Бенатова отговори за Катуница

Не съм корумпиран и пристрастен журналист, твърди репортерката
Обновена: 27 сеп 2011 11:33 | 27 сеп 2011 09:50,
1207
Бенатова отговори за Катуница
Миролюба Бенатова. Снимка: Булфото

Журналистката от bTV Миролюба Бенатова отговори на общественото недоволство срещу нея по повод отразяването на събитията в Катуница чрез Facebook.

Криминалната репортерка беше обвинена в необективно отразяване на ситуацията, което отприщи вълнà от недоволство срещу нея и медията. Бенатова получи упреци, че заела страната на Кирил Рашков след смъртния случай, при който загина 19-годишният Ангел Петров.

"Аз направих репортаж от това, което се случваше, за което съм обвинена в пристрастност. Не съм корумпиран и пристрастен журналист, само защото не приемам да нарека геройство вид саморазправа, която е не по-добра от другите лоши неща, които се случват в Катуница.

Момчето е сгазено, вероятно нарочно, конфликтът е дългогодишен, жалбите от и срещу циганския клан са много, прокуратурата и полицията лавира между двата интереса, което води до последните събития. Не е нормално да се газят хора, както не е нормално да се палят къщи и коли. Показахме близки на убитото момче (първи), изтърпяхме псувни и удари, без да сме цигани или близки на Кирил Рашков. Бяхме нежелан свидетел на погрома и трябваше да се страхуваме и да не снимаме.

Ние не се изплашихме и разказахме това, което се случи – агитки на пловдивски футболни отбори унищожиха две къщи пред очите на "Жандармерията". Няма отговор на въпроса защо полицията не реагира срещу 200 души, които хвърляха запалителни вещества и камъни, режеха кабелите на телевизии (БНТ), заплашваха...

Показахме непокътнатата истинска къща на цар Киро, която полицията бе успяла да охранява добре, а феновете "случайно" не бяха открили, за да сринат. В двора имаше и 5-6 скъпи и здрави возила, също добре опазени от полицията.

Още по темата
  "И вълкът сит, и агнето цяло" – и къщите изгорени (нищо че не са обитаеми, достатъчно е за отпушване на напрежението), и Цар  Киро  доволен и добре опазен, защото е нужен за избори.

Хората с маските не бяха от Катуница, но жителите на Катуница ги подкрепиха. В наш материал хората разказаха защо одобряват саморазправата. Казват, че се чувстват дълго време тормозени от циганския клан, без да има адекватна реакция на властите.

Сега се очаква властите да реагират адекватно. Дано", завършва Миролюба Бенатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
9
 
! Отговори
колко хитро.... преди 12 години
Понеже 20 годишните управници вече не получават ---вече---, от цар Киро --нищо, то ТЕ го хвърлиха в устата на ---ТЪЛПАТА ---!Защо не го хвърлиха в затвора за 30-те години ...А?
5
 
43
 
! Отговори
Секиро за Киро преди 12 години
Момчето умира, Бойко асвалтира, а Цветанов се насира, мангасара Киро релаксира, а народа им гледа саира, и им точи остра секира, а Бенатова си го завира
1
 
7
 
! Отговори
DO KURVATA преди 12 години
NE BILA KORUMPIRANA -HODI V KATUNA NA KIRO I PO DOBRE NE IZLIZAI POVE4E PO BTV,4E NAMRAZIH I TV.-DRAZNISH HORATA I NIAKOI MOGE DA TI IZBYRSHE SOPOLA PO НДК
4
 
26
 
! Отговори
Тъпа и проста преди 12 години
Според Курволюба всички пишем от централата на АТАКА! *** курвоо продажна!
2
 
1
 
! Отговори
до 1058 преди 12 години
А ти откъде го разбра?Или го научи от чалгаджийницата?Прочете го някъде,ако изобщо четеш?!Точно такива зомбирани папагали като тебе ни докараха до това положение!И не критикувам,а пиша с отвращение на такива самозабравили се *** от тълпата зомбита!Дано нещо стигне до гръбначния им мозък,че те са първосигнални!Ако разбираш-разбираш,но се съмнявам!А един ЧОВЕК бе казал:"Колкото повече опознавам хората,толкова повече харесвам кучетата"!Разбираш,зомбирано първосигнално същественце?!
1
 
15
 
! Отговори
НН преди 12 години
БЕНАТОВА - ДА ЗАРАБОТВА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО!!!!
1
 
1
 
! Отговори
до 1057 преди 12 години
И ти си същия компютърен рицаркато тези, които критикуваш с такова упование.
1
 
8
 
! Отговори
до1055 преди 12 години
Нали ти казвам-много сте силни пред компютъра и в тълпата!А ти спря ли един ***,озъби ли му се на наглостта му,защити ли една баба,една къща от ограбване,*** протоплазмена???Какво ми се правиш на герой,кратуно куха!!
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БЕНАТОВА , ПРЕМЕСТИ СЕ ДА ЖИВЕЕШ В СТОЛИПИНОВО , ТАМ ТИ Е МЯСТОТО ...
2
 
0
 
! Отговори
До 666-2 преди 12 години
По себе си ли съдиш, *** жалък?!
1
 
16
 
! Отговори
Ега преди 12 години
Бенатова, *** нагла - еничарска, да ти се случи нещо подобно(като на бащата на момчето)...
13
 
1
 
! Отговори
666-2 преди 12 години
Обратно към първите ми редове!Я се скрийте в дупките си,герои на тълпата,ползата от вашите пияско-*** крясъци е нулева!Като крещите-добре...А след това какво???Чалга,ракия и плюскане!!!Като поизтрезнеете-няма ви никакви или на тълпички ще се биете като кучета за кокал!Смрад протоплазмена и зомбирана!Всеки може да ви зомбира за нещо и сте до там!Протоплазмата може само да плюска и да се размножава!И за вони когато се разлага!Безграмотна ***,тълпа от лумпенизирени ***!!!
0
 
23
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Най-добре е да си подаде оставка, или да се разделят по "взаимно съгласие". Трябваше да прочета само тия нейни думи от четвъртия абзац: "Момчето е сгазено, вероятно нарочно". Това ми е напълно достатъчно, за да ме освободни от нейното присъствие на екрана. Значи може да са го сгазили и по случайност, по нейните думи!!!!! По същия начин и корумпираните съдии ще го оневинят това *** черно, дето карало буса!!!
15
 
7
 
! Отговори
666 преди 12 години
Големи юнаци са се извявали тука,ама под калпаците им няма нищо!Не ме интересува БТВ-тя си е телевизия на тройните крадци,но всички тука,дето призоват за смърт,за саморазправи и се изявявят като защитници нека да кажат-къде бяхте,мухльовци,всичките тези години когато убиваха баба за два лева,изнасилваха ги,крадяха петдесет години труд на един народ?!!Бяхте в кухнята,пред телевизора и ракията,пред чалгаджийниците и сега станахте "герои"с пози пред компютъра и крясъци в тълпата!И след крясъците...
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не очаквайте много от телевизия, на която рекламата на собствените им новини завършва с "истината е въпрос на гледна точка" ...
1
 
36
 
! Отговори
fuklo преди 12 години
BTV=Босфор ТВ
1
 
14
 
! Отговори
до 1044 преди 12 години
В слуая на Минетова за да я обидиш наистина, трябва да и пожелаеш да не го духа.
1
 
24
 
! Отговори
hamster преди 12 години
BTV са еничари и лъжлива телевизия
0
 
12
 
! Отговори
ива преди 12 години
МОЖЕ ЛИ В БЪЛГАРИЯ *** ДА ИЗГРАДЯТ СТАБИЛНО ОБЩЕСТВО,КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД,ЧЕ ТЕ НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНО ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРА,ВЪЗПИТАНИЕ,МОРАЛ? ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ НАЙ-ВЕЧЕ С КРАЖБИ,ИЗМАМИ И ДРУГИ ДОЛНИ НЕЩА,ТАКА СИ ВЪЗПИТАВАТ ДЕЦАТА СИ И ТОВДА ПРОДЪЛЖАВА ДО БЕЗКРАЙ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЛОЖИ РЕД ПРИ ТЯХ.ТОВА Е ВИНАГИ БИЛОТАКА И НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ГО ПРОМЕНИ.ДОКОГА ЩЕ БЪДЕ ТАКА?
0
 
17
 
! Отговори
excrementory преди 12 години
Да го духа Бенатова!