Тук сме, защото ни има!

Без сериозни инциденти на гей парада в София
Обновена: 18 юни 2011 19:18 | 18 юни 2011 19:17,
583

Снимка: БТА

 

Спокойно и без инциденти премина шествието „София прайд“ за равни права на хората с различна сексуална ориентация.

Полицейското присъствие около НДК, където бе сборния пункт на участниците, бе засилено.

Със знамена в цветовете на дъгата и плакати с надпис „Тук сме, защото ни има“, шествието премина по централните столични улици, съпроводено от полиция, и стигна до Паметника на Съветската армия, където парадът продължи с музика.

Единственият инцидент бе в началото на парада, когато моторист се опита да мине през тълпата. Инцидентът се размина без пострадали.

Сред участниците в парада бе и кандидатът за кмет на София от БСП Георги Кадиев.

Пред журналисти той заяви, че е дошъл, „за да подкрепи нормалността и толерантността“.

Още по темата

„Трябва да бъдем толерантни и да приемаме хората такива, каквито са. Те са толкова софиянци, колкото и ние“, каза кандидат-кметът на левицата.

Кадиев добави, че не е гей активист и не подкрепя хомосексуалните бракове, нито осиновяването на деца от хомосексуалисти.

„Тяхно право е да са такива, каквито са, но считам, че нормалното семейство е от мъж, жена и дете“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


583
Още по темата: гей парадСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
453
2
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
по-равни от това няма как да станат, от тук нататък само могат да си сговнят положението. е, сигурно не им е кеф когато техни приятели отиват с други семейства на палатка с децата, а те няма как да дойдат щото някак не върви, но това с никакви митинги и шествия не може да се промени, просто са преебани и това е. ако целия живот беше студентски купони и секс, сексуалната ориентация не би имала значение, но децата отварят пропаст между нормалните и ***.
452
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това са комунисти до един , на които им липсват манифестациите хахахахах
451
3
 
16
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
НИКОГА НЯМА ДА БЪДА ТОЛЕРЕНТЕН КЪМ ПОКАЗНИТЕ П***РАСТКИ ПАРАДИ!!!!СЪЖЕЛЯВАМ ТЕЗИ ХОРА . НЕ МОЖЕ НЕЩО МНОГО ЛИЧНО И ИНТИМНО ДА ИЗЛИЗА НА ПОКАЗ. ХАЙДЕ СЕГА АЗ КАТО СЪМ НОРМАЛЕН ДА ТРЪГНА НАДЪРВЕН ПО УЛИЦАТА И ДА ПАРАДИРАМ С ГОЛЯМОТО СИ ДОСТОЙНСТВО!!!
450
4
 
7
 
! Отговори
Толерантен преди 12 години
Толерантен съм дотолкоз ,че бих отделил малко Циклон -Б за излекуването на тези човешки ***!!
449
4
 
18
 
! Отговори
Нов Световен Ред преди 12 години
Не бъркайте толерантността с подмяната на ценностната система на човечеството !Да, толерантен съм, защото никога не бих навредил на някой от тези болни хора, които се съвокупляват със същия пол. Да правят, каквото искат.НЕ, не желая обаче да бъде подменяна ценностната система на хората !Не искам детето ми да не разпознава красивото от грозното, хубавото от лошото, възвишеното от пошлото ....Точно това се прави в световен мащаб вече 20-30 години. Затова се поощряват подобни изяви ...
448
4
 
13
 
! Отговори
Педераскинята Таня Б преди 12 години
Като гледам писаното от п****аскинята "Таня Барселона" разбирам защо хората мразят п****астите и п****аскините. Просто са адски много злобни. Значи който не ги харесва - в затвора и това щяло да бъде "истински равноправие".... Не само са супер клаустрофоби тези парадиращи п****асти и п****аскини, но са и супер дразнещи и хетерофоби. Щяла да забременява ин витро и нямало хората да се размножават по нормален път. Пълна извратенящина, агресивна лудост и нагло предизвикателство към Бога.
447
1
 
10
 
! Отговори
road преди 12 години
Ейййй като взема една тръба... ще ги начеша всичките.
446
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЗ СЪМ ТОЛЕРАНТЕН, мисля че всички трябва да имат право на глас с изключение на децата, жените, гейовете, бедните, евреите, ***, жълтите, виолетовите и още някои хора, които не са наши хора.
445
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Може да ви има тук и където и да било, но сте само мит. Хомосексуализъм не съществува, има само лични причини, които важат за всеки от вас поотделно.
444
2
 
9
 
! Отговори
уа преди 12 години
скоро по детските градини и училищата ...
443
2
 
5
 
! Отговори
.. преди 12 години
Стига футболно деление, време е за национално обединение!
442
3
 
6
 
! Отговори
14/88 преди 12 години
ВЪН БЕ ***! ВСИЧКИ ДО ЕДИН НА БЕСИЛОТО!
441
4
 
8
 
! Отговори
Гацко преди 12 години
Мъже с мъже да правят секс е било нормално винаги, откакто света съществува.Да парадираш, обаче с това не е никак нормално ! Двете неща логически се изключват едно-друго ! Нормалните неща не се нуждаят от парад ! В София имах много познати гейове, работещи на различни позиции, но никой не ми се е натрапвал със сексуалност и аз ги възприемах, като хора. Нищо различно !
440
2
 
9
 
! Отговори
Ананас преди 12 години
Нещата си идват на мястото - п****унгелите вече започнаха да не са модерни, никой не им обръща внимание вече... Даже на атакистите и расатковците не им пука за гейзерите. Ако имаше поне 3 счупени *** глави днес, щеше да има вой до небето, мъченици щяха да се изкарат, пък сега ще бъдат забравени в понеделник!Хи-хи-хи!
439
14
 
9
 
! Отговори
АТАКА преди 12 години
Всички на гей парада бяха турци, невъзможно е да има българи гейове,ние сме най-великата и умна нация на планетата, а България е най-силна и могъща държава, няма как българин да е гей, всички гейове са турци.
438
7
 
13
 
! Отговори
Хетеро преди 12 години
Еммм хубав .. ******аси са .. нужно ли е да правят шествие... майка им ***..хайде ние си направим едно шествие на хетеросексоалните, едно на обичащите ракия с шопска салата , друго на любителите на мешаната скара... колко мъка има по този свят..
437
4
 
16
 
! Отговори
valentin преди 12 години
Таня-от *** по-мръсни и гнусни същества няма!!!Тръгнали на шествие !!!Нормално ли е мъже да се чукат!!!???***!!!
436
10
 
5
 
! Отговори
Bulgarian преди 12 години
Ох нещасти селяни,ще дойде време когато България ще бъде пълен член на Европа. До тгава изливайте мръсната си жлъчна червена помия която е останала от комунистите татко и майка.
435
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Танче, не се притеснявай! Защо си мислиш че скинарите са на свобода? За да се оправят с *** и *** които развалят обществото!
434
4
 
23
 
! Отговори
valentin преди 12 години
1000 ******аста пазят 500 *******ста!!!D D D