Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!

Версията на Лечков за скандала му с полицията
26 мар 2010 07:05,
228
Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!
Снимка: Булфото

Кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че е възмутен от начина, по който медиите се опитват да опетнят името му, след злополучния инцидент с полицията в столицата.

"В България двама-трима глупаци могат очернят всеки известен. Чета най-различни заглавия, включително как съм щял да влизам в затвора, а никой не говори за доказателства. Не знам защо се преиначават нещата, но аз не съм виновен и няма на кого да се извинявам", категоричен е Лечков.

Още по темата

"Истината е, че бях настигнат от полицейска кола. Обясниха ми, че по-рано не съм бил спрял на стоп палка, но аз изобщо не съм я видял. Дадох си шофьорската книжка и талона на автомобила, започнаха да ми пишат акт.

Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст", обясни още градоначалникът.

Йордан Лечков твърди, че ще се яви днес на разпит в полицията, за да се изясни окончателно случаят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
8
 
35
 
! Отговори
Ne e ot tova.... преди 14 години
Живота може и да ти се стъжни и, без това поведение ей, така, за "спорта"!!!!
135
8
 
42
 
! Отговори
Пич преди 14 години
"Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст"Е тия от "Пеневата чета" се самозабравиха :)) Как ше ти пращат по-късно документите бе, Лечкоооов ?:) Това да не ти е частната фирма ?! Представям си ако всеки в тази държава започне да се държи по този начин - хвърля документите през прозорчето и с *** газ отпрашва ... те ще му ги пратят по-късно :)))
134
8
 
33
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Следователно се смята за умен човек.
133
8
 
43
 
! Отговори
Борн преди 14 години
От всички български футболисти от световното през 1994 год. единствените со-свестни изглеждаха Балъков и Лечков. Балъков изглежда си остана свястно момче, а промяната у Лечков вероятно се дължи на властовите позиции, тъпкането с пари и вродената простотия, която е присъща на целия футболен контингент с много малки изключения. Като говоря за изключения, не мислете,че визирам Стоичков-напротив. Това е най-простото и просташко същество, което се е пръквало по българските земи.
132
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
пред закона всички са равни, но някои са по равни
131
8
 
34
 
! Отговори
:) преди 14 години
Живота на всеки един от нас ще се 'стъжни' ако си позволи такова поведение ...
130
8
 
36
 
! Отговори
ЛЕЧКОВ преди 14 години
БУЛГАААР БУЛГАААР
129
8
 
35
 
! Отговори
фори преди 14 години
ние вси4ки бързаме а *** цървула най-много
128
10
 
33
 
! Отговори
do 116 преди 14 години
Az jiveja blizo da tia ve4e nesashtestvuvashti topoli i njama nikakvi alergii tova e laja.Utre shte premahni i lepite koito sa blizo da topolite .kato cafnat lepite i zamerishe pak li alergiite shte sa prekeksta .Da gi otrejim i tjah 4e mnogo kihame i kashljame .Neseriozno prosto.
127
9
 
35
 
! Отговори
:) преди 14 години
И като са го спрели в Стара Загора, защо не са го арестували, за драстично нарушение на законите с страната, ами след съставяне на акт за административно нарушения са го освободили да си ходи по живо по здраво???а???
126
10
 
32
 
! Отговори
:) преди 14 години
До 130.Ами ако не беше разрешил????Тогава - какво???
125
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защото трябва да разреши началника.Така е в БГ.
124
9
 
34
 
! Отговори
o le преди 14 години
Защо, ревете Вие, сте си го избрали?!?!?!?
123
8
 
37
 
! Отговори
Batman преди 14 години
ИНТЕРЕСНО ЗАЩО НА ЛЕЧКОВ МУ СЕ СТРУВА НОРМАЛНО ДА СИ ПОДКАРА КОЛАТА БЕЗ ДОКУМЕНТИ??? ***! ОПРАВДАВА СЕ И ДОРИ НЕ МУ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ С ОПРАВДАНИЕТО СИ ПРИЗНАВА НА ПРАКТИКА ВИНАТА В СЛУЧАЯ! КАКВО НАХАЛСТВО!!!
122
9
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма лошо и другите да разберат що за стока е.
121
8
 
34
 
! Отговори
:) преди 14 години
почти всеки знае, че от алея Яворов до който и да е изход на софия се стига за най-малко 20 минути. Защо ли полицайте констатирали нарушението не са алармирали колегите си на момента и да задържът нарушителя още преди да е напуснал градът? Ако е за показна акция - за минути ще блокират целия град ... След това полицейски патрули има поне на 6 места по магистралата преди Стара Загора ... както и да се е движил автомобила е бил поне два часа след инцидента в Стара Згора, и то ако не е спирал ...
120
9
 
38
 
! Отговори
Баце до 78 преди 14 години
Пич, познавах един наш спортен кадър от първите години на демокрацията по български, който след като натрупа достатъчно финансов ресурс отиде да живее в Щатите. По-късно разбрах от познати, че се е завърнал скоропостижно оттам и обяснявал как в тая полицейска държава не можело да се живее. Защо ли? Защото го спрели, арестували и гризнал дървото след като се пробвал да си кара по пътищата, както си е бил свикнал у нас. Тъпанарите не искали пари и не могал да се оправи с тамошните куки и си е ...
119
10
 
33
 
! Отговори
woll преди 14 години
Коментирайте, ако, това ще ви накара да се почувствате, по- добре!
118
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е като обявиха двама,трима ритнитопковци едва ли не за национални герои,а те са си обикновенни ***.
117
12
 
33
 
! Отговори
Baj hasan преди 14 години
Nqma demokraciq ej nqma ,abe ostavete horata da si pravqt kakavoto iskat ,stiga s tiq zakopni be stiga - ZAKON E VRATA U POLE