"Г-н Борисов, не се поддавайте на екологичния рекет"

Протестиращи срещу ветото на Закона за горите затвориха път Е-79
Обновена: 17 юни 2012 14:06 | 17 юни 2012 14:00,
638
"Г-н Борисов, не се поддавайте на екологичния рекет"
Бойко Борисов е поставен между чука и наковалнята от еколози и противници на ветото на Закона за горите. Снимка: БТА

Протестиращи срещу наложеното от президента Росен Плевнелиев вето на Закона за горите блокираха главния път Е-79 на разклона за Банско за 15 минути, предаде Фокус.

Стотици жители от Симитли, Разлог, Банско, Добринище и Благоевград, смятат, че с ветото се спират инвестициите в планинските общини.

Още по темата
На протеста заедно с националния и европейския флаг са били издигнати и лозунги като „Работа, бизнес, инвестиции не са мръсни думи” и „Г-н Борисов, не се поддавайте на екологичния рекет”.

Председателят на Сдружение „Природата за хората и регионите” Филип Цанов заяви пред агенцията, че туризмът в Банско и в Разлог дава препитание за жителите на цялата област Благоевград.

На протеста присъстват депутатът от ГЕРБ Любен Татарски, представители на различни политически партии, кметове и председатели на общински съвети. Има засилено полицейско присъствие и се е образувала километрична опашка от чакащи автомобили.

Протестиращите заявиха, че днешната акция е само предупредителна и ако не им се обърне внимание, ще последват други в Дупница, Сапарева баня и в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още по темата: протестЗакон за горите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
1
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 11 години
Марио-37,ходи докато е с време на 4-ти км.,да не стане после прекалено късни,ти човече си психично-болен за съжаление това е повечето пъти се получава от социалното неравенство между хората,които още боледуват по"Светлото бъдеще"на комунизма,така че потърси помощ все още има шанс да се оправиш...
235
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Долу ГЕРБ!Природата на България не е частна собственост и българският народ не разрешава тя да се приватизира от шепа реститутки на ГЕРБ в София, Банкя и Банско!
234
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Н Д.Любенова лично ще й обръсна мустаците!!!
233
1
 
2
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 11 години
419-ти е отново лудия Марио-37 . Махнете го от сайта г-да модератори. Писна ни да го гаврим,вече не ни е интересен а само ни пречи на комуникацията !
232
0
 
7
 
! Отговори
за Витков! преди 11 години
Диана Найденова може да ходи да се поразходи. Като почне да изслушва нормално какво иска да и каже събеседника тогава да се прави на журналист каквато не е . Какво му е било на протеста ,че не схващам !? Човек за да бъде чут предприема по-радикални мерки ,ако хората бяха пред министерски съвет и не беше затворено някое кръстовище дали щеше да се стигне до вето!?
231
1
 
3
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Марио не е луд, просто е неотстъпващ, но методите му са луди!!! Понте едно нещо свястно да беше написал и да го копва...а то пълни простотии...
230
1
 
2
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 11 години
Д-р Бодуров е лудия Марио-37 трансформиращ се в десетки никове. Браво на сайта днес.бг,Вие се доказахте като смазахте този луд Марио и загуби и 1,2-та си симпатизанти тук.....хората разбраха че е обикновен психично болен,а не духовен водач
229
1
 
14
 
! Отговори
КОШМАР преди 11 години
400-500 ЧОВЕКА БЯХА НА КОНТРАМИТИНГА ДНЕС НА КОЙТО ПРИСЪСТВАХА И ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ ! А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В СОФИЯ СА ОКОЛО 7- 10 000 ЧОВЕКА ПРЕДИМНО МЛАДИ ХОРА. ОБЛАСТНИТЕ КООРДИНАТОРИ НА ХУНТАТА ГРОБ ОБИКАЛЯТ С МЕГАФОНИ И ПРИЗОВАВАТ ДА СЕ ИЗЛИЗА СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ В СОФИЯ. ХОРАТА ГИ КЪЛНАТ,МИЛИЦИОНЕРИТЕ В 2 ГРАДА СПАСИХА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ХУНТАТА ДА НЕ БЪДАТ ЛИНЧУВАНИ. Е ГРОБ ПОКАЗА ИСТИНСКАТА СИ СЪЩНОСТ,ВИДЯХТЕ ЛИ ГИ. ЕДИН НАРОД СРЕЩУ ЕДНА КРАДЛИВА ХУНТА/ГЕРБ/
228
1
 
9
 
! Отговори
И аз карам ски в БГ преди 11 години
Е добре еколозите били режисирани, а тези от Банско самодейци ли са? Под протеста на еколозите прозирали престъпни цели, а тия от Банско са чисти идеалисти?Двойния стандарт!!!!!!!!!!!!!
227
0
 
3
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 11 години
Д-р Бодуров е лудия Марио-37 трансформиращ се в десетки никове. Браво на сайта днес.бг,Вие се доказахте като смазахте този луд Марио и загуби и 1,2-та си симпатизанти тук.....хората разбраха че е обикновен психично болен,а не духовен водач
226
0
 
8
 
! Отговори
цинизъм преди 11 години
На протеста присъстват депутатът от ГЕРБ Любен Татарски, представители на различни политически партии, кметове и председатели на общински съвети. Има засилено полицейско присъствие и се е образувала километрична опашка от чакащи автомобили...колко спонтанна защита на закона от представители на изпълнителната власт, внесен от самите тях...
225
2
 
4
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Ще има бой...и той ще започне първо с такива, като марио някакъв си, а после ще прерастне в още по-голям бой на *** политици...гарантирано...ОТ НАРОДА!!!
224
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То тия ако дойдат да протестират в София, дано да няма бой :)
223
2
 
23
 
! Отговори
Владо преди 11 години
Не е трудно да се разбере кой е организирал "протеста", блокирал Е79. Не е трудно и да се разбере защо медиите тутакси дават широка гласност на този "протест", а протеста в София се опитаха да скрият и избегнат. Не се изненадвайте ако и след края на тези протести, журналисти и оператори в телевизии като БТВ продължат да бъдат бити - и ще продължат до момента, в който не започнат да отразяват случващото се в България, такова каквото е ...
222
9
 
2
 
! Отговори
Ивана преди 11 години
Защо на билбордовете в София почти на всички без изключение рекламират Турция и курортите им, защо не рекламират Слънчев бряг, там 10000000 пъти по добре от скапаните *** курорти, не съм ходила и няма да ходя !!! Слънчев бряг си е слънчев бряг, плаж море дискотеки якоо ! На Бала бях супер яко е
221
10
 
3
 
! Отговори
Зак преди 11 години
до предния коментар на Анонимен. Диана Найденова много добре си му го каза на тоя ***. Защо блокират движението, защо налитат на бой, защо скачат на полицията? Видях ги вчера точно на Орлов мост привечер - с по галон Ариана в ръка 50-60% хипита насядали по земята. Да протестират пред Министерски съвет или Парламента както всички останали недоволни от нещо групи хора.
220
2
 
21
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
На протеста присъстват депутатът от ГЕРБ Любен Татарски,Това казва всичко за т.н. протест! Нямам какво да коментирам!
219
2
 
5
 
! Отговори
до 377 преди 11 години
поредната малка микла която си мисли че Слънчев бряг е Абу Даби сигурно на абитуриентския бал си била там
218
0
 
2
 
! Отговори
bor4e-skior4e преди 11 години
Eh, Bansko... Super si beshe. Az imam mnogo mili spomeni: tam za pryv pyt pih ZUP (7up), no edinstveno i samo tam sym si kupuval cigari PA EDINADESET-MA EDINADESET (Pall Mall). Fakt!
217
4
 
4
 
! Отговори
Ивана преди 11 години
Защо на билбордовете в София почти на всички без изключение рекламират Турция и курортите им, защо не рекламират Слънчев бряг, там 10000000 пъти по добре от скапаните *** курорти, не съм ходила и няма да ходя !!! Слънчев бряг си е слънчев бряг, плаж море дискотеки якоо !