Тук сме, защото ни има!

Без сериозни инциденти на гей парада в София
Обновена: 18 юни 2011 19:18 | 18 юни 2011 19:17,
583

Снимка: БТА

 

Спокойно и без инциденти премина шествието „София прайд“ за равни права на хората с различна сексуална ориентация.

Полицейското присъствие около НДК, където бе сборния пункт на участниците, бе засилено.

Със знамена в цветовете на дъгата и плакати с надпис „Тук сме, защото ни има“, шествието премина по централните столични улици, съпроводено от полиция, и стигна до Паметника на Съветската армия, където парадът продължи с музика.

Единственият инцидент бе в началото на парада, когато моторист се опита да мине през тълпата. Инцидентът се размина без пострадали.

Сред участниците в парада бе и кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев.

Пред журналисти той заяви, че е дошъл, „за да подкрепи нормалността и толерантността“.

Още по темата

„Трябва да бъдем толерантни и да приемаме хората такива, каквито са. Те са толкова софиянци, колкото и ние“, каза кандидат-кметът на левицата.

Кадиев добави, че не е гей активист и не подкрепя хомосексуалните бракове, нито осиновяването на деца от хомосексуалисти.

„Тяхно право е да са такива, каквито са, но считам, че нормалното семейство е от мъж, жена и дете“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


583
Още по темата: гей парадСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
513
3
 
8
 
! Отговори
До Таня преди 12 години
И на мен не ми пречат хомосексуалистите. По-скоро ми пречат ограничените чалгари-***, които са навсякъде и отричат всичко, което не им познато от село. Обратните, тяхна си работа, докато не се опитват на мен да ми бъркат в гащите - да са живи и здрави. Има ги.
512
5
 
6
 
! Отговори
Таня-Барселона преди 12 години
Ако злобата в България можеше да се впрегне и използва за електрическа енергия, страната щеше да може да изнася за цяла Европа. Е гати изостаналите ориенталски уруди. Толкова се радвам че не съм част от тази гнусна закостеняла пасмина. Ще си скъсам паспорта утре.
511
1
 
3
 
! Отговори
Прогрес преди 12 години
Колко смешно и жалко ти става като четеш коментарите на герберската ***. Преди време наглите гербери и атакисти пуснаха слухове че Станишев и Янев са гейове. И разбира се малумната пасмина бойковска скочи като шаран на въдица.И до ден днешен продължават да повтарят като папагали тези глупости по форумите. Разбира се това ниско образовано правителство се радва на тази ниско интелигентна аудитория. Герб се молят с всеки изминал ден колкото се може повече културен народ да напусне страната. На тях им трябват хора с основно образование, чалгари,дебелог*зи мутри, вонящи ***, прости селяни и грозни силиконови пачаври. Иначе кой друг ще гласува за тях.
510
6
 
3
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Нормалите хора са Мъж и Жена !!!А не мъже който ги ***т -но ти Таня си проста жена и никога няма да го разбереш!!!
509
4
 
6
 
! Отговори
Анализ преди 12 години
Замислете се, държавите в които гейовете ги приемат за нормални са пропаднали, дори електричество нямат! Вижте на какво дередже са в Холандия и Франция! А страните като Египет, Судан и Сандокан където ги трепят какво има? Икономически и духовен подем!
508
3
 
6
 
! Отговори
Таня-Барселона преди 12 години
Спокойно, всичко ще си дойде на мястото. Един ден и в България ще живеят нормални хора които нямат проблем с хомосексуалноста. Не можеш да очакваш след толкова години сталиниска червена пропаганда набита в главите на българите и предадена на следващото поколение да срещнеш хора мислещи като тези в белият свят. В момента психиката на българина е оръфана и изгнила след толкова години турско робство а после руски геноцид. Българинът вижда нещо ненормално в един хомосексуален мъж или жена. Неговото разбиране по въпросът е на нивото на тези в Иран,Ирак,Северна Корея и Куба. Спокойно нещата ще се оправят,но се иска време.
507
3
 
6
 
! Отговори
London преди 12 години
Хайде знаеме ви колко сте уникални в България. Появи ли се статия за някоя чалгарска певица всички почват да реват срещу нея. Пълнят форума с негативни коментари, но няколко часа по-късно са в чалготеката и хвърлят гюбеци на масата.Появи ли се статия за гейове веднага омразните анадолски нападки. Няколко часа по-късно като ги удари хормона пълнят градските тоалетни. Смях и още смях.
506
1
 
3
 
! Отговори
БОЙКО преди 12 години
Хайде честит празник на всички съмишленици. Извинявам се че не можах да дойда и да прережа лентата ви,бях много зает. Както знаете в понеделник си признах всичко на интервюто. Женски *** в моята къща няма да намерите, жени не ме интересуват и жени не ме посещават, само дето Дянков наминава вечер от време на време. Хайде със здраве и дано Станишката да ми се обади,нали едно време бяхме в една и съща партия. А, и ако има някой як пичага наоколо да заповяда и да ми разпори дебелият мутрински г*з.
505
3
 
6
 
! Отговори
2121 преди 12 години
Тази реклама на разврата е финансирана и организирана извън България!Доказателства:1. Мадсирана подкрепа от всички Европейски посолства!!2. Нито едно от родните гейвеличия Азис, Мариос Куркински, Евгени Минчев и т.н. не участва и дори не се изказа вполза на гей парада!!
504
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо ни занимават с тези ***?!?Нима няма нещо стойностно, за което да се харчат парите на данъкоплатеца и което е полезно за младото поколение, вместо да се пропагандира тази гнилоч?
503
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гей това е хомо с Мерцедес последен модел, вила на морето, яхта и тлъста банкова сметка!Останалото е п****астка плява!
502
3
 
6
 
! Отговори
до EU sitizen преди 12 години
523 За Ваше сведение Кадиев не е гей. Има 3 деца и е женен за жена!Но Кадиев е комуноид, което е значително поизвратено!За комуноидите няма морална координатна система!Тяхната рухна, когато след десетилетия борба с капитализма, самите те станаха капиталисти /но не нормални, а извратени капиталисти с народни пари/!Лицето Кадиев /жена му всъщност/ има фирма през която само минават документи на НЕК за износ на ток! Резултата е тлъсти комисионни!Та комундрелът подкрепя "нормалността"!!
501
3
 
7
 
! Отговори
вчера пред НДК преди 12 години
се събраха "хора" с проблеми в ДНК !
500
2
 
4
 
! Отговори
Гей преди 12 години
"Полицейското присъствие около НДК, където бе сборния пункт на участниците, бе засилено."Нашата полиция ме пази.
499
2
 
3
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
Искам да му помогна на девойчето на снимка 4. Мила, имам за теб нещо по-голямо от розовата ***. Като си поиграеш с него ще влезеш в пътя на нормалните. Огертата не е за изпускане. За останалата *** оставям *** на кадиев. Те от БСП и без тва са пробити политици, освен някой пенсионер и *** друг няма кой да гласува за тях.
498
2
 
6
 
! Отговори
БСП толераст преди 12 години
Слава на другаря Кадиев, че подкрепи най- голямата група от симпатизантите на БСП, а именно хомосексуалистите, транссексуалните, лесбийките и педофилите. За съжаление другарите Меликов, *** и Сергея отново се скриха и разочароваха своите фенове, за което ще бъдат изправени пред другарски съд.
497
0
 
8
 
! Отговори
до 522 преди 12 години
Стига с тази Испания, стига с тези Мадрид и Барселона. Испания е смазана от емиграция на всякакъв ***. За последните 6 години 4 милиона емигранти са влезли трайно в Испания, фондовете, захранвани от европари и данъци работят та пушат за приемането им. Това не ти ли говори нещо, емигрантине в мадрид? Не ми давай акъл как да си пазя аз държавата, която е моята държава, а ти се омесвай с *** на цял свят там и дъщеря ти да се ожени за чихуа-хуа през настъпващия погром на испанската икономика
496
9
 
2
 
! Отговори
EU citizen преди 12 години
Българите трябва да тържествувате, че вече има и политик, който дойде на гей парада и подкрепи нормалността и толерантността. Г-н Кадиев е политик от европейски тип и не го досрамя, от това че е гей. Той прегърна евопейските, демократични ценности за свободно изразяване на сексуалната ориентация и за все по- мащабното разбространение на гей културата, нормалността и толерантността.
495
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
i tuk v madrid ima no ne se priema tolkova 6okira6to .Po skoro horata se naslajdavat na muzikata i po malko obru6tat vnimanie koi kuv e .
494
2
 
3
 
! Отговори
Александър-София преди 12 години
Значи това било а аз се чудих вчера защо имаше оградени ленти на НДК и много полицай! А то заради Ге*четата :D:D