Полицията издирва 11-годишно момче от Шумен

Детето е в неизвестност от вчера
Обновена: 5 сеп 2011 14:23 | 5 сеп 2011 14:22, Елка Василева
84
Полицията издирва 11-годишно момче от Шумен
Присиян Иванов. Снимка: МВР

Полицията издирва Присиян Ивов Иванов - 11-годишното момче е в неизвестност от неделя, 4 септември, когато си тръгнало от детска площадка в Шумен. Това съобщи пресцентърът на МВР.

Сигнал в областната дирекция в града, че детето е в неизвестност, подала майка му около половин час след полунощ днес. Жената обяснила на полицаите, че към 17.00 ч. вчера оставила сина си да играе на детска площадка в близост до дома им с уговорката до 22.00 ч. момчето да се прибере вкъщи. След като то не се върнало в уречения час, майката направила безуспешен опит да му се обади по мобилния телефон.

За последно Присиян е забелязан около 19.30 ч., когато с велосипеда си тръгнал към друга площадка за игра в града.

В деня на изчезването момчето е било облечено с тъмнозелени къси панталони и със спортна блуза с къс ръкав на червени и черни райета. Велосипедът му е черен на цвят.

Полицията умолява всички, които разполагат с информация за издирваното дете, да се обадят на телефони: 112, 166, 054/877221 или в най-близкото полицейско управление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
16
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да се прибере в 22 часа!!!И се обадила в полицията след полунощ!!!Каква е тази майка,която оставя детето си да играе до тъмно,когато, на неговата възраст по това време, трябва да е в леглото си.
3
19
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо защо. Колко деца трябва да изчезнат, колко майки ще се почернят докато ни дойде акъла да изискаме от тая хрантутена полиция да си върши работата. Или може би ще се стигне до там хората сами да си организират групи за самоотбрана. Този терор на толериране на престъпниците не се търпи повече. Всяко нещо си има граници.
2
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да се намери детето и да е живо и здраво! Не искам да знам какво изпитват майка му и баща му в момента.
1
9
 
34
 
! Отговори
? преди 12 години
Много започна да зачестяват изчезналите деца в България ......... трафик за органи ?