9 г. и 4 месеца затвор за Боевски

Адвокатът му обяви, че ще обжалва присъдата
Обновена: 3 май 2012 16:12 | 3 май 2012 16:11,
235
9 г. и 4 месеца затвор за Боевски
Гълъбин Боевски. Снимка: архив, Reuters

Щангисът Гълъбин Боевски е осъден на 9 години и 4 месеца затвор от Федералния съд в Бразилия, съобщи TV 7.

Той беше задържан на 24 октомври на летището в Сао Паоло със 7.2 кг кокаин и оттогава е в затвора в Итаи.

Адвокатът на олимпийския ни шампион Леандро Перейра заяви, че ще обжалва присъдата пред втората инстанция на бразилсикя съд.

Още по темата

Според бразилската правосъдна система максималната присъда за подобно престъпление е 20 години затвор.

През март съдът отхвърли искането на Боевски за освобождаване под гаранция или домашен арест.

Олимпийският ни шампион бе задържан на летището в Сао Пауло през октомври миналата година с 7.2 кг кокаин, вградени в куфарите му. 

Той се прибираше от турнир по тенис, на който участва дъщеря му Сара. На 15 декември 2011 г. му беше повдигнато обвинение за наркотрафик. 

Боевски твърди, че е купил нови куфари, без да знае какво има в тях. Олимпийският ни шампион е категоричен, че е невинен и няма връзки в престъпните среди.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
1
 
3
 
! Отговори
ceoc преди 11 години
6tom trovi - v zatvora!!!
203
0
 
5
 
! Отговори
аз преди 11 години
Ало .Пешо. да. злобни сме към престъпниците и така трябва да бъде .Това че ти ги жалиш сигурно има някакво обяснение.Ти си го знаеш.
202
14
 
5
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Кви сте се закефили ве нещастници?Всички ние сме потенциални затворници.Щял да лежи 9 години,малко му били,как не се срамувате от тъпанарщината си.Никой,ама никой незнае какво може да му се случи в живота.Замълчета и си кажете"пази Боже",а тази завист,тази злоба доникъде няма да ви заведе,жалки мижитурки.
201
1
 
3
 
! Отговори
азиа преди 11 години
точно така
200
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако беше в България щеше да получи условна присъда. Така е, като не знаеш къде да ги пренасяш тия наркотици. Ще му замине живота в панделата - като на медиците ни в Либия. *** - каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи са казали хората...
199
0
 
5
 
! Отговори
radoslav преди 11 години
9 години отиде му живота , но явно големите мафиоти в бразилия не са като тук и ги вкарват!
198
1
 
23
 
! Отговори
Венелин преди 11 години
Сложили му 7.2 кг кокаин в куфарите без да разбере! (преди това на 2 пъти му слагаха допинг и той пак беше невинен). Той да не си мисли, че бразилците по палмите да живеят?!Да не говорим, че за пръв път чувам някой да води детето си на тенис турнир в Бразилия! Да не е Orange Bowl този турнир, та ще я води там?Всичко е ясно, но като се има предвид що народ щеше да се изтрови с този кокаин в България - малко са му дали!
197
1
 
6
 
! Отговори
макс преди 11 години
Справедливо ! Сега ЦРУ да тьрси кой му сложи кокаина в куфарите ........Тогава може да се окаже невинен ...
196
18
 
2
 
! Отговори
se 1 преди 11 години
Значи ако някой погребва българския спорт и държава не е проблем, а Боевски най-лошият. С какво да се занимават спортистите след като държавата им е погубила хляба? Счетоводство? Банкерство? Всеки си има глава на раменете и сега ще си понесе наказанието. Глупаво е обаче да се нахвърляме върху него. Нима хората, които затриха един от най-великите български спортове (щангите) са по-малко лоши от Боевски? Щом са ви такъв трън в очите искайте от държава да затрият спортните училища.
195
4
 
2
 
! Отговори
kodjabashev преди 11 години
mnogo sa 9 godini,kak se lejat?
194
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Na pe4eliv6ite-4ESTITO!!! Ot sarce se radvam! :-)))) Polu4i si go mangala!!!!
193
1
 
34
 
! Отговори
vic преди 11 години
- Скъпа, станала си като Г. Боевски!Тя:- ?!Той:- Качила си девет килограма без да усетиш!
192
2
 
45
 
! Отговори
от вън преди 11 години
стига сте показвали постиженията му за тогавашното време е бил уважаван сега като е сгрешил трябва да си получи заслуженото ,няма значение титлата му като сее смърт титлите са без значение,ако и да космонавт ,разберете това ***.
191
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гълъбинчо за съжаление мамин свинктера на дупето скъса ли се няма оправия .. Така че при следващото посещение на жена ти кажи и да ти донесе вазелин ! Съветвам те душко иначе цял живот с памперси не е лесно ...
190
3
 
41
 
! Отговори
м преди 11 години
Боевски е виновен. Това е личното ми мнение. Как така ще му се скъсат и двата куфара и ще поръча на някакъв си непознат куриер да му донесе в хотела новите и прочие. Толкова е ясна истината, че няма накъде. Как има наглост да гледа в камерата и да лъже!? Мисля че присъдата му е правилна и задоволителна.
189
1
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
очакваше се присъда..поне аз очаквах ..ами честито..няма мърдане..ще си я лежи
188
3
 
27
 
! Отговори
хехе .. преди 11 години
не знам кви закони има в Бразилия ама това ако се беше случило в Щатите или пък съседна Гърция Гълъбинчо щеше да лежи ДОЖИВОТ! Факт!
187
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
spoko Boevski shte qdesh samo banani i shte se pechesh na celogodishno slance..........a jena ti tuk shte stane bogata nali si ima biznes
186
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kav e bil toa kufar sas 7 kilograma kokain i oshte tri da teji ne Galabine ne go li yseti che za prazen kufar teji mnogo be?????????????ama ei tova e da si shtangist i da ne ysetish nqkoi kilce drogav poveche...............
185
2
 
8
 
! Отговори
Баровец с Г55амг преди 11 години
ЕЕ хора вие се радвате.Ама мен ми се реве.Гълъбине Гълъбине 5 звездни хотел дет ще бъдеш 9 години кой ще го плаща бе Гълъбине.Наш човек си кво да те правим.