Борисов спасява социалния диалог

Утре се среща със синдикатите заради готвените протести
Обновена: 22 ное 2011 19:14 | 22 ное 2011 19:14,
138
Борисов спасява социалния диалог
Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов ще приеме утре ръководствата на КНСБ и КТ "Подкрепа" след заседанието на Министерския съвет.

На срещата ще бъде обсъдено как да бъде възстановен социалния диалог и намеренията за увеличаване на пенсионната възраст.

Това съобщи президентът на КНСБ Пламен Димитров след продължила близо три часа среща на представители на синдикатите с ПГ на ГЕРБ.

Димитров посочи, че протестът на 30 ноември срещу увеличаването на възрастта за пенсиониране продължава да се готви.Той добави, че се е чул днес по телефона с премиера и той очаквал утре синдикатите да му предложат и други варианти.

„Утре ще му предложим всяка страна да бъде свободна да прави предложения без ултиматуми”, подчерта Пламен Димитров.Той призова предстоящите протести да не се политизират нито отляво, нито отдясно, тъй като това не спомагало за решението на въпроса.

Още по темата
 „В последните 20 години всички правителства, които се сменяха, не спазваха ангажимента, който беше възприет в началото на пенсионната реформа и правеха разходи, които не бяха заложени в общата логика”, припомни синдикалният лидер.

След заседанието на Министерския съвет синдикатите в транспорта и железничарските синдикати са поканени на преговори при министър Ивайло Московски по исканията им и възможните решения на проблемите в БДЖ, съобщи още президентът на КНСБ.

Към настоящия момент нямаме никакви основания да твърдим, че няма да има стачка, добави той.
По думите му стачката е законна и към днешния момент тя ще бъде проведена от 8.00 часа на 24 ноември.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още по темата: синдикатипротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
2
 
14
 
! Отговори
Кой малоумник гласув преди 12 години
Кой *** гласува за това недоразумение на снимката?
97
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СОЦРЕАЛИЗМА ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ!
96
0
 
2
 
! Отговори
до 93 преди 12 години
нали си много учен *** защо се измъкваш? срази ме с факти и реплики
95
0
 
6
 
! Отговори
HA-HA-HA преди 12 години
И какво сега, синдикатите ще утвърждават ръководната роля на новият Тато ?!Той утре ще намери решение, щото е мнооого умен, много е чел и мноооооого е работил :)Само махането на тия недоразумения от ГЕРБ естествено няма да е достатъчно за да тръгнем напред, но е добро начало, лошото е че скоро няма да се случи и ще има много беди да преживеем.ТЕЗИ ХОРА СА АДСКИ ФАЛШИВИ !
94
0
 
2
 
! Отговори
бай Тошо преди 12 години
Милицията принадлежи на народа и народът принадлежи на милицията.
93
1
 
1
 
! Отговори
ДО 89 преди 12 години
Като ти виждам езика и правописа-не виждам смисъл да споря с теб.Ти си просто човече.Недоучило.
92
0
 
6
 
! Отговори
наско преди 12 години
Павелчо.... ти рак не си разбралЗАГЛАВИЕТО Е: "ЗА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ"1988год. - ЛЯТОТО:"АКО НИЕ ДОПУСНЕМ УТАЙКАТА НА НАШИЯ НАРОД ДА ИЗПЛУВА НА ПОВЪРХНОСТТА, ТОГАВА ТЕЖКО МУ И ГОРКО НА НАРОДА " - ТОДОР ЖИВКОВ
91
0
 
4
 
! Отговори
! преди 12 години
Защо ли е така замислен нашиют ръководител?
90
1
 
6
 
! Отговори
do 88 преди 12 години
*** е сина на баща ти *** тъпака Гърция и Чехия да не правят мерцедеси *** и пак са с 20пъти по висок стандарт и дефицит от нашия
89
1
 
7
 
! Отговори
до 83 преди 12 години
Абе *** какви реформи бе Груйчо, да грабиш от бедните ли бе ти наричаш реформа?? Тия да се вземат в ръце и да погледнат към едрите риби , които укриват данъци не да се опитват да морят народа и после си чудят що не доволстват.Отличници на какво бе??????
88
2
 
4
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
*** си ти и компанията ти!Когато започнеш да произвеждаш Мерцедес,Солинген и т.н....,тогава ще се сравняваш!А ти забрави и на дядо ти воловете да впрягаш,разбра ли ме?***!
87
0
 
4
 
! Отговори
до 78 от 77 преди 12 години
***...то аз вожд нямам. Аз ползвам главата си да мисля с нея, а не като радиотранслатор на глупоститенеуспешното копие на ТАТО
86
0
 
3
 
! Отговори
1.bg преди 12 години
E,otiva mu da bude spasitel.............na plaja!!!No kato leh Valensa ili Vaclav Havel nikoga nqma da bude!Za tova se iska INTELEKT!A pak i te nikoga ne sa bili komunisti ili karatisti.Izpolzvat predimno mozak, a ne muskuli.No taka e.Vseki moje da izpolzva samo tova koeto ima.
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Както винаги - една фурнаджийска лопата.
84
0
 
8
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
а ве *** как Германия Франция САщ и тнт харчат колкото си искат и живеят в супер стандарт а ние ОТЛИЧНИЦИТЕ ставаме още по бедни
83
14
 
2
 
! Отговори
55 преди 12 години
Толкова много писачи,но все Кутеви,сигурно са 2-3-***.Странджата прекалява с Левски и Ботев,но принципно е прав,това е пътя,уважаеми съфорумници!НЕ МОЖЕ ДА ХАРЧИШ ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ИЗРАБОТВАШ!!!Набийте си га в червените крадливи кратуни!Затова го пиша с главни букви.Намери се власт да се осмели да проведе тези тежки реформи,браво!За да бъдем народ и държава.Ако не ние,то децата ни!
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
eh bulgarino strahliv bulgarino obichascht da ljagach na vseki kade bulgarino na asparuh simeon i levski jalko muka muka samo
81
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хаха и как го спасява че не разбрах като окраде а хората парите за пенсии ли
80
1
 
3
 
! Отговори
и другата истина преди 12 години
"синдикатите " са верни само и едиствено на самите себе си .......ще прецакат и Сточниците и ....с Премиера ще се опитат ,но дали ще им мине номера е под въпрос!!!
79
0
 
2
 
! Отговори
nabludatel преди 12 години
V RYMANIQ E PRIET ZAKON ZA EFTANAZIQ NA KY4ETATA,A V BG CE XAR4IM ZA PRIUTI NA KY4ETA,ZA TLACTI ZAPLATI NA DARJAVNI CLYJITELI I DEPTATI.ETO Z6TO BDJ --ZDRAVEOPAZVANE i KAKVO LI ne O6TE- palen xaoc,NO BG E C OTLI4NI IKONOMI4ECKI POKAZATELI,na koito camo DQNKOV CE RADVA.XAOC i BEZXAERIE.NQMA 4YVAEMOCT.