Съвет от министър: Момичета, казвайте, като забременеете

Божидар Димитров се обърна към студентки в пловдивски колеж
Обновена: 7 окт 2010 11:59 | 7 окт 2010 11:58,
106
Съвет от министър: Момичета, казвайте, като забременеете
Снимка: БГНЕС

“Тук виждам хубави млади момичета и здрави момчета. Поне 10 са със структурата на Бойко Борисов.

Съветвам момичетата, като пораснат и забременеят, да казват на началниците си, за да не вземат тези началници да се гърчат така, както сега го прави моят приятел земеделският министър Мирослав Найденов.

Това обяви министърът без портфейл Божидар Димитров при откриването на учебната година в колежа по Икономика и администрация в Пловдив.

Изказването му бе породено от тайната бременност на шефката на фонд “Земеделие” Калина Илиева. По предварителна информация Калина Илиева е родила момче.

Още по темата

“Оттук ще излязат бъдещи началници на държавни и частни учреждения. Аз цял живот съм бил държавен човек. Сега може би съм на най-високото ниво”, скромно отбеляза Димитров и поздрави студентите на български и гръцки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя съвсем е изкукал!Бойко, прибери си ***!
90
1
 
3
 
! Отговори
master преди 13 години
zasto opluvate gerb sled kato mnogo glasuvaxte za tqx mislite he kato gerb e na vlas samo si lejite qko rabota i smrt na *** .....
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя нама ли някой близък приятел псиатър да му помогне.
88
4
 
14
 
! Отговори
Чичко преди 13 години
На мен пък добитъка на снимката ми харесва - нахален, самоуверен, че никой нищо не може да му направи, защото е личен приятел на ...
87
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко, Бойко, ОЗАПТИ си ***!Всички сте за в балите с *** и после при Славчо на гости.
86
3
 
10
 
! Отговори
възмутена преди 13 години
как беше - ши.ан народ, ши.ани колеги!? какво освен най-долна простотия може да очакваме от този т. нар. Министър!?! Вярно, има свобода на словото, но не му прави чест на този, да се изказва така просташки за колежка. Защо най-високите постове в държавата се заемат от ниски хора? Защо ги чуваме да говорят само жълтини и да отвличат вниманието от това, че нищо не правят? Защо се оставят да паднат толкова ниско, вместо да са за пример на нас, простолюдието?
85
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя ***, пак отвори *** си уста!*** си е ***, щом е приятел на Вожда.
84
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Няма ли кой да му поиска оставката на този умньо!
83
1
 
18
 
! Отговори
лайф из лайф преди 13 години
бат божо цепи мрака за пореден път , човек ако го почуства като свое дете и се абстрахира от реалните проблеми на българите в чужбина , би могъл и да го заобича и бащински да му прощава лудориите ...ако беше на 9 год примерно....
82
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ще гласувам срещу ГЕРБ, само заради този *** стопроцентов комунист.
81
4
 
33
 
! Отговори
от шибаният народ преди 13 години
явно сме *** народ и некачествен матрял, щом търпим такива тюфлеци да лапат пара и да оглеждат децата и да коментират кой каква структора имал, че и даже забележете кат на боко, че той да не е аполон бе шушумиго. ходи да търсиш атлантида в созопол щото само нея не си открил там.
80
3
 
30
 
! Отговори
ГРУБ преди 13 години
ГЕРБ трябва спешно да се преименуват на ГИРБ - Гафовете ни Изядоха Рейтинга на Бойко ! Този на снимката да не се подиграва, че и той големи... гафове направи !До няколко месеца рейтинга на ГЕРБ ще е 20 процента, а на следващите избори ще са със сегашната бройка на НДСВ, в най-добрият случай на *** !
79
2
 
30
 
! Отговори
така ли е в светът преди 13 години
така ли е в светът ... всеки министър с поведение и речник на каруцар? защото така е в БГ.Навремето си спомням един *** който пикаеше въ в фонтана на гр.Плевен.... стана вътрешен министър.Сега друг *** с единстевана заслуга ... приятел на ББ е министър. Боже, пази България...от своите синове!
78
1
 
24
 
! Отговори
болничен лист :) преди 13 години
501, ти ми развесели деня. Ето за пропусналите. -==->добавен от: 501 преди 1 час Дневникът на Божидар Димитров16 август 2010Какъв е тоя *** народ бе, какви са тия *** колеги? Постоянно ме иронизират, постоянно омаловажават великата ни история. Открихме мощите на свети Йоан не били негови! Навремето открих край Созопол Ноевия ковчег не бил Ноев ковчег, еднодръвка било. Ами еднодръвка е! Малка *** еднодръвка, щото по времето на Ной не е имало *** корабостроене. И на тая еднод
77
2
 
13
 
! Отговори
до 71 преди 13 години
как пък няма да е длъжна да каже на работодателя си, че чака дете? най-малкото той да си направи сметка какво ще прави когато тя роди
76
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия съвсем се разпасаха!
75
2
 
32
 
! Отговори
Кан Крум преди 13 години
Божидаре а спри алкохола бе мойто мпмче.Не е хубаво да се прекалява с него.
74
1
 
6
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Поне не съм от *** анонимни.
73
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мълчанието е злато!Народна мъдрост!
72
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти може и да му целуваш ***, че те е окачествил като един от "*** народ", но само ти.... не и аз, нито който и да е нормален.