59% от българите подкрепят протестната вълна

МВМД: 71% обаче са сигурни, че кабинетът няма да падне
Обновена: 1 дек 2011 22:03 | 1 дек 2011 22:03,
117
59% от българите подкрепят протестната вълна
Снимка: БТА

Общественото мнение e  разтревожено и в същото време объркано в оценката си за вълната от стачки и протести от последната седмица. Това сочи представително за София и областните градове изследване на МБМД, цитирано от Нова телевизия.

Повечето от анкетираните – 59% подкрепят протестната вълна срещу 32 на сто, които са против.
В същото време три четвърти или 71 процента от хората са спокойни за бъдещето на кабинета и не очакват той да падне в резултат от протестите.

Още по темата
С резултат 58% срещу 27% надделява мнението, че кабинетът трябва да остане стабилен и да запази бюджетната рамка, срещу искането за падане на правителството и нови предсрочни избори.

Поставени пред избора дали да се увеличат субсидиите за зърнопроизводителите за сметка на орязването на други социални фондове – заплати и пенсии например, две трети – 65 процента от хората смятат, че субсидиите трябва да се запазят в настоящия им размер.

Според близо половината от запитаните блокирането на пътищата и границите  от зърнопроизводителите ще доведе до големи загуби на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: МБМДпротести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
4
 
4
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
До 61 Ти казваш че името ми било педераско -Аз поне съм с него ти си просто номер :) Две години и половина това парвителство тупаше топката и не направи дори опит за реформа. Напротив люшкаше се и правеше грешка след грешка Изцоца резерва оставен от предишните за какво за ифраструктура която в момента е до никъде и която отдавна е отречена като панацея за излизане от криза. Това което в момента се опитва т да направят не са реформи а просто механично рязане белким нещо излезе. Да ам не
67
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хахахаха...това вярно да си сложиш НИК "любомирчо" във някой форум трябва да си МЕГА *** :))) Любомирчоооооооо.....хахахахахах :)))) Но те там в БСПту всички са си такива ***
66
4
 
2
 
! Отговори
до педалчето преди 12 години
Може да разправяш, че не ти пука, но правописните грешки, педерасче разкриват, че от яд и злоба всяка втора дума ти е сгрешена. А иначе Бойко се скри, пак ти казвам там, където колегата ти *** Серж се скри докато учителите му търсеха сметка и среща с него. Толкова ли е сложно за педераския ти мозък да го асимилира?
65
4
 
2
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
Е добре де, не ми се сърдете и не ме обиждайте, че ще се разплача. Аз съм нежна душа, това че обичам да лапам мъжки чурки, а и че такова нежно именце съм си сложил няма нищо общо с политиката.
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе защо пак за Станишев говорите бе Просто сте уникални***************************************************Ами няма за какво друго да говорят. Некой требва да им е виновен иначе требва да признаят че са некомпетентни... Така се пази власт - намираш враг и почвате да се пцуете.
63
3
 
5
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
До 62 Виж можеш да ме наричаш както искаш Никой не може да ме обиди ако аз самият не му позволя -Махатма Ганди. За съжаление не искаш да отговориш на въпросите ми а това е притеснително Обикновено хората които нямат аргументи чувстват се несигурни (може би дори сексуално казвт че латентните хомота най-много обиждали другите на сексулан основа) те обиждат личноста. Естествено това е и тактика но малко хора вече се вързват. Така че аз пак питам Къде се скри БОЙКО БОРИСОВ
62
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Контролиран протест". Дянков е лошия,а всички останали в бяло.
61
7
 
3
 
! Отговори
до 61 преди 12 години
Любомирчо мамин педераски. И името ти педераско и безмозъчието., Ако беше само с 1 % по-умен, щеше да си наясно какво е световна конюнктура, европейски директиви, мерки по време на криза, солидарност с ервопартньорите и прочие неща, дето са недостижими са малоумният ти изпедерастен позитанки вакуум, и щеше да си наясно защо Дянков е прав. Трагедията е, че ако сега ГЕРБ не ги приемат тези мерки, точно изпедерастеното БСП след това ще ги НАЛОЖАТ, разбираш ли, тъпий?
60
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Истината за ГЕРБ и Бойко Борисов скоро ще лъсне и тя няма да е никак приятна. Дянков и Борисов прикриват, че страната е в практически фалит подобно на ситуацията в Гърция преди ЕС да направят ревизия в Гърция. Щом Дянков се принуди да посегне на парите и спестяванията на пенсионерите, ситуацията никак не е розова.
59
4
 
3
 
! Отговори
до педераса 58 преди 12 години
Виж сега какво педерасче. Когато се наречеш като мъж ЛЮБОМИР, тогава мога да продължа диалога си с теб. Докато си изпедерастено комунистче, тъпо, неадекватно, неотговарящо на въпросите защо любимият му *** се кри 3 месеца, когато учителите стачкуваха, няма какво да се обсъжда с теб, анадънмо? Питай ако не знаеш какво значи това вожда си доган - хидролога.
58
2
 
6
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
До 57 Я ми кажи защо го подкрепяш Дянков. Я ми кажи един обективен икономически факатор подобрен от това правителство. Евросредствата не се опитавй защото те бяха и са просто политически решение за подкрепа на мистър правим всичко което Европа нареди.
57
2
 
7
 
! Отговори
ПРОТЕСТ ! преди 12 години
Мира Янова, СТИГА ЛЪЖИ ! Хората се умориха от Герберастки лъжи, от тъпите ви манипулации и редовното ви дежурство по медийте !Кат сте толкова питимни за милиционерска власт, що не излезете на площада да ви видим кои сте тия дето подкрепят Боко, Цоко и Хонорис каузата а бе 49, що се криете като мишки ?!
56
5
 
1
 
! Отговори
до спермояда 53 преди 12 години
*** позитанска, лягай си, че утре бая работа те чака. Иначе глад, знаеш, Кутев може да те *** за кеф, но пари не дава за несвършена работа.
55
5
 
4
 
! Отговори
Любомирчо преди 12 години
ДО 46 Абе защо пак за Станишев говорите бе Просто сте уникални. Герб съсипаха държават за две години излапаха целият резерв ама пак Станишев виновен уникално... Не си спомням да се е крил Но все пак при Боко прави впечетление защото той е всеки ден поне по две телевизии а от три дни е изчезнал. Зовял за диалог просто бяга за да не му пострада имиджа че ту друго Дориан Грей си няма
54
8
 
3
 
! Отговори
до 47 от 44 преди 12 години
Не позна... Аз съм човек женен с дете, успешен собствен бизнес и две висши образования... И да подкрепям Дянков... Проблема е, че средностотистическия българин е много *** и въобще не знае за какво говори Дянков, камо ли да разбира нещо от икономика и т.н. ДА за реформите... Смърт на комунистическото статукво...
53
1
 
2
 
! Отговори
nekoi преди 12 години
Да подкрепим правителството и реформите с петиция:***********************************************И да предложим пенционната вьзраст да се увеличи на 78 години. Всички влакове да бьдат незабавно спрени до второ нареждане. Тези които не са сьгласни с мерките да бьдат ехтрадирани незабавно извьн Бг.
52
0
 
3
 
! Отговори
do 49 преди 12 години
dori i menda ne govori za reforma,a procto pari nqma.kak taka nqma????
51
1
 
8
 
! Отговори
до 46-и гей преди 12 години
И къде и кога зове за диалог? Скатано, пред разни минетчийки журналистки, а на протестите не смее изобщо да се весне голямото мъжленце. С протестиращи гръцки фермери ходи да се среща, а с българите не ще! Ами да ходи да работи премиер в Гърция (ако те го търпят), няма защо българите да търпим подобен мързелив тунеядец, дето само се оправдава като ученичка.
50
0
 
7
 
! Отговори
за 48 преди 12 години
До 48:Точно по разпореждане на Боко (като кмет на Софето) студентите бяха бити по времето на Станишев. Боко беше далеч от София и разпореди полицаите да разпръснат хората на площада!
49
0
 
4
 
! Отговори
do 43 преди 12 години
ne naroda,a podpravenite izbori ca pri4ina gergerite da ca taka nagli i na vlact.