Почина вдовицата на Мишо Бирата

Ева е починала във Военомедицинска академия тази сутрин
2 май 2012 17:56,
117
Почина вдовицата на Мишо Бирата
Михов почина преди малко повече от година. Снимка: архив Булфото

Вдовицата на покойния президент на Българската федерация по баскетбол Михаил Михов - Ева, е починала тази сутрин във Военномедицинската академия, съобщи БНР.

Жената е била приета в болницата на 30 април след рязко влошаване на здравословното състояние.

Михов почина през март миналата година в хотел “РИУ Правец“ от инфаркт.

Михаил Михов беше собственик на пивоварна “Леденика“. Името му нашумя след  като бяха разпространени записи на разговори между премиера Бойко Борисов и шефа на Агенция митници Вальо Танов.

Във въпросните разговори Борисов настояваше да бъде спряна митническа проверка срещу “Леденика“. По думите на премиера той бил “поел ангажимент да не пипа Мишо Бирата“.

По-късно в парламента Борисов обясни, че е имал разговори с бившия президент Георги Първанов за Михаил Михов.

След кончината на Мишо Бирата жена му Ева пое бизнеса. През февруари 2012 година седем имота на починалия бизнесмен бяха предложени на публична продажба. Имотите на Михов в Русе бяха обявени за разпродажба заради необслужван кредит към Банка ДСК.

Поклонението пред тленните останки на Ева Михова ще бъде във Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
3
 
! Отговори
ХоХо преди 11 години
Съболезнования на сина й ! Да загубиш и двамата си родители толкова бързо и толкова млад е зловещо ! Бъди силен !
79
1
 
0
 
! Отговори
do 99 преди 11 години
ако пиеш по 3 бутилки си ***! Що реши че духа на ББ от това което казва ? Щото си глупав , което си личи от изказването ти! Ако наистина пиеш по 3 бутилки на вечер, си наркоман !
78
2
 
6
 
! Отговори
вива преди 11 години
*** сайт, *** коментатори и модератори...Поне прочетете малко и другата преса - жената е умряла от цироза- крайна фаза, пиела е по две бутилки водка на вечер...
77
0
 
17
 
! Отговори
Да..... преди 11 години
...у нас стана страшно и опасно да диша човек, не да си изказва мнение , заключение , изобщо глас. Или си роб ,или си в гроб.
76
3
 
24
 
! Отговори
Мутротеатър на ниво преди 11 години
Мистериозно хапче уби *** Михова. Жената на Мишо Бирата умря като него-четете в утрешната преса.Какво е то и кой и го е дал. Май въобще не е добре да си приятел на мутрата Бойко. Като почнаха да се открехват далаверите му Мишо набързо умря но жена му защо? Сидеров и той бе ортак с Бойко и му разбиха партията сега се върти като пале заедно с оня главоч от РЗС и правят *** на Бойко. А пък не бил мутра-ДАЛИ?????
75
4
 
6
 
! Отговори
Schutzstaffel преди 11 години
70 % съм сигурен че бате ви бойко лъже че е чел за Нещо от Карл Май, дори и да не го е дочел. Най вероятно ако нещо освен милиционерките четива е, да е чел, или спал, със творбата на Марио Пузо под възглавницата.
74
6
 
14
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
До 103Да ти припомня нещо, гербераст:"Б. Б. Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам."Верно, бб не Първанов...Ама забравихте, щото нямате мозък, хи-хи-хи!
73
5
 
19
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
бб трябва да е подсъдим за оказване на натиск и шантаж.Ама друг път...Тъпите, прости, чалгарски рогачи гласуваха за този сатрап, даже след като той се изходи върху празните им тикви!Работете, гълъбчета, ходете на работа с памперс и бастунче!Малко ви е!
72
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КРАДЛИВИТЕ *** СТОЯТ ЗАД ВСИЧКО.
71
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алооооооооооооооо анонимния,къде е доносника Гоце в цялата история.Мамка ви комунистическа.Убихте ***.
70
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Още ми е рано да говоря за случилото се, за Мишо и за всичко, което знам и пазя в себе си. Рано ми е да говоря и за бъдещето, но един ден ще разкажа доста любопитни неща", заяви *** пред "Лентата".Жалко,че американо-турското *** Борисов не позволи на жената да каже какво знае.Само наивник може да мисли,че съвсем случайно почина Мишо Бирата,а сега и жена му.Както случайно се самоуби ония уж единствения участник в убийството на малката Мирослава.
69
6
 
16
 
! Отговори
Чест и съвест? преди 11 години
След като американо-турското правителство стана известно покрай скандала с Мишо Бирата,последния беше убит.Невинния Боко пак е невинен,пак другите са му виновни.Продажника продал вече България на ционистите от Америка и на турците няма никаква чест и съвест.
68
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След като американо-турското правителство стана известно покрай скандала с Мишо Бирата,последния беше убит.Невинния Боко пак е невинен,пак другите са му виновни.Продажника продал вече България на ционистите от Америка и на турците няма никаква чест и съвест.
67
1
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Umorenite kone gi ubivat
66
2
 
13
 
! Отговори
Българан преди 11 години
91 "После всички експертизи да бъдат обявени публично.." То колко експертизи чакаме да излязат ама явно няма да дочакаме! Експертиза от фалшивия подпис на тогава кмет Бойко Борисов, експертиза от няколко разговора обявени от Бойко за фалшифицирани.. експертиза от един банков превод на Фидосова за 250 хиляди от Титан..ще има да си чакаме до второ пришествие!
65
16
 
10
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
КОМУНОИДНАТА *** напълно е изфирясала...Тежка психопатия ви тресе, *** ***! Всякакъв човешки облик сте загубили! Няма спасение за вас, ще *** я от рак, я от инфаркт, я от инсулт! Но естествена смърт НЯМА да ви споходи! Всичко се плаща най-накрая... А добре е за България, че мислите за Бойко като за Господ! Дето определя кой да живее и кой да умре...Чунким ако нещо човешко е останало у вас, белким е страх от Бога...
64
5
 
12
 
! Отговори
Гацо преди 11 години
Тялото на покойната да се изпрати в независима съдебна клиника за аутопсия . По възможност и на съпругат и . После всички експертизи да бъдат обявени публично . Зад смърта на това семейство трябва да отговаря Валентин Златев , Бойко Борисов , Цветан Цветанов и Цветелина Бориславова . А някой да е чул какво се случи с камериерката която одкри Мишо в стаята му ? Излезнаха слухове че и тя е мъртва дано не съм прав . Да видим кой ще е следващия .
63
1
 
16
 
! Отговори
fori преди 11 години
ще почнат и наследниците имда се самоубиват,или ще починат внезапнокойто прави бизнес с бира,скоро умира
62
0
 
23
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Ами поназнайвала е нещо горката жена.. може пък и естествена смърт да е ама не ми се вярва.
61
0
 
11
 
! Отговори
Звездна преди 11 години
Сега като повлекат крак към гробищата всичики "бизнесмени" и "политици", глей ко стаа!