТ преди 14 години
Имам над 600 000 км, но да не видя палка не ми се е случвало!!!!!!!!
149
9
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мога да си представя колко нагло се е държал това да стигне до медиите.Сигурен съм че ако беше спрял нормално просто с едно "Как е момчета" щяха да му пожелаят приятен път и да го пуснат без да си помислят да пишат какъвто и да е акт.Ама явно манталитета му толкова струва....
148
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Версията на Лечков за скандала му с полицията-НЕПРАВДОПОДОБНА!!!
147
9
 
50
 
! Отговори
СН преди 14 години
И още нещо:Не вярвам куките да си измислят, защото зная,че към VIP персони те се държат много внимателно и предпазливо (страхливо),защото не искат да излагат на риск кариерата си,компрометирайки себе си и институцията,която представляват...Лечков е показал пренебрежение към полицаите- отношение,което той афишира в Сл,защото той ги назначава и уволнява,но Сф не е Сл...И ако в Сл щяха да потулят случая и да изпратят някой гъзоблизец да му занесе документите с комплименти, то в Сф сценарят е друг
146
8
 
37
 
! Отговори
direkno ot sliven преди 14 години
Tozi Kmet ne go preporashvam na nikoi. Jalko za hubaviat Grad.Ako njakoi ne vjarva da go pratim vav tjahniat grad za edna godina samo. A po vaprosa za silnoto karane vav Sofia vav Sliven po sashtiat na4in kara. No tam na policaite ne im stiska. A Sofiiskite policai sa si absolutno pravi.Basma njama da mu cepjat,4e bil le4kov....... .
145
9
 
45
 
! Отговори
иван преди 14 години
Това е безобразие,той сам се е очернил.Да му пратили акта и документите по късно .Смешнициииии жалкото е че управляват и БФС такива като него.Жалка картинка ако е в друга държава нямаше да му се обясняват изобщо,щяха да го арестуват.
144
9
 
38
 
! Отговори
.neutralen. преди 14 години
Каква е тази снимка ? хахахха, мн е симпатична :):):):) иначе по случая си мисля ,че е бил пиян,щом е карал на зиг заг и е избягал,каква друга причина може да има ??????
143
9
 
44
 
! Отговори
СН преди 14 години
Ако аз-обикновенния човек си позволя да направя такива 'сензации',сигурно ще ме окошарят моментално и ще ме съдят по бързата процедура...Обаче нали той е Лечков...Е точно щото е кмет,няма право да се държи така. Кметът е лицето на градът си.Какъвто кмета-такъв и градът му.(Не гражданите,а градът). Аз съм израстнал в Сл,но сега вече изпитвам неудобство да казвам,че съм от там-всеки казва 'А,още ли е разкопан градът?'...Много мои съграждани се махнаха,защото тоя е&а мамата на хубавия ни град.
142
17
 
34
 
! Отговори
:) преди 14 години
Според мен житието и битието на Лечков си е негова работа. Трябва да се акцентира върху поведението на "органите на властта", защото от техните действия или бездействия можем да пострадаме всички ние, докато от поведението на лечков може да си изпати само той самия ...
141
18
 
44
 
! Отговори
popo преди 14 години
Аз на Цветанов не Вярвам. Нека погледнат себе си тогава да говорят за другите. Бойко с най богатата жена, Цветанов спи с таен агент . ПОЛИЦЕЙСКА ДИКТАТУРА СЕ ОЧЕРТАВА. КОЕТО Е ПО ЛОШО ОТ ВОЕННА ДИКТАТУРА. ВОЕННИТЕ ПОНЕ ИМАТ ЧЕСТ ДОСТОЙНСТВО И ОБИЧАТ РОДИНАТА. А ПОЛИЦАЙ Е СИМВОЛ НА ПРЕСТЪПНИК И КОРУПЦИЯ.
140
8
 
40
 
! Отговори
Ne e ot tova.... преди 14 години
И не само в, този случай имa, такива случаи безброй, където никой не е чувал и чел за тях!
139
8
 
42
 
! Отговори
Случаен преди 14 години
Всеизвестна тайна е, че Плешо е наркоман, и много голям темерут.
138
8
 
34
 
! Отговори
:) преди 14 години
Да, именно, това е най-лошото в случая!
137
9
 
42
 
! Отговори
аз преди 14 години
Лечков, не се излагай повече.Никой не ти вярва.Ако се беше държал нормално като всички други граждани, никой нямаше да те упреква.Но ти се мислиш за недосегаем.Слез на земята.