Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро

Има съмнение за спрени проверки срещу Кирил Рашков
27 сеп 2011 07:05, Красимир Ангелов
292
Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро
Снимка: Булфото

Висши данъчни служители от Пловдив може да бъдат уволнени заради спрени проверки срещу Кирил Рашков - Цар Киро и съпругата му Костадинка, съобщава "Труд".

Според изданието през миналата година е било наредено двамата да бъдат проверени заради скъпо струващото им имущество. Проверки на имущество за над 500 000 лв. се правят заедно с прокуратурата.

От пловдивдската дирекция обаче преценили, че на този етап няма нужда да се прави ревизия. Формалното основание било, че имотите на Кирил Рашков и родата му са придобити през 90-те години на миналия век и попадат извън данъчната давност.

Според експерти обаче е имало достатъчно основания данъчните да се заровят в доходите на семейство Рашкови. Именно заради спрените проверки сега започват дисциплинарни производства срещу данъчни от Пловдив.

Освен това проверка е установила, че ромският лидер и фамилията му не са имали навика да плащат данъци.

Още по темата

Единствено синът на Кирил Рашков - принц Иван, който не е между живите, е декларирал доходи от селскостопанска дейност. Те обаче били необлагаеми.

От понеделник, 26 септември, са разпоредени проверки на 13 души, роднини на Кирил Рашков, както и на 6 фирми, свързани с фамилията му.

Проверките обаче ще се водят от софийски данъчни, за да няма съмнение за чадър над Рашкови, обявиха магистрати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още по темата: Кирил РашковКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Искаме ИМЕНА!И проверката да свърши ПРЕДИ изборите!
239
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Престане ПРОСТАЦИ драскачи,наричащи се журналисти,да ги кичите с титли" принцове" и "царе"!Накрая вие ще изядете КАКАЛАШКАТА! Те са си едни обикновенни Ц-И-Г-А-Н-И!Наплюмчете си пръста,за да разберете откъде духа ВЯТЪРА!Всичко си има граници и ТЪРПЕНИЕ!
238
0
 
24
 
! Отговори
Е ли Менда преди 12 години
Е ли Менда Стоянова човек на Рашков? Ако не, защо го е толерирала?
237
0
 
17
 
! Отговори
Изолация преди 12 години
Пълна икономическа, стопанска и социална изолация, на семейството на Кирил Рашков, от всички чесни българи, турци и *** и на всички "Рашковци", независимо от политическите им възгледи и положение в обществото!
236
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Г-жа Менда, не беше ли кадър на НАП-Пловдив?
235
0
 
6
 
! Отговори
до 235 преди 12 години
Да пич. Ама хората нападат ***, не прокурори, данъчни или т.н. Аз затова не участвам. Иначе за данъчните ... Дайте ми ги тия ***. Прокурори ... Дайте ги насам да ги накълцаме, тяхната кожа ...
234
0
 
14
 
! Отговори
Царе преди 12 години
Този цар ли е, император ли е, не знам. Ама да не му се случи нещо като на император Никифор при върбишкия проход. Да не стане да пием вино от черепа му ...
233
0
 
13
 
! Отговори
Менда Стоянова преди 12 години
Менда Стоянова Биография2005-2006 г.Директор на Дирекция Обжалване и управление на изпълнението- ПловдивУправление и контрол за дейността на ТД на НАП Пловдив, Смолян, Кърджали, Хасково, Стара Загора,Пазарджик и дейност на решаващ орган по обжалване на актове и действияЦУ на НАП гр. СофияАдминистриране и контрол на данъци и осигуровки2000-2006 г.Директор и зам. директор на Териториална дирекция на НАП гр. ПловдивУправление и контрол за дейността на ТД на НАП Пловдив. Администриране и контрол на данъци и осигуровкиТД на НАП гр.Пловдив ул. Скопие 1061991 - 2000г.Зам. Началник и гл. експерт в Териториална данъчна дирекция ПловдивУправление и контрол за дейността на ТДД- Пловдив, методологияТДД .Пловдив ул. Скопие 106
232
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пак ще си измият ръцете с някой анонимен чиновник. Чадърът на "царя" е от най-високо ниво, не може да стане без покровителство. Докогато позволяваме анонимни чиновници да поемат отговорността за злоупотребите на НЕАНОНИМНИТЕ висши кадри, включително правителствени, ще си играем на вечен цикличен Преход.Мястото на мутрите е в затвора.
231
0
 
27
 
! Отговори
alo преди 12 години
Само данъчни ли?А прокурорите на които Киро е говорил на ти?А полицаят дал бележката намерена върху колата му?Или най-нередното в случая пак е това, че е горяла къщата му пред полицаи, които явно са имали съвест?
230
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Би Би Си: В България не спират масовите протести срещу циганитеИТАР-ТАСС: В цяла България има антиромски протестиРИА Новости: Българската полиция е задържала над 100 участници в антицигански протестиБерлинер цайтунг: Трима души пострадаха при антиромски протести в България"уважаеми" журналисти, протестите не са АНТИ, те са ЗА законност и справедливост. - полицията да разследва убийство а не пътен инцидент- за присъди за кражби, заплахи и Убийства, а не за псувни на опечелени по площадит
229
0
 
27
 
! Отговори
Диана преди 12 години
Безредиците не ги създава"тълпата". Създават ги управляващите ! Те създават двойните стандарти , за да живеят като 'цар' ти Киро-взаимно се поддържат и народът затова протестира. "Тълпата" иска да се знаят ИМЕНАТА на виновните подкупени.Иска да знае,кой създава етнически брожения.Иска да знае кой измества престъпно подкупността на политиците в етническа война!!!! ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ОПАСНО !!!
228
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само ще ги гонят или ще им търсят и отговорност?Или пак ще се мине по лафа на Киро Слепото за обещаното и даденото!
227
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-накрая видях, че и в България има истински мъже!!!!Поздравления на Пловдив - истински български град с истински Българи!!!!Само за сведения - от два дни не мога да видя и един *** в София- само 2 метачки! Такова нещо не е било от бай Тошо!!!! Трябва да има ред и респект! Тези момчета го постигнаха с няколко шествия!!! ПОздравления! Ние сме със ВАС момчета!!!!
226
0
 
25
 
! Отговори
истина преди 12 години
питам защо не коментирате скъпи журналисти как олигарсите и децата им ходят из нощните заведения и какво правят там,а сте седнали да наричате обикновенните хора лумпели,престъпници и кардци?
225
5
 
5
 
! Отговори
Гласувайте! преди 12 години
за Димитър Куцаров! Това е честен човек. Погледнете го! Това е човека. Това е! 100% глас за него! Писна ми от мутри!
224
0
 
22
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
Проблемът в БГ не е расов! Проблемът е че някои се чувстват по-равни, по-защитени и по-толерирани от други. Нямам против никой, който си плаща данъците и осигуровките като мен, спазва правилата в тая държава. Крайно време е политиците да го разберат! Това е проблемът във всички страни, за това хората възстават срещу онези, които само искат и тук и в ЕС! Вижте другите страни, същото е! Никой не иска да работи, а друг да яде за негова сметка! Просто е господа политици! Много просто!
223
3
 
6
 
! Отговори
до 219 преди 12 години
Проблемът е расов,ако не си разбрала тия 20 години не стигнаха на *** да разбере че има и задължения те не могат да виреят сами без да имат кръводарител от който да смучат.Проблемът е расов защото има стотици убийства изнасилвания и кражби и това не е само тук в България мила,така е в Унгария ,Румъния,Словения престъпленията на тази етническа група са едни и същи навсякъде без значение.Това си е *** културна особеност.
222
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Журналистите упорито се опитват да изкарат хората,които протестираха *** и ***.Когато живееш в провинцията и чуеш "Сичкото българ под ножа" или "*** за вас само ножа",комшията или приятел бъде най-нагло ограбен от роми,преселили се само за да могат да получават соц.помощи,а полицията и прокуратурата си клатят краката и се правят на ни лук мирисали,ни лук яли,какво поведение от протестиращите очакват тези кабнетни журналисти седящи на топло и приятно в сутрешните си блокове
221
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
липсва ни цялата информация. И действително *** проблем е следствие, а не причина - ТРЯБВА ДА СЕ УДАРИ В КОРЕНА НА ПРОБЛЕМА, А ТОЙ Е ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВНОСТ, ДВОЙНИ СТАНДАРТИ И ПРЕСТЪПНИ ОЛИГАРХИЧЕСКИ СТРУКТУРИ ОГРАБВАЩИ ХОРАТА И НАЦИОНАЛНИТЕ БОГАТСТВА! *** СА САМО МАША В НЕЧИИ РЪЦЕ!

Спонсорирани публикации