Клас стани! Клас мирно!

Близо 63 000 първокласници прекрачиха училищния праг
Обновена: 15 сеп 2011 15:21 | 15 сеп 2011 12:32, Красимир Ангелов
91

1 931 първокласници посрещнаха първия учебен ден във Великотърновска област. Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Абе тази от снимка номер 6 , ученичка ли е или си води децата на училище :)
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ама това от 6-тата снимка е по-голяма ученичка ли ? :O Хахах
98
0
 
1
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Малък пропуск - рапорта трябва да завършва с "Рапортува дежурен ученик .....".
97
0
 
2
 
! Отговори
vlady преди 12 години
Редно е да има команди Клас Стани! Клас Мирно!. Редно е дежурния ученик да рапортува в следния формат "Уважаема/и госпожо/господин .... .... преподавател по ...... ..... клас е готов за час по ...... Личният състав е налице с изключение на геройски отсъстващите ....... Многоточията се заместват с фамилия на преподавателя, номера на класа, предмета, списък на отстъстващите.
96
3
 
7
 
! Отговори
lo преди 12 години
Какви са тия тахи команди -Още ли я има тая тъпизма- клас стани, клас мирно ! Че това го имаше по сталинова време и всички искаха училището да бъде като казарма, а учителите като ***.Липсва само рапорта на дежурния, който след като е избърсал дъската и сложил тебешира рапортува - Другарю Петров, класа е строен и готов за работа.Е това е - така го иска Партията БСП разбира се.Я да се строи цялата и да им се забрани да минават по магистралите!
95
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Изумяват ме всякакви желания и пожелания за миграция. Не виждам какво ценно може да предложи на запада обругания човешки ресурс на България. Ако е толкова чудесен защо не изгражда тази атмосфера и дух на високи ценности и стандарти тук, а търси реализация на потенциала си другаде? Световната практика подсказва, че прилива на диващина в "цивилизованите страни" не повишава качеството им на живот, а тъкмо обратното - създава сериозни социални и икономически проблеми. *** си е *** навсякъде
94
3
 
3
 
! Отговори
Makarenko преди 12 години
Klas stani,klas padni......
93
8
 
9
 
! Отговори
браво преди 12 години
Дано се изучат добре дечицата и да имигрират далеч от България.Желая им го от сърце.
92
3
 
6
 
! Отговори
до Митко преди 12 години
Митак и аз я чекам бате.
91
3
 
7
 
! Отговори
666 преди 12 години
Клас стани! Клас мирно! - навремето така посрещахме учителите когато влизат в класната стая.Тогава беше див комунизъм и беше нормално да се вкарват военни порядки и в училищата.Мирно е военна команда която може да дава само от и към военни лица ,служители на мвр , армията , пожарната и др.Пълна глупост и идиотизъм е да се поддържат подобни военни команди днес в училищата.То в наща държава кво ли е у ред????
90
5
 
13
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Мацката от 6 снимка няма ли да се включи в дискусията :-)
89
3
 
0
 
! Отговори
86 преди 12 години
da
88
5
 
1
 
! Отговори
Иво преди 12 години
до 86:Моля те, кажи ми че пишеш така умишлено.
87
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Първо коментарите са от хора със сексуални проблеми а такива са 90% от българите .... нема лошо докато са само коментари....Второто и по-важното е че вчера случайно попаднах на Милен Цветков и гости му беха първолачета...... мечтите им беха да са футболист, продавачка, фолк-певица и моторист.....Човекът като ги чу и видимо са втрещи.........Не съ чудете на коментарите....
86
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Догади ми се само от коментарите. А как ми се е догадило от тази държава, просто не можете да си представите. Боже, защо ме парти точно тук, защо не се родих сред такива, които могат да се нарекат хора?
85
5
 
4
 
! Отговори
Boroka преди 12 години
BDSM
84
16
 
15
 
! Отговори
otvratena преди 12 години
Нивото на форума е потресава6tо! И вси4ко това под статия за първи у4ебен ден...Добре, 4е напуснах БГ и изведох и децата си!
83
7
 
11
 
! Отговори
до ч.киджиите преди 12 години
Какво сте напраскали минуси на 81. Едно от малкото нормални мнения. Осъзнавате ли колко сте изпаднали? Да се дървите на някаква малолетна и проскубана и то на снимка. Жалка работа.
82
6
 
7
 
! Отговори
любознателко преди 12 години
ох како како как ше те разходя како из класната стаичкаааа
81
1
 
67
 
! Отговори
АБВ преди 12 години
Цяло лято обяснявах на едно комшийско детенце, че не се пише "букв***р4е". Днес вече е четвъртокласник. Имат нова "госпожа". Питах го как я намира, харесала ли му е. "Ми тя госпожата е симпатична, но мама каза, че дрехите и са втора употреба, а мъжа и е шофьор, и да не я гледам, че ми се усмихва, защото тя е злобна, понеже е бедна." Отказах се да обяснявам на детето, че на някои хора мисленето им е втора употреба, няма да ме разбере. И за първите 7 години...