Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!

Версията на Лечков за скандала му с полицията
26 мар 2010 07:05,
228
Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!
Снимка: Булфото

Кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че е възмутен от начина, по който медиите се опитват да опетнят името му, след злополучния инцидент с полицията в столицата.

"В България двама-трима глупаци могат очернят всеки известен. Чета най-различни заглавия, включително как съм щял да влизам в затвора, а никой не говори за доказателства. Не знам защо се преиначават нещата, но аз не съм виновен и няма на кого да се извинявам", категоричен е Лечков.

Още по темата

"Истината е, че бях настигнат от полицейска кола. Обясниха ми, че по-рано не съм бил спрял на стоп палка, но аз изобщо не съм я видял. Дадох си шофьорската книжка и талона на автомобила, започнаха да ми пишат акт.

Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст", обясни още градоначалникът.

Йордан Лечков твърди, че ще се яви днес на разпит в полицията, за да се изясни окончателно случаят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
12
 
35
 
! Отговори
:) преди 14 години
Аз не знам защо Данчо не си признае, че им е предложил сума която не ги е удовлетворила и са се направили на важни, което според мен е почти самата истина ...
175
10
 
33
 
! Отговори
do178 преди 14 години
A TI I TOVA NE MOJESH
174
9
 
34
 
! Отговори
perdahko преди 14 години
Отвратен съм, че си неграмотен!
173
9
 
40
 
! Отговори
mind twist преди 14 години
Незнам, може ли докато са ми взели шефжорската книжка, ли9чната карта и талона на колата да ми пишат акт, да им кажа че бързам и да тргна без документи да шофирам?
172
9
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Лечков кво се прави на ни лук ял ни лук мирисал. Не видял полицаите ххахаа, после бързал и им оставил документите си. И някой очаква да му повярваме, че е бил супер доволен от ситуацията през цялото време и е бил вежлив с полицаите. Лечков, тва не е като да вкарваш гол с кубето си....
171
10
 
35
 
! Отговори
fa преди 14 години
ot ko si otvraten we zle ne vijdash li che nishto ne e naprail ti si po glupav ot tiq za koito toi govori
170
11
 
46
 
! Отговори
perdahko преди 14 години
Отвратен съм, а му бях голям фен като футболист!Трябва да го санкционират !
169
18
 
34
 
! Отговори
BULGARIN преди 14 години
TAKA SE PRAVI DANCHO-ZASTANALI MI KATO SOPOLI PO ULICITE ZA DA PROSQT OT VSICHKI BEZ ZNACHENIE KOI KAKUV E.SLEDVASHTIQ PUT IM NAVRI PALKATA KUDETO I E MQSTOTO-KAKTO GOLA NA GERMANIQ
168
10
 
42
 
! Отговори
хахо преди 14 години
ако ББ наистина искаше да повярваме,че има намерение нещо да свърши,първата му работа трябваше де е,този наглец и архипростак да бъде скатан по най-бързия възможен начин.
167
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Полицаите е крайно време да престанат да се плашат от такива наглеци. Полицаите вземат заплати за да вършат работа. Трябвало е да го закопчаят и го набият. Да видим после на кого ще се оплаче.
166
10
 
38
 
! Отговори
. преди 14 години
след което стана и главен дилър на каквото се сетиш в региона. Подкрепян от софийски и местни бабаити и бизнесмени. Спор няма че е най-големия
165
9
 
44
 
! Отговори
:) преди 14 години
Беше лична карта ся стана талон и книжка ? Един *** се опитва да изкара хората такива ! Ако го питат 3-ти път може да излезе че международния паспорт си е оставил. И стига с това ИЗВЕСТЕН, сигурно и тук полицаите се опитват да си правят ПР на гърба на бедния невинен плешив човечец. *** - да го осъдят поне на обществено полезен труд ! ПОНЕ
164
11
 
42
 
! Отговори
. преди 14 години
преди години когато Лечков стана кандидат кмет на Сливен,той спечели кметския пост в оспорвана борба с кандидата на БСП, който беше спонсориран и покрепян от сливенските мутри.За това в началото си като кмет Лечков имаше проблеми със сливенските мутри като накрая се стигна до там че го биха.След което наказателен отряд от софийски мутри пристигнаха в Сливен и стана така, че сливенските мутри поднесоха извинения на Лечков подкрепено със солидна сума и оттогава намериха общ език и командира е той
163
9
 
49
 
! Отговори
Синия камък преди 14 години
Другия път да му опънат лента със шипове. Той пак да не вижда стоп палката или полицаите. Сам ще спре след около сто- двеста метра и ще има цялото време на света да му напишат акта.
162
9
 
49
 
! Отговори
Silata преди 14 години
Лече не нарушава забрана за скоростта за първи път - това при него си е стил на шофиране. Да му се вземе книжката за 6 месеца, както е по закон за неизпълнение на указания от контролен орган. Максимални наказания за известните личности - те трябва да са за пример за обществото и за това какво става, като нарушиш закона.
161
10
 
52
 
! Отговори
14738 преди 14 години
Понеже съм роден в град Сливен а постоянно чувам за Лечков изразите сливенски ***, сливенски манг. и т.н искам само да уточня за , че г-н Лечков е роден и израстнал в градчето Стралджа- Ямболска област и по-късно е емигрирал в Сливен. В началото беше скромен човек, но откакто местните мутри му се сложиха и започнаха да му се подмазват му се вдигна много самочувствието и резултата го виждате.
160
9
 
48
 
! Отговори
Mf преди 14 години
В случая полицайте са свършили на полвин работата Но те са хората който ще попречат на такива престъпници като ЛЕчков за да не бъде моето семейство или вашето смачкано за това че някоиси бързал СПОМНЕТЕ СИ СЛУЧАЯ СТАВЙИСКИ
159
11
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ей, Данчо, Фют, сливенски грозотил! В тази страна законите би следвало да важат и за грозните бивши футболисти, наркотрафиканти, перачи на ДДС и сутеньори, какъвто си ти, бе ***. Превърнал си Сливенска област във вилает от турско време! Аре, марш у пандиза, да ти шлякат зверовете мършавите задни бузи!
158
9
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Факти за Лечков - бива изгонен от всичките си отбори заради лошо държание - той си е такъв, *** нагъл и арогантен - точно като Стоичков - отличен футболист, кръгла нула като човек. Я отидете да направите репортаж в Сливен да видите дали го обичат ? Ако и този случай отече, лошо за МВР, аз лично ще поискам оставката на Цветанов.
157
10
 
47
 
! Отговори
Mf преди 14 години
Всички държави който са давани за пример като демократични проспериращи и тн.са полицеиски държави с силно изразено полицеиско присъствие и работеща съдебна система Ако ние искаме да живеем спокойно като в САШ или Германия трябва да уважаваме собствената си държава В ВСЯКА ОТТЕЗИ ДЪРЖАВИ ГОСПОДИН ЛЕЧКОВ ЩЕ БЪДЕ МНОГО БЪРЗО ПРИБРАН ОСЪДЕН И ПРАТЕН С ЖЪЛТА ЖИЛЕТКА ДА ЧИСТИ УЛИЧНИТЕ КАНАФКИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е Той с цялата си наглост продължава да разиграва МВР и да се прави на най ангажирания .