200 000 лв. на година = независим депутат

Вуйчото на Капка Сидерова бил собственик на офшорките
Обновена: 24 юни 2011 10:35 | 24 юни 2011 10:35,
57
200 000 лв. на година = независим депутат
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

След гласуването на вота на недоверие стана ясно, че независимите депутати са основни поддръжници на ГЕРБ, което прави партия „Атака“ ненужна на управляващите.

Колко струва един депутат и какви са сумите, които вървят с него? Това коментираха Камен Петков и Огнян Пейчев – двама отцепници от Атака, пред Нова телевизия.

„200 000 лв. е субсидията, която върви към един депутат през годината. Тя е на тримесечие. По 50 000 лв. на тримесечие“, обясни Камен Петков, който вече е депутат от „Коалиция за България“.

Той заяви, че решението за това е взел преди 3 месеца.

"От самото начало имах градивни забележки към правителството, имах забележки към  поведението на "Атака" как се държи и как ние подкрепяме едно правителство, при положение че в замяна като лоялни партньори не получаваме нищо от тяхна страна. Поне едно нещо, което сме обещали като предизборна кампания да прокараме като закон", обясни напускането си депутатът.

Петков се определи като човек с леви идеи, а на въпрос защо тогава е избрал "Атака" заяви, че в някоя част от националистическите й разбирания е видял леви идеи.

Още по темата
22 юни 2011 12:15
219

Огнян Пейчев отново заяви, че не е подписвал декларация за принадлежност към която и да е партия до момента.

„Това е въпрос, който ще обсъдим с останалите двама депутати – Кирил Гумнеров и Валентин Николов“, обясни той.

На вота на недоверие той е подкрепил правителството, защото „мисля, че няма нужда от допълнително напрежение в държавата“.

Депутатът отново обясни, че в момента темата за субсидията на един депутат измества скандала с партия „Атака“ за договорите за поръчителство за 150 000 евро с пет офшорни фирми.

"На мен това бе представено като декларация за лоялност. Впоследствие се оказа, че собственик на три от фирмите е вуйчото на Капка Сидерова – Камен Тодоров Петров,  портиерът на партия "Атака". Този човек участва с уставен капитал 300 хиляди долара във фирмите”, обясни Пейчев.

Камен Петков потвърди също, че получава заплашителни SMS-и с цинично съдържание. Заплашван е дори със смърт, заради което смята да подаде жалба.

Искам да се обърна към Волен да престане да говори лъжи за нас, за да не започнем ние да говорим истини за него, заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
15
 
! Отговори
до 32 преди 12 години
Какви 120,...закриване заедно с Президенството-----официално си признаха ,че това е свърталище на ---ФИРМИ /В ПАРЛАМЕНТА/ ,А В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ,.....СУМИСТИ .....?
35
0
 
5
 
! Отговори
"В крак с новот преди 12 години
време" и парчето на "ЪПсурт" ...."Кради кради "!
34
3
 
9
 
! Отговори
КНК преди 12 години
Депутатите ни в по-голямата си част са "тюфлеци","***" и всичко за което се сетите.Но те са там не защото са голяма работа,а ЗАЩОТО НИЕ КАТО ИСТИНСКИ "БАЛЪЦИ" СИ ГЛАСУВАМЕ ЗА РАЗНИТЕ ИЗМИСЛЕНИ ПАРТИЙКИ И ЗА ХОРА,КОИТО С НИЩО НЕ СА ДОКАЗАЛИ,ЧЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОЛЕЗНИ НА ДЪРЖАВАТА.Не случайно щом се появи кадърен политик като Костов всички се обединяват срещу него.ЗАЩОТО СРАВНЕНИ С НЕГО ИМ ЛЪСВАТ ГОЛИТЕ ***.И ние"балъците" се спускаме да вярваме на лъжите им и да отблъскваме достойните хора
33
1
 
8
 
! Отговори
staнко преди 12 години
Не съм измежду почитателите на Сидеров, но като чета кво е казал тоя ***, Петков, си мисля, че малко ги храни Волен. Май наистина напусналите Атака, са поредните продажни меркантилни ***, паразитиращи върху народа си, нямащи никакъв морал и достойнство и горови да продадат и собствената си майка за пари. Не съм убеден, но така ми се струва докато им слушам селските излияния...
32
0
 
17
 
! Отговори
П2-Пропаганда Дуе преди 12 години
200 000 лв. е субсидията, която върви към един депутат през годината. Тя е на тримесечие. По 50 000 лв. на тримесечиеЕ, сега вече, стана ли ясно защо във фалиралата Гърция мин. заплата е 7 пъти по-висока от българската?!
31
0
 
29
 
! Отговори
тюфлеци преди 12 години
Кога ще намалим боря на тая пасмина наполовина??? Абе то хора не останаха в тая държава, ние хрантутим 240 тюфлеци, за да се "субсидират" под масата на наш гръб!!! 120 ЧОВЕКА В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ СТИГАТ!!! Даже и те са много...
30
1
 
15
 
! Отговори
един човек преди 12 години
почти всички депутати са л...а
29
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Камен Петков не е с никакви леви или десни убеждения. Той произхожда от ченгесарско семейство, шестаци. Типичен представител на групата хора, които докараха БГ до това състояние
28
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КАМЕН МАЙ Е ВЗЕЛ ПОВЕЧКО ОТ 200 БОНА ,ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСНО,КОГАТО И ДА ГИ СМАЖЕМ СЕ ЩЕ Е КЪСНО
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами да променим конституцията. Избраните от нас да бъдат отговорни пред нас и когато ни излъжат - да ги отзоваваме. А иначе съм съгласна, че ако не гласуваме - нищо не правим.
26
0
 
16
 
! Отговори
NERON преди 12 години
200 BONA ZA DEPUTAT NA GODINA -SFRAM !!! XORATA VZEMAT PO 150 LV PENSII I YMIRAT ZA6TOTO GLADYVAT I NEMAT PARI ZA LEKARSTVA .DEPUTAT SUS 3000 LV ZAPLATA DETO SE 4E6E CIAL DEN DEBELIAT *** I OTGORE NA TOVA 200 BONA. EX BULGARIO !!! SRAMYVAM SE OT POLITICITE NI .TOVA E VOENNA XYNTA E DIKTATOR -TOVA E IZXODA INA4E 6TE ZATYVAME I SHTE DAVAME PARITE SI NA TIA LAINIARI
25
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дупетатите са толкова *** че сега ще започнат да се пържат един друг.Тогава простият бг народец ще разбере за какви *** е гласувал.А ГЕРБ и А-ТАКА като започнат да се осветяват направо ще ви увиснат ченетата тъpaци селски.
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Който гласува и избере аморални и крадливи хора да дойдат на власт е виновен за това което те правят. (между другото всички досега се оказаха такива)
23
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
200,000лв*240 =48,000 000 лв мале , мале и как ще, има пари за пенсии, за здравеопазване и др.
22
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Един малък цитат към ***, които смятат че постигат нещо като не гласуват:"За да има зло, е достатъчно добрите хора да не вършат нищо."
21
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
200 000 лв. е субсидията, която върви към един депутат през годината. Тя е на тримесечие. По 50 000 лв. на тримесечие, обясни Камен Петков, който вече е депутат от Коалиция за България. А ПАРИ ЗА ПЕСИИ И ЗАПЛАТИ НЯМА! ДАВАТ СЕ ПО 200 000 лв. СУБСИДИИ ЗА ПИЯВИЦИ, КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ. НАГЛОСТ!
20
1
 
18
 
! Отговори
ГЛАСУВАЩ преди 12 години
до 17Мойто момче в БГ няма такова нещо като минимално участие на избори по закон. И 10 души да гласуват се зачита, а гласовете на негласувалите се разпределят на квотен принцип според процентите спечелени от дадена партия от реално гласувалите. Умници като тебе точно позволиха да се развихри копуването на гласове, избурния туризъм и "ухажването" ромското население. ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НИ ДОКАРАХА ДО ТУК. АЗ ГЛАСУВАМ ВСЕКИ ПЪТ В ОПИТ ДА ОПРЕДЕЛЯМ САМ СЪДБАТА СИ, А НЕ ДА МИ Я НАТРИСАТ КАТО НА ТЕБ
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
смърт за всички бивши и настоящи депутати
18
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 15 - С този *** сте една бадна деградирали ***, които за собственото си невежество, нищожество и безпътица, са готови да обвинят всеки, дори и марсианците! А вашият гуру, доведеното му *** и кръгът около тях много прилично си напълниха гушите с кинти като пеликани с риба!
17
13
 
11
 
! Отговори
an преди 12 години
ЗАЩО НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ОТ 90та ГОДИНА? ТЕЗИ КОИТО ОЩЕ ТОГАВА СЕ УСЕТИХМЕ НА КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА СПРЯХМЕ ДА ГЛАСУВАМЕ. ЗАЩОТО КАКТО ВИЖДАТЕ И УСЕЩАТЕ ГЕНОЦИДА НАД БГ НАРОДА Е ТОТАЛЕН. ЛОШОТО Е ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО СЕ ОПИЯНЯВАТ ОТ ПРИКАЗКИТЕ КОИТО ИМ РАЗПРАВЯТ ДРУГРИТЕ ОТ 1001 НОЩ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КАЧВАТ НА ВЛАСТ. ГЬОТВЕРЕНИ. НЕЗНАМ КАКЪВ САДИСТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА УНИЩОЖИТИЛИТЕ СИ? 21 ГОДИНИ ТОЗИ НАРОД НЕ МОЖА ЛИ ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ВСИЧКИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ДС И МАЙКАТА КЪРМИЛНИЦА БКП?

Спонсорирани публикации