"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер

Депутатът има 23 имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн
30 сеп 2010 12:53,
128
"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер
Гюнай Сефер. Снимка: БГНЕС

Комисията "Кушлев" е запорирала имущество на депутата от ДПС Гюнай Сефер в размер на 2 284 230 лв.

Кушлев уточни още, че тепърва комисията ще внася искове за запориране на друго имущество, за което Сефер не може да докаже как е придобил.

По думите му Сефер притежава два апартамента на атрактивни места в София, 23 недвижими имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн и др.

Само преди ден бившият началник на НАП-Силистра Милена Цочовска обяви, че е била заплашвана с уволнение от Гюнай Сефер.

Това стана ясно по време на заседанието на съда по делото срещу бившата директорка на НАП Мария Мургина.

Цочовска, която е граждански ищец по делото, уточни, че заплахата била заради започнати ревизии на фирми, близки до депутата.

Тя призна, че се е чувствала застрашена за сигурността на семейството си, още повече че била наясно, че Сефер, с когото се е срещала два пъти, е лежал в затвора.

В СГС се води дело и срещу Сефер и колегата му от НС Митхат Табаков, срещу които са повдигнати обвинения за документна измама.

Още по темата

Според прокуратурата те са получили неправомерно над 370 хил. лв. от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД чрез деклариране на неверни обстоятелства относно извършени строително-монтажни работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
vijdate li tozi kolko mnogo e otkradnal i sepitate za6to balgaria e tolkova zle sega i vikate 4 dqnkov i borisov sa vi vinovni a kolko kradci ima kato tozi
35
1
 
8
 
! Отговори
Гошо Тарабата преди 13 години
Цензура? Четете коментар 13!
34
3
 
20
 
! Отговори
Буревестников преди 13 години
:( Мразя *** защото съм и от такъв край в който българите са малцинство и живеят в нещо като "ТУРСКИ ВИЛАЕТ" :( ! Но нека погледнем реално дами и господа.... КОЙ Е ВИНОВЕН ТЕ ДА СТАВАТ ВСЕ ПО НАГЛИ И БЕЗПАРДОННИ В НАШАТА ДЪРЖАВА? КАКТО И ***? КОЙ? ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА ИЛИ ТОЗИ КОЙТО МУ Е ДАВА? :( ДОКАТО ИМА "НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ" ИГРАЕЩИ СИ СЪС ГОРЕЩИЯ НАЦИОНАЛЕН ВЪПРОС КАТО БСП,НДСВ И КОЙ ЛИ НЕ ДРУГ ТАКА ЩЕ Е....:( ДОБРЕ ЧЕ ЛЕВСКИ И БОТЕВ НЕ СА ЖИВИ ЧЕ БИХА ИСКАЛИ ДА УМРАТ ПАК!
33
0
 
24
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 13 години
Много нагли тия ***, бе!
32
2
 
23
 
! Отговори
sk преди 13 години
турчин = делавера; аз невярвам на един от ДПС да му е чиста работата;бивш затворник депутат как стават тия неща немога да разбера.
31
4
 
30
 
! Отговори
hitarpetar преди 13 години
Бойко доказа че може...и става....ДПС-то им се показаха миризливите *** изпот потурите....давай Бойко ...докато си на власт поне 10-тина от тях ги набутайв пандиза ..начело с бат Доган...и дружки...после партията сама ще се разпадне ......Турците от край време са така ...убий султана и цялата армия бяга като *** подгонени от вълци....
30
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Егати и наглия мазен турчин
29
3
 
28
 
! Отговори
From Swiss преди 13 години
Сега ясно ли е за какво бяха яростните атаки от последните месеци на депесарчета, комунистичета и гоцевистчета срещу правителството на ГЕРБ. Има лъч надежда за България. Всички честни и свестни българи, трябва да сме до край за Борисов и правителството му. Идва време за справедливост за крадците и разбойниците от ДПС и БСП, чакат ги щастливи дни в раирани униформи, на топло.
28
2
 
17
 
! Отговори
Martin преди 13 години
marsh v kausha gnido o4ilata
27
1
 
6
 
Отговори
1+1 преди 13 години
Не съм го писал аз, а и лесно можеш да го провериш, .. а и сигурно много добре го знаеш. Недей да клеветиш! Просто коментара ми хареса. Явно обаче не е удобен за медийните спонсори в страната. Това ли е свободата на словото и гласността с която се кичите всчки в бранша? Бетер от тоталитарния режим на Тато станА ТУК ...
26
2
 
4
 
Отговори
Анонимен преди 13 години
Номер 13 ще го покажат като излезе от първа страница ...
25
4
 
10
 
! Отговори
cocain man преди 13 години
M***** Ka im turska turci ste i ot dnes.bg
24
1
 
18
 
! Отговори
f.p. преди 13 години
Нищо никому няма да вземат. БКП & компания (всякаква *** от агенти, комсомолци, борчета, турчета и подобни амеби) ограбиха милиарди, унищожиха тотално селско стопанство и съсипаха индустрията на страната. С две думи: ликвидираха България.*** си мислят че те и отрочетата им ще управляват вечно. ха-ха *** си отрязаха клона на който седят. Ще управляват, но основно *** гета и турски анклави.Тези ще влязат в историята като българоубийците, ликвидирали българщината завинаги.
23
0
 
0
 
! Отговори
Георги Велев преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Чудно ми е ,защо коментара на -13 го тълкувате за неправомерен и го криите,...защото казва истината ли????-ми нека всички си лъжем и да си мислим,че живота е песен-мизерници ...
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

Да кое му е нередното на коментар номер 13? Или номера е фатален ?
21
4
 
27
 
! Отговори
ЕДИНСТВЕН преди 13 години
АБЕ ЕВАЛА НА БОРИСОВ ,ЧАК ТОЗИ КУШЛЕВ НАКАРА ДА ЗАРАБОТИ ,ХАХАХА ,САМО ТАКЪВ УПРАВНИК НИ Е БИЛ НУЖЕН ЯВНО ,БРАВО БОЙКО ДАВАЙ НИЕ ЧЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ С ТЕБ
20
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЗАЩО СТЕ ЗАКЛЮЧИЛИ КОМЕНТАР 13
19
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не, просто не е хубаво да се нарушават правилата на сайта. А и не е хубаво да се пропагандират неистини, защото едва ли имаш доказателства, за това което си написал.
18
2
 
15
 
! Отговори
съчанлия преди 13 години
Дясната ръка на доган откаде бе брато имаш 23 недвижими имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн и др. и сега сигорно не спиш спокоино и сънуваш кошмари ,,,
17
1
 
11
 
! Отговори
jeni преди 13 години
boje boje. 23 koli

Спонсорирани публикации