Тук сме, защото ни има!

Без сериозни инциденти на гей парада в София
Обновена: 18 юни 2011 19:18 | 18 юни 2011 19:17,
583

Снимка: БТА

 

Спокойно и без инциденти премина шествието „София прайд“ за равни права на хората с различна сексуална ориентация.

Полицейското присъствие около НДК, където бе сборния пункт на участниците, бе засилено.

Със знамена в цветовете на дъгата и плакати с надпис „Тук сме, защото ни има“, шествието премина по централните столични улици, съпроводено от полиция, и стигна до Паметника на Съветската армия, където парадът продължи с музика.

Единственият инцидент бе в началото на парада, когато моторист се опита да мине през тълпата. Инцидентът се размина без пострадали.

Сред участниците в парада бе и кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев.

Пред журналисти той заяви, че е дошъл, „за да подкрепи нормалността и толерантността“.

Още по темата

„Трябва да бъдем толерантни и да приемаме хората такива, каквито са. Те са толкова софиянци, колкото и ние“, каза кандидат-кметът на левицата.

Кадиев добави, че не е гей активист и не подкрепя хомосексуалните бракове, нито осиновяването на деца от хомосексуалисти.

„Тяхно право е да са такива, каквито са, но считам, че нормалното семейство е от мъж, жена и дете“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


583
Още по темата: гей парадСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
493
1
 
1
 
! Отговори
Къде са педалите преди 12 години
******астите грешници, които ще врат в Пъкъла, спят изтощени от блудство и ги няма тук... Живота си живеят, спят богати щастливи и противни антихристи. Антихрист да си в тези времена на тази грешна земя на която господства антихриста, а какво става во веки с душата на такива - знаем.
492
1
 
4
 
! Отговори
2121 до 516 преди 12 години
Прав си!300 хетерофоби и то събрани със зор!Имало е и от сктраната, дошли!Ааа да не забравим , че в тази бройка имаше и толестиките тъпири от няколко западни посолства!!Нещо трябва да се направи , за да спрат тези *** да ни дразнят!
491
1
 
1
 
! Отговори
до Леир преди 12 години
Драги ми Леир, та нима ние не сме като индианците? Дадоха ни някаква фалшива идея за фалшива Европа и ни унищожиха.
490
0
 
2
 
! Отговори
до 2121 преди 12 години
Не 2121, ако проследиш парите ще видиш, че зад гей-парадите, техни създатели и организатори за фашистите от Антидефъмийшън лигата на Абраам фоксман-новя Хитлер. Напиши го в Гугъл и ще видиш всичко, вкл. обвиненията в антисемитизъм на филма Страстите Христови на Мел Гибсън са негова измислица. Ще видиш как искат да те съдят за "престъпления от омраза", а ако проследиш нета с година назад, ще видиш как същия плати да бъдат набедени невинни хора за "побоя в трамвай 20", за да се приеме такъв закон.
489
0
 
7
 
! Отговори
2121 преди 12 години
От къде дойде това явление в Европа и Америка?Дядо ми казваше: "Като не разбираш нещо , проследи парите!"Винаги съм спазвал този принцип и работи безотказно!Да се проследи кой финансира гейорганизациите!Веднага ще се разбере целта на тази хомопропаганда!Според мен /след като четох Ориана Фалачи/, зад всичко стоят ислямистки организации!Целта е ерозия на Християнска Европа и Америка , за полесно проникване на исляма!Като снижат прага на обществена търпимост, утре ще приемем и 20 джамии
488
1
 
8
 
! Отговори
Lehr преди 12 години
Гей-парадите са средство на унижаване на една нация. Разделяй и владей. Колкото повече пороци, толкова по-лесно подчинение. Индианците са били най-лесни - не са понасяли алкохол, и не са разбирали това. Затова - давай им огнена вода и ги натикай в резервати.На германците - натисни ги да имат външен министър ***. Кмет на Берлин ***. Така никога няма да са фактор във външната политика. Ако много напират с износ - бутни им модифицирана ешерихия коли.А българите - излъжи ги че имат шистов газ.
487
1
 
9
 
! Отговори
2121 преди 12 години
Зоофилите трябва също да защитят своите права:1. Да се организира ЗООсекс парад!Аз и Козичката ще сме там.2. Да се настоява за разрешаване на браковете между зоофила и любимото му същество/моето е Козичката ***/!3. Да се разреши осиновяване на деца човешки и на любимота същественце също!КАКВО ПОНОРМАЛНО ОТ ТОВА?Който е против ще го съдим в Страсбург за нарушаване правата на ЗООфилите и на животинките!Кадиев ще ни подкрепи!
486
1
 
7
 
! Отговори
пЪрад преди 12 години
На този пЪрад имаше повече полеция, отколкото ****расти.Кой плати за конната полиция и командированите от провинцията полицайчета, както и за извънреден труд на жандармерията.Кой? Пак ли ние? Що не се обажда Ворлик - ей на посолството на Геймания изпратило поздрави.А тези дето ще предпочетат шимпанзе пред Вестервеле и Мронц?
485
1
 
5
 
! Отговори
Закон Божи и ние преди 12 години
Трябва да сме готови и на мъченичество, но да не допускаме този грях като содомията да се афишира в нашата земя. Бог ще ни помага. Само така ще спасим себе си и душите си и България. Мъченическа смърт по-добре, отколкото содомитски извращения.
484
0
 
4
 
! Отговори
blackradio преди 12 години
Чета и виждам, че от всички градове по света са се събрали тука да подкрепят подобията човешки. Само, че Таня-Барселона май е от Гол Тумбак, както и останалите уж живеещи в цивилизована Европа...Мечти...несбъдни. Га ви прекараха интернет у вашто село, га се научихте да пишете...га разбрахте, че има хомосексуалисти и е модерно да ги подкрепяте. Може и да не знаете кво значи ама покрай по солените писания сте научили...
483
0
 
7
 
! Отговори
2121 преди 12 години
Защо не се намеси Атака било чрез съветниците си в Общинския съвет, било чрез щурмоваците си на улицата?А? да попитам!Ще ви кажа:Защото Волен е Руска кукла на конци!Акцията пред джамията имаше за цел да консолидира ДПС около Доган, след атаките на Касим Дал / да сте чули нещо за К. Дал оттогава?/!Е Атака не се намеси срещу Гейпарада, ЗАЩОТО Доган не е шеф на Гейорганизация все пак!Сидеров и компания са наистина зле маскирани , като националисти, национални предатели!
482
0
 
3
 
! Отговори
Exhib преди 12 години
Кога ще има парад на ексхибиционистите - и тях ги има, и още как!Може на еврюгите и Фройдистите много да им хареса - завършва на -ционисти.Кога ще се разрешат браковете с шимпанзета?
481
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Четете 490 и си задайте въпроса - кой има интерес и с чии пари се провеждат тези паради. На практика така обществото се разединява и противопоставя, става лесно за контрол и манипулация- разделено на съсловия , който се борят за правата на етносите, обратните, самотните майки, религиозни общности и каквото се сетите. Така не можем да се концентрираме върху истинските проблеми и виновниците за тях.
480
2
 
4
 
! Отговори
Закон Божи и ние преди 12 години
Ние трябва решително да се противопоставим на тези "светски" прояви като гей-парадите. Нека си спомним какво ни е казал Бог.Нека си спомним мъчениците на неговия Закон и Вяра. Света Агата, която понася мъченически мъки, само и само да не се поддаде на "светските нрави на прелюбодейството", Света Лучия на която са й били извадени очите, Света Петка българска, загърбила всичко светско, за да не съгреши, всички мъченици, умряли на кръста на Колизея, горени, печени и измъчвани в името на Закона Божи
479
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Следва парад на педофилите,защото и те са различни и тях ги има....
478
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази демонстрация ми прилича на един виц:Млекарят всяка сутрин събуждал квартала викайки млякаря,млекаря.Един гинеколог се ядосал и му направил забележка да не вика.Млекарят му отговорил,че така си вади хляба.Тогава генеколога му отговорил-Е аз трябва ли да помъкна гинекологичния стол по улиците и да креща-Пукаря,пу**аря....
477
0
 
2
 
! Отговори
2121 преди 12 години
След парада Кадиев е бил поканен на гей9купон и той е отишъл!Какво му се е случило там можезм само да гадаем, когато тази сутрин е бил видян да излиза доволно усмихнат и леко разкрачен!!МухахахахаИскал бил да подкрепи нормалността!Ето това е комунистическото разбиране зеа нормалност!45 г. строиха комунизма и на финала "нормално" станаха капиталисти!Тоя *** отива на гейпарад да подкрепи "нормалността"!Ама ние сме ненормални, че ги допускама в Парламента!
476
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички комунистически шествия завършват при паметника на съветската армия .... И не ми казвайте че не е кумунделско щот Кадиев сам е повел парада ! БСП-****СИ !
475
1
 
4
 
! Отговори
до 498 преди 12 години
Искат да имат генно - модифицирани деца, такива, на които като им заповяда Бойко или Фъндъкова или Обама - да могат и майка си да убият без да им мигне окото. Стари практики - в нов гмо вариант. В спартанската войска войниците са били гейове по Устав, еничарите са били такива- но в последствие обработени ментално - гейове (било им е забранено да се женят) и са можели да убият родителите си и братята и сестрите си по заповед на суртаните. Такива "хора" искат да направят и сега чрез гей-браковете
474
0
 
10
 
! Отговори
ха ха преди 12 години
ай следващият парад на тези дето се ***т с животни