Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро

Има съмнение за спрени проверки срещу Кирил Рашков
27 сеп 2011 07:05, Красимир Ангелов
292
Гонят данъчни заради имотите на Цар Киро
Снимка: Булфото

Висши данъчни служители от Пловдив може да бъдат уволнени заради спрени проверки срещу Кирил Рашков - Цар Киро и съпругата му Костадинка, съобщава "Труд".

Според изданието през миналата година е било наредено двамата да бъдат проверени заради скъпо струващото им имущество. Проверки на имущество за над 500 000 лв. се правят заедно с прокуратурата.

От пловдивдската дирекция обаче преценили, че на този етап няма нужда да се прави ревизия. Формалното основание било, че имотите на Кирил Рашков и родата му са придобити през 90-те години на миналия век и попадат извън данъчната давност.

Според експерти обаче е имало достатъчно основания данъчните да се заровят в доходите на семейство Рашкови. Именно заради спрените проверки сега започват дисциплинарни производства срещу данъчни от Пловдив.

Освен това проверка е установила, че ромският лидер и фамилията му не са имали навика да плащат данъци.

Още по темата

Единствено синът на Кирил Рашков - принц Иван, който не е между живите, е декларирал доходи от селскостопанска дейност. Те обаче били необлагаеми.

От понеделник, 26 септември, са разпоредени проверки на 13 души, роднини на Кирил Рашков, както и на 6 фирми, свързани с фамилията му.

Проверките обаче ще се водят от софийски данъчни, за да няма съмнение за чадър над Рашкови, обявиха магистрати.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


292
Още по темата: Кирил РашковКатуница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
2
 
2
 
! Отговори
nati BAI MANGAL преди 12 години
NE GO JALETE ima zastraxovka ot pojar i odavna si e pribral mebelite
179
11
 
6
 
! Отговори
дебелия мангал преди 12 години
ГЕРБ И ТОВА Е КЪДЕТО СА РОМИТЕ ТАМ Е ПОБЕДАТА....ЧЕСТИТО НА ПАРТИЯ ГЕРБ ЗА ПОБЕДАТА.......ГЕРБ
178
3
 
19
 
! Отговори
Има ли хора? преди 12 години
Има ли навитаци за протести пред НАП в цялата страна. Сигурен съм, че във всеки град има поне едно богато *** семейство. Да ги накараме да работят. Да им затворим институцията за ден със сила. Има ли готови? На протеста срещу *** не излязох, но срещу НАП, защото те са виновни, ще дойда със сигурност. Ще си взема отпуск!
177
2
 
11
 
! Отговори
do 172 преди 12 години
Питай Красьо Черния как е станало така...питай кой и кога ги е назначил тези "прокурори" и "съдии" на работа, и ще си отговориш на много въпроси..
176
2
 
11
 
! Отговори
Седевчов Първанов преди 12 години
Само факти: Кирил Рашков става слушалка на ДС в затвора. Плаща си на партийните секретери и МВР. Към днешна дата е спонсор на ГЕРБ и лично мутрата и слуга на шоумена Живков б.борисоф го пази от народната любов. И общото между изброените имена е , че са слабограмотни с присвоени титли, награди, други отличия за "заслуги".
175
2
 
17
 
! Отговори
смърт за мангала преди 12 години
без оръжие нищо няма да се получи.армията да раздава калашниците и да ги почваме.
174
3
 
14
 
! Отговори
Бай Ганю ПОЗИТАНО преди 12 години
А ЗА ИМОТИТЕ НА ПОМАШКИЯ МАНГАЛО-РЕВОЛЮЦИОНЕР , ДОН ГОЦИ ТРИПЕРЪТ , КОЛКО ДАНЪЧНИ ЩЕ ИЗГОНЯТ ?
173
6
 
10
 
! Отговори
novini-2009godina преди 12 години
Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро.Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а скандално известният кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов. от днес насам с чиста съвест може да се смята, че *** неформален лидер на партията се казва Кирил Рашков-Цар Киро, говори се в ромските среди.
172
16
 
2
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
КРАИ НА ПРОТЕСТИТЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА ВСИЧКО СЕ Е НОРМАЛИЗИРАЛО.......БРАВО А СЕГА БЪЛГАРИ ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ИЗБОРИ.....ГЕРБ НЕКА БЪДЕ НАИ ДОБРАТА ПАРТИЯ ГЕРБ
171
9
 
15
 
! Отговори
бай Ганю преди 12 години
Не обвинявайте Герб за *** наглост ,защото те са от 2 г. в управлението а *** ни са толерирани още преди тях 15 -20 години. Нали чухте кои са били честите гости на цар Киро ? Костов ,Доган а комунистите са винаги били в кюпа защото те създадоха изобщо мафията ,те са толкова алчни че не продадоха само България ами и майка си и баща си ще продадат за пари. Така че всички са виновни за безнаказаността на *** и тяхните нагли прояви всеки божи ден!
170
1
 
7
 
! Отговори
от възмотен преди 12 години
ДО 157 ЕЙ *** ДОЛЕН АКО НЕ СА ТЕЗИ НАРКОМАНИ ВИЕ НЯМА ДА ЖИВЕЕТЕ В РАЗКОШ ОТ ТЯХНИТЕ ПАРИ
169
10
 
3
 
! Отговори
дебелия мангал преди 12 години
НЯМА ВИНА ЦАР КИРО......КАЗАХ....ГЕРБ....ГЕРБ И ГЕРБ
168
2
 
20
 
! Отговори
ПРОТЕСТ! преди 12 години
Утре в 19 ч., отново протест - Пред съдилищата!!! Да излязат да обяснят как така е станало, че някакви *** си живеят просто ей така и си богатеят!!!
167
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Крайно време е да спрете тоя *** да го наричате Цар! Моля ви, уважаваите историята си!
166
0
 
22
 
! Отговори
ВАЖНО преди 12 години
Ако случайно ви задържат на протестите:1.Казвате, че случайно сте попаднали там на път за вкъщи2.Непрекъснато повтаряте това3.Ако се стигне до съд, продължавате да твърдите, че случайно сте попаднали там на път за вкъщи и пред съдията4.Не си спомняте нищо друго заради силната уплаха и стрес5.Повтаряте само това без да давате допълнителни обяснения6.Ако ви питат за друго: "НЕ СИ СПОМНЯМ, БЯХ МНОГО УПЛАШЕН/А"
165
9
 
2
 
! Отговори
дебелия мангал преди 12 години
ВСИЧКО ЩЕ СЕ УСПОКОИ СЛЕД ТОВА МУ МИСЛЕТЕ.....ХА ХА
164
1
 
27
 
! Отговори
Шебеков преди 12 години
Слави Трифонов е личен приятел на брикета Кирил Рашков. Деградиралият маниак Славчо в едно от своите предавания без малко да направи *** на брикета, който му беше гост и се държеше надменно и арогантно. Слави е най- голямата *** в българския шоубизнес и повечето от парите му идват от престъпници и мафиоти, на които наш Славчо прави реклама по БТВ.
163
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще гледате ли довечера Бенатова в Шоуто на Слави за да слушате какви тъпотии ще каже.Да +Не -Нека бойкотираме платената и некъдърна българска журналистика,като не гледаме Шоуто. След 12 минути резултатите са:Да 9Не 2130 % от хората са свикнали редовно да си промиват мозъците,някой да им инерпретира,анализира фактите и сервира готови изводи.Нищо лошо няма в това,ако българската журналистиката е на ниво,но за съжаление добрите журналисти отдавна не са в ефир или са извън БГ.
162
6
 
3
 
! Отговори
турчин.... преди 12 години
ГЛАСУВАИТЕ ЗА ГЕРБ,,,,,ГЕРБ ГЕРБ И САМО ГЕРБ КАЗАХ И НЯМА ДА ПОВТАРЯМ ГЕРБ ТОВА Е ИСТИНАТА.....
161
1
 
16
 
! Отговори
от възмотен преди 12 години
ДА БЪДАТ СПРЕНИ ПОМОЩИТЕ ,ТОК ВОДА И КОГАТО СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ ТОГА И КОГАТО СИ ПЛАТЯТ ЗДРАВНИТЕ СИ ВНОСКИ ТОГАВА ДА СЕ ЛЕКУВАТ А НЕ БЕЗПЛАТНО НА ГЪРБА НА НАС БЪЛГАРИТЕ СТИГА ВЕЧЕ АНЕ ДА СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ ГИ МРАЗЯТ ТАЯ *** ЗГАН КОЯТО ЖИВЕЕ НА НАШ ГРЪБ СТИГА