Ще плащаме тока и със SMS

От своя страна ЧЕЗ ще праща и "sms преди прекъсване"
3 юли 2011 11:47,
55
Ще плащаме тока и със SMS
Снимка: Архив, Булфото

Плащането на консумираната електроенергия може да се  извършва и чрез sms, изпратен от мобилния телефон, информират от пресцентъра на ЧЕЗ.

Услугата може да се активира с еднократна регистрация в  системите ePay.bg, eBG.bg и iCard.bg. Вариантът за плащане с  кратко съобщение е достъпен за притежателите на GSM с номер към български оператор и кредитна или дебитна карта.

Предлага се и възможност клиентите да се регистрират за "sms преди прекъсване", който напомня на потребителите за изтичане на крайния срок на плащане на задълженията.

През 2010 г. са  изпратени общо повече от 25 хил. подобни кратки съобщения, а  само за първото полугодие на тази година броят им е близо 23  хиляди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: токЧЕЗсмс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
ТТ преди 12 години
Разгеле,сетиха се.... По европа е така от десетина години.Да не говорим,че електромера е и с клавиатура и се зарежда с ваучер от магазина ако искаш....
52
1
 
0
 
! Отговори
ДО 51 Волен Сидеров преди 12 години
Така господине ДА ТИ Е ЯКО ДУПЕТО КАТО ТЕ НАМЕРЯ, ЩЕ ОСЕТИШ КАК Е*Е БЪЛГАРИН. Жалко че го няма хитлер да ви прави *** и кожени ботушки, НО ЗАТОВА СЪМ АЗ ТУК, за да го заместя!ДО DNES.BG Ще помоля да ми пратите ИП-АДРЕСА НА ВЪПРОСНИЯТ ГОСПОДИН на > martinvasilev24***yahoo, ако не го направите аз ще си го парсна сам!
51
0
 
1
 
! Отговори
ДО 37 преди 12 години
ОЗНАЧАВА ДА Когато няма консумация електромера свети постоянно Ако живееш в блок провери някой комшия да не се е прикачил към твоя електромер
50
1
 
4
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 12 години
Еййй спрете най-после с тоя ток и с цената му ! К'ви хора сте българите само - неблагодарници. Ние *** ви раждаме ***, изнасилваме ви жените, колим старците ви, прибираме ви ненужните вещи, получаваме ви детските и помощите и т.н., а вие недоволни !!!Дайте някоя друга тема - за турци, за комунисти за да видите бая ви Волена, как може да приказва само
49
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
те и там ще ти сложат електромер
48
0
 
8
 
! Отговори
1475 преди 12 години
С SMS ще ви плащаме.Да има един колай с *** си да ви плащам *** да *** и бандити в тая държава,че сал един *** ми остана ,него поне мога да ви набия в ***.Бах ти колко сме *** и безпомощен народ.Кой от къде дойде ни клати и ние си трайкаме.
47
0
 
21
 
! Отговори
Сандо преди 12 години
!!! Неплатена *** сметка за ток НЯМА! Винаги се плаща.. я общината.. я социалното министерство.. я някоя фондация.. или пък президентът ще отпусне помощ... В крайна сметка - ние, данъкоплатците плащаме.. Ама се плаща. Сега като едното нищо ще платим и по един мобилен телефон на всеки ***, та да не се чувства дискриминиран от новия начин за плащане на тока. Не че е предизборно, но защо пък да не им раздадат по един.... :)
46
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А с тухла през прозореца може ли?
45
0
 
16
 
! Отговори
! преди 12 години
Някой може ли да ми обясни защо си продадохме НЕК, че да могат чужденци да печелят от нас, вместо парите да останат в България??? ================================================""Продадохме ги", защото няколко човека лапнаха многомилионни комисионни срещу благословията да ни *** и стрижат мошенниците от EРП-тата. Затова. И сега и сега лапат. Колкото повече пестите, толкова повече ще вдигат цените, за да могат алчните гадове да си докарват същата лапачка - компенсация на нам. потребление!
44
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо се му надраскали минуси на номер 2 - повече от очевадно е, че е ироничен! А иначе и аз съм си патил от тия ***. Плащам си тока и в същия ден по-късно го спират, защото имали такова задание от предишния ден (1 ден закъснение). А бай *** защо го търпят?
43
0
 
9
 
! Отговори
ШАШ преди 12 години
Нито ток ви ще плащам, нито СМС-и ! Отивам да живея в гората ! Там ще стана монополист - директор на водопад и ще си направя ВЕЦ, а СМС-ите ще ви ги пускам по септичната яма
42
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ще му платя един такова голем **р на енергото
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искам да си плащам и GSM-а със SMS само
40
0
 
6
 
! Отговори
простенергетик преди 12 години
всяко мигване си я товарене на сметката .да знайш
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Що за новина е това? Този начин на плащане съществува повече от 2 години през epaygsm_dot
38
0
 
2
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 12 години
Зор тогава някоя мацка ще му духа до изпразване :)))))
37
0
 
0
 
! Отговори
до 25 преди 12 години
Означава ли натрупване на киловати мигането на електромера при изключени бушони? Благодаря за вниманието, 25-ти!
36
0
 
4
 
! Отговори
ядрения физик преди 12 години
Забравих да кажа, че цигънинът освен нисък беше и много грозен, нямаше човешки черти :))))
35
1
 
3
 
! Отговори
до 33 преди 12 години
аз ако съм на тебе ще го хвана тоя *** и ще го накарам да ми духа докато не се изпразня в устата му!
34
1
 
3
 
! Отговори
до ядрения физик преди 12 години
сигурно си минал преди това да си платиш топлото.затова ти няма парите