Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро

Има съмнение за спрени проверки срещу Кирил Рашков
27 сеп 2011 07:05, Красимир Ангелов
292
Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро
Снимка: Булфото

Висши данъчни служители от Пловдив може да бъдат уволнени заради спрени проверки срещу Кирил Рашков - Цар Киро и съпругата му Костадинка, съобщава "Труд".

Според изданието през миналата година е било наредено двамата да бъдат проверени заради скъпо струващото им имущество. Проверки на имущество за над 500 000 лв. се правят заедно с прокуратурата.

От пловдивдската дирекция обаче преценили, че на този етап няма нужда да се прави ревизия. Формалното основание било, че имотите на Кирил Рашков и родата му са придобити през 90-те години на миналия век и попадат извън данъчната давност.

Според експерти обаче е имало достатъчно основания данъчните да се заровят в доходите на семейство Рашкови. Именно заради спрените проверки сега започват дисциплинарни производства срещу данъчни от Пловдив.

Освен това проверка е установила, че ромският лидер и фамилията му не са имали навика да плащат данъци.

Още по темата

Единствено синът на Кирил Рашков - принц Иван, който не е между живите, е декларирал доходи от селскостопанска дейност. Те обаче били необлагаеми.

От понеделник, 26 септември, са разпоредени проверки на 13 души, роднини на Кирил Рашков, както и на 6 фирми, свързани с фамилията му.

Проверките обаче ще се водят от софийски данъчни, за да няма съмнение за чадър над Рашкови, обявиха магистрати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още по темата: Кирил РашковКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко каза, че проверката тече от началото на Септември?!....свършиха се канарчетата господа управляващи
199
0
 
3
 
! Отговори
Мирко преди 12 години
До дебелия ***:Ще го правиш дълго и бавно смело и безотговорно.-когато го засмучеш.
198
0
 
23
 
! Отговори
revlio преди 12 години
Днес от репортажите по Канал 3 видях дрогираните и аклохолизирани ***, както нарече Бенатова тези млади хора. Стана ми жал за тези деца, а това е бъдещето на България. Чувствам огромна вина на нашето поколение, което се остави да бъде излъгано и въвлечено в една опасна игра на продажни политици. Докато ни балалайкаха денонощно с комунизъм, антикомунизъм, доносници и прочее глупости и насъскваха едни хора срещу други лепейки им етикети и дамгосвайки ги с измислени вини, една шепа хора успя да си приватизира държавата. Така оставихме на тези млади хора едно жестоко наследство и една разграбена държава.Гледам ги днес по тениски застанали лице в лице срещу своето несъстояло се настояще и тежко бъдеще, единствено с българското знаме в ръце. А срещу тях тежко въоръжената жандармерия с щитове, каски и пластмасови брони и палки, *** с лопати, колове и брадви, продажни и слугински медии с насочени камери, любезно предоставящи записите си на нашата полиция.Това се вижда. А истината е, че тези хора имаха смелостта да се опълчат срещу наглостта на ***, безхаберието на държавата, лицемерието на политиците, сервилността на медиите и бруталността на прокуроро-полицейската машина, готова по заповед отгоре да смачка всеки опит за елементарна справедливост.От една страна ми стана жал за тях, а от друга съм много горд, че имат волята да си отвоюват живота и държавата по къси *** и тениски, единствено с българското знаме в ръце. Нещо в което нашето поколение се провали тотално. Те не се нуждаят от моето съжаление. Мисля, че от няколко дни животът отново придоби смисъл и надежда.
197
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Проверките обаче ще се водят от софийски данъчни, за да няма съмнение за чадър над Рашкови, обявиха магистрати."Тия дето провериха Цоцко Цветанов и го обявиха за невинен? Няма никакво съмнение, верно!
196
1
 
4
 
! Отговори
киркор преди 12 години
Нали Бойко каза, че проверката тече от началото на Септември?
195
0
 
3
 
! Отговори
t преди 12 години
Николай Кокинов: Започнаха незабавни производства във връзка със задържаните на протестите в София27 септември 2011 | 09:42 | Агенция "Фокус"Начало / Съдебна властСофия. Около 34 задържани има в столицата след вчерашните протести, каза за Агенция Фокус градският прокурор на София Николай Кокинов. Прокурори от районната прокуратура са вече в районните полицейски управления, където са задържаните лица. Започнати са незабавни производства, уточни Кокинов. Повдигнатите обвинения са за хулиганство, за унищожаване и повреждане на имущество. Предполагам, че на почти всички задържани ще бъдат повдигнати обвинения, за които има събрани доказателства. Очакваме около 30 обвинения. Вероятно в рамките на три дни ще приключим производствата, дори още днес може да имаме присъди, каза градският прокурор.След сблъсъците в пловдивското село Катуница протести заляха страната.Екатерина ПАНОВА
194
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
политици и всякаква корумпирани *** от полиция ,прокуратура,съд и данъчни в момента са *** и затова го крият,късно е чадо,положението излезна извън вашия контрол и сега щете не щете трябва да се разследва,това значи че тоя *** трябва да проговори,а проговори ли на много от тях ще им се стъжни живота и ще им лъснат кирливите ризи,да видим ще замаскират ли всичко пак тези народоотстъпници!
193
0
 
11
 
! Отговори
до 193 преди 12 години
Подкупната медия не е от вчера. Обаче сега простия Българин видя как се правят нещата. Видя, че по ТВ не дават него.
192
0
 
11
 
! Отговори
korleone преди 12 години
Видяхте ли господа управляващи,колко е ядосан народа ни!Защо допуснахте да се убие дете за да разберете колко сте кадърни,за да разберете,че народа е говорил истината,а Вие не сте го слушали!И не оня асеновградски прокурор да се върти като *** и да се оправдава,а да хване този самозабравил се *** и да го сложи на мястото му,още при първия сигнал!Да не сме яхали вълната,как да я яхаме тая вълна като Вие на всеки избори сте при *** и му се молите за гласовете им!Яхат Вас, и то отдавна
191
6
 
6
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
ГЕРБ И БТВ ....НАИ ДОБРАТА ТЕЛЕВИЗИЯ С НАИ ДОБРИТЕ ЖУРНАЛИСТИ.....МИРОЛЮБА БЕНАТОВА ПРЕЗИДЕНТ.....
190
10
 
10
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
Гласувайте за ГЕРБ и цар Киро може да ви бъде кмет! :)
189
13
 
3
 
! Отговори
дебелия мангал преди 12 години
ПРОТЕСТА СВЪРШИ......БРАВООООО ПРОТЕСТИРАШИТЕ НА УЧИЛИЩЕ....
188
2
 
10
 
! Отговори
1 преди 12 години
Тази сутрин БТВ окончателно доказа, че е поръчкова телевизия. В опит да се защити, водещата беше поканила казионни "защитници" с което потвърди за последно отношението на нормалните хора към тази подкупна медия.
187
1
 
14
 
! Отговори
мирко преди 12 години
Не ги гонете Данъчните .Те работят по указания.Вижте кой е бил директор на НАП преди и ще опрете в парламента,няма нищо случайно.Човека си плаща -ама и насреща иска свършена работа-чадърче."...Ти не взе прате определени за теб,те отидоха нагоре по веригата и нещата са оправиха"...Герберите вън.
186
11
 
3
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
ГЕРБ КАЗАХ
185
9
 
15
 
! Отговори
ДОН ГОЦИ преди 12 години
ГЛАСУВАШ ЗА БСП/БКП , ПОЛУЧАВАШ - ЕВРОРОМА/ МАНГАЛО-*** / ЦАР ГОЦЕ ТРИПЕРО /ДОН ЦЕЦИ / ЦАР КИРО / серГЕЙ / *** ДПС !!!
184
1
 
4
 
! Отговори
до 185 преди 12 години
Ами застраховка глава дали има?
183
2
 
28
 
! Отговори
Дорина преди 12 години
КАКВИ ЦАРЕ, КАКВИ ПРИНЦОВЕ БЕ ?!?!?
182
1
 
13
 
! Отговори
до 182 преди 12 години
Знам ги бе човек. Много малко на брой са свестните. Повечето са ***. Хайде на бойкот срещу НАП. Сега е момента. Докато има надъхани. НАП е проблема, разберете! Тях само силата ги плаши!
181
19
 
3
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
КРАИ НА ПРОТЕСТА

Спонсорирани публикации