"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер

Депутатът има 23 имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн
30 сеп 2010 12:53,
128
"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер
Гюнай Сефер. Снимка: БГНЕС

Комисията "Кушлев" е запорирала имущество на депутата от ДПС Гюнай Сефер в размер на 2 284 230 лв.

Кушлев уточни още, че тепърва комисията ще внася искове за запориране на друго имущество, за което Сефер не може да докаже как е придобил.

По думите му Сефер притежава два апартамента на атрактивни места в София, 23 недвижими имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн и др.

Само преди ден бившият началник на НАП-Силистра Милена Цочовска обяви, че е била заплашвана с уволнение от Гюнай Сефер.

Това стана ясно по време на заседанието на съда по делото срещу бившата директорка на НАП Мария Мургина.

Цочовска, която е граждански ищец по делото, уточни, че заплахата била заради започнати ревизии на фирми, близки до депутата.

Тя призна, че се е чувствала застрашена за сигурността на семейството си, още повече че била наясно, че Сефер, с когото се е срещала два пъти, е лежал в затвора.

В СГС се води дело и срещу Сефер и колегата му от НС Митхат Табаков, срещу които са повдигнати обвинения за документна измама.

Още по темата

Според прокуратурата те са получили неправомерно над 370 хил. лв. от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД чрез деклариране на неверни обстоятелства относно извършени строително-монтажни работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
стани депутат = стани милионер от далавери!
15
6
 
20
 
! Отговори
1+1 преди 13 години
Адмнините, защо цензурирате коментара от пост 13 ??? Не е хубаво да се казва истината, а?!
14
2
 
13
 
! Отговори
съд. заседател преди 13 години
Нищо ново ! Едно време сме били турски вилает пълен с рая. Сега просто сме неофициален такъв. Когато му отнемат цялото запорирано имущество чрез съд. решение пак да се обадят.
13
2
 
24
 
! Отговори
HD преди 13 години
Мога да бъда горд българин само, когато видя мазния от снимката в затвора за над 10 години
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДПС=БСП, на всички е ясно това....Трудно ще му вземат парите на този, но опита е похвален.
11
2
 
20
 
! Отговори
Антон преди 13 години
Давай Кушлев, карай ги подред тия грабители народни!
10
3
 
19
 
! Отговори
МОРСКИ преди 13 години
ЯВНО ЗАПОЧНАХА ОТ ДРЕБНИТЕ РИБИ , САМО 2,5 МИЛ. ЛВ. ВЧЕРА ХОДЕХА В ОКРЪЖНИЯ ГРАД С НОВИ *** , И ИЗВЕДНЪЖ ТОЛКОВА ПАРИ?? ВСИЧКИ ПРИ КУШЛЕВ , ТОЙ ЩЕ ВИ ОКУШАРИ!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сигнализирано е, че коментарът е против правилата на сайта. Проверява се от модератор.

В действителност правителството на ГЕРБ затяга коланите на нас редовите български граждани, а комунистическите крадци от прехода продължават да си живеят в охолство и разврат. След като бивш заместник министър прави публично изявление, че по негови изчисления само в САЩ след 1989г. са изнесени над 120 милиарда долара, ами нека Бойко Борисов и Цветан Цветанов да не ни занимават вече с разни хамстери, а да проверят изчисленията на колегата си. Нима мислите, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов не знаят с какви пари внукът на Пеко Таков си е купил и застроил екзотичен остров от 100 декара? Не слушайте ББ и ЦЦ какво ви говорят, а вижте делата им и по тях съдете. Всеки може да допълни този постинг с името и придобивките на крадците от прехода и да го разпространява ежедневно и навсякъде. Нека червените олигарси знаят че, народът не е сляп и чака своя ден за разплата! 1.Напористата бесепарка Татяна Дончева се обзаведе с още един апартамент за 200 000 евро в кв.Бъкстон, София. 2.Младен Михалев -Маджо си купи ново имение в Швейцария с хеликоптерна площадка. 3.Емилия Масларова се сдоби с нов апартамент във Виена. 4.Ахмед Доган вдигна разкошна къща в Дубай. Палатът на стойност милиони, бил издигнат до самия океан и разполагал с частен плаж и огромни градини. 5.Румен Петков успял да спести няколко милиончета и да си купи супер луксозна къща в Барселона, Испания с няколко спални и кипро парк. 6/Цветелина Бориславова е изкупила ски курорт Пампорово. 7.Румен Гайтански-Вълка приватизира най-големия плаж Мария Луиза в Борисовата градина на София за 300 хиляди лева, а истинската стойност на имота е 300 милиона евро. Докато беше столичен кмет Бойко Борисов забрави да изпълни обещанието си да възстанови плажа на общината и да го отвори за посещения на софиянци. Вече 10 години плажът е затворен, а пред него спира само колата на червения олигарх Бугати Вайрон за 1.3 млн евро. 8.Не забравяйте червените новобогаташи Динко и Йордан Диневи, собственици на хотели, затворени жилищни комплекси у нас и в чужбина, както и на цели курорти, които се сдобиха с яхта Ferretti 830 за 10 милиона долара. Стените й са изрисувани от Виктория Вангелис, само спалното бельо в нея струва около 50 000 евро, а един халат 3500 евро.
8
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
този е див селянин дори българския яко му куца...знаем го всички в силистренско че умее много да краде селтака
7
0
 
28
 
! Отговори
Тялото преди 13 години
2 милиона за такъв човек са нищо. За обикновения българин е цяло състояние, но за бизнесмен дори от средна величина, това си е 1 нищо. Сигурно има 10 по толкова по швейцарски банки и офшорки.
6
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В МОМЕНТА ПОЛОВИНАТА ЗЕМЯ НА БГ Е СОБСТВЕНОСТ НА ТУРЦИ,,,,,,,,, НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА КОЯТО ДОПУСНАХА НАШТЕ ПОЛИТИЦИ
5
0
 
18
 
! Отговори
25 преди 13 години
хахахахахахаххахахахахахахахахаха нее ще падна :)))))))))
4
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а после ми кажете ч е бойко нищо не прави ,кога преди сме чували за такива неща ,политици -клиенти на съдА ,САМО ГЕРБ И НИКОЙ ДРУГ
3
3
 
32
 
! Отговори
алъш-вериш преди 13 години
Айде да си ходи тоя в турция викам аз... Българите няма къде да живеят камо ли два автомобила да имат, пък тоз... ограбиха държавата
2
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това ли ще е бушона, който ще изгори заради Доган :)
1
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първо везира, после и Доган...

Спонсорирани публикации