"Г-н Борисов, не се поддавайте на екологичния рекет"

Протестиращи срещу ветото на Закона за горите затвориха път Е-79
Обновена: 17 юни 2012 14:06 | 17 юни 2012 14:00,
638
"Г-н Борисов, не се поддавайте на екологичния рекет"
Бойко Борисов е поставен между чука и наковалнята от еколози и противници на ветото на Закона за горите. Снимка: БТА

Протестиращи срещу наложеното от президента Росен Плевнелиев вето на Закона за горите блокираха главния път Е-79 на разклона за Банско за 15 минути, предаде Фокус.

Стотици жители от Симитли, Разлог, Банско, Добринище и Благоевград, смятат, че с ветото се спират инвестициите в планинските общини.

Още по темата
На протеста заедно с националния и европейския флаг са били издигнати и лозунги като „Работа, бизнес, инвестиции не са мръсни думи” и „Г-н Борисов, не се поддавайте на екологичния рекет”.

Председателят на Сдружение „Природата за хората и регионите” Филип Цанов заяви пред агенцията, че туризмът в Банско и в Разлог дава препитание за жителите на цялата област Благоевград.

На протеста присъстват депутатът от ГЕРБ Любен Татарски, представители на различни политически партии, кметове и председатели на общински съвети. Има засилено полицейско присъствие и се е образувала километрична опашка от чакащи автомобили.

Протестиращите заявиха, че днешната акция е само предупредителна и ако не им се обърне внимание, ще последват други в Дупница, Сапарева баня и в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още по темата: протестЗакон за горите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
1
 
16
 
! Отговори
Гард преди 11 години
Твърдо съм зад Охранител, защото не може да се търпи повече! Трябва да застанем зад децата си, след като сме ги докарали до това положение, да измиват срама ни! Браво на децата! Наркомани били, ГЛУПОСТИ, точно властта се опитва да ги направи наркомани с разбиването на образованието, с подкрепата на мутрите, наркопласьорите и сутеньорите, но децата ни са все още читави!!!
215
1
 
10
 
! Отговори
дмт преди 11 години
Щом няма набит оператор на бТВ - това не е моят протест
214
3
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 11 години
Тук има 1 психично болен с ник Марио-37 който е избягал от лудницата и който отново бе прогонен от администратори и редактори на сайта. Браво,отново вън и да не се вясва тук. .
213
1
 
14
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Спокойно пичове! СКоро народа народа ще вземе властта не само в Босфор ТВ, но и в цялата държава!!! Затова ви казвам, че избори няма да има!!! Защото никой няма да дочака до това...ще си я вземем държавата и без избори!!! Тя е наша, на народа, не на мутрите и политиците...и европа не ни трябва даже!!!
212
0
 
11
 
! Отговори
за Витков! преди 11 години
Друго ми е интересно като искаме да привлечем добронамерените инвеститори какъв е плана!? Сигурно ще станем Сейнт Мориц на балканите ! Явно без да знаем правителството е приело стратегия за дългосрочно развитие на България като туристическа дестинация "номеро уно" Лятото всяка дюна Аруба , зимата всяко възвишение алпийски курорт! И съответно всички ще ставаме рентиери!
211
4
 
17
 
! Отговори
КОШМАР преди 11 години
400-500 ЧОВЕКА БЯХА НА КОНТРАМИТИНГА ДНЕС НА КОЙТО ПРИСЪСТВАХА И ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ ! А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В СОФИЯ СА ОКОЛО 7- 10 000 ЧОВЕКА ПРЕДИМНО МЛАДИ ХОРА. ОБЛАСТНИТЕ КООРДИНАТОРИ НА ХУНТАТА ГРОБ ОБИКАЛЯТ С МЕГАФОНИ И ПРИЗОВАВАТ ДА СЕ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ В СОФИЯ. ХОРАТА ГИ КЪЛНАТ,МИЛИЦИОНЕРИТЕ В 2 ГРАДА СПАСИХА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ХУНТАТА ДА НЕ БЪДАТ ЛИНЧУВАНИ. Е ГРОБ ПОКАЗА ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ,ВИДЯХТЕ ЛИ ГИ. ЕДИН НАРОД СРЕЩУ ЕДНА КРАДЛИВА ХУНТА/ГЕРБ/
210
4
 
7
 
! Отговори
Оставка! преди 11 години
Всички - против Бойко! Нито писти, ни гори - ГЕРБ страната разори! Ни природа, ни пари! На предсрочни избори!
209
1
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
ГЕРБ се връща към идеята да бъде въведена абсолютна 10-годишна давност за всички длъжници. Поправката в Закона за задълженията и договорите (ЗЗД) ще бъде внесена преди лятната ваканция на парламента, ------Продължава Геноцида спрямо българският народ вече 23 г насам------България е прекрасна страна -жалко че е населена (Английски политик) Сигнализирахте за неуместен коментар
208
0
 
3
 
! Отговори
иван преди 11 години
Марио е новото скрито герберонско оръжие във форумите. Хем пречи на нормалните коментари, хем дразни и насочва недоволството встрани от ГЕРБ. Доста хитра герберонска тактика, трябва да се признае.
207
1
 
5
 
! Отговори
Име преди 11 години
"На протеста присъстват депутатът от ГЕРБ Любен Татарски, представители на различни политически партии, кметове и председатели на общински съвети. "А на нашите протести не посмя да се появи нито един от гореизброените, въпреки че на повечето им беше под носа. Изводите ги оставям на вас. А на протестиращите от Банско и другите "ощетени" общини ще кажа само едно: Приятели, сънародници, българи, не си продавайте сърцето!
206
0
 
7
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Спокойно пичове! СКоро народа народа ще вземе властта не само в Босфор ТФ, но и в цялата държава!!! Затова ви казвам, че избори няма да има!!! Защото никой няма да дочака до това...ще си я вземем държавата и без избори!!! Тя е наша, на народа, не на мутрите и политиците...и европа не ни трябва даже!!!
205
6
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Брава Бойко, писна ни от псевдоеколози!
204
2
 
12
 
! Отговори
Въпросчета преди 11 години
Защо тези "протестиращи" не викат "ОСТАВКА" и полицията не ги бие? Защо Босфор ТВ не праща екип за да бъде "пребит" ? Много жалък сценарий. Толкова ли не можаха да направят по-читава постановка :)
203
4
 
7
 
! Отговори
Рядко щастие преди 11 години
Ха ха ха! Правителството има разстройство след ветото на президента и си организира контрапротест, за да се позатегне малко!
202
0
 
7
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Марио, скрий се вече, че си по-омразен и от Бойко дори!!! Да не се налага да пътувам до дома ти, че не ми се занимава с глупости...!!!
201
4
 
9
 
! Отговори
ГОШКО преди 11 години
Абе, предишните правителства също направиха много дивотии, обаче това на боцето ги ПРЕЕБА всичките!!! То не бяха популистки акции, потулване на данъчни ревизии, срс-та, лобистки закони, измислени и подхвърлени доказателства... Време е да покажем на "НЕПОБЕДИМИТЕ" горе, че нищо не зависи от тях, всъщност, нека видят, че силата е в народа, даже ако трябва да се повтори 97ма година! Власт на пролетариата, братя! За МАЙКА БЪЛГАРИЯ!
200
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Туристическите перачници на парите на ГЕРБ ще съсипят българската природа. Българската природа не е частна собственост на ГЕРБ или СДС.
199
2
 
13
 
! Отговори
Споко ! преди 11 години
ГЕРБ ще клекнат. Няма къде да ходят. Народът едвам се сдържа вече и те го знаят добре. Трябва да са много прости за да си ритнат така лошо здравната книжка. Взели са пари за закона, това е ясно. Ще ги върнат и ще чакат няколко месеца за да пробват пак да изкарат некой лев :)
198
5
 
9
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
ББ си е повярвал, че това е екологичен рекет! Не боко, не е просто това! Вече не можем да те търпим, нито теб, нито станишеф, нито доган, нито първанов...искаме си държавата...и истинската демокрация при, която наистина държавата ще е НА БЪЛГАРИТЕ А НЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И МУТРИТЕ!!! Дойде и това време...ГАДОВЕ...ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ, ако трябва и с картечници и палежи...!!!
197
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе бетонирайте и асфалтирайте цялата държава, няма кво да го бавим края като унищожите и планините, както стана покрай морето, после ще се чудите що няма туристи