Главната версия е, че Георги Тепавичаров е убиецът

Все още не са ясни мотивите за тежкото престъпление
Обновена: 22 яну 2013 08:04 | 22 яну 2013 07:00,
48
Главната версия е, че Георги Тепавичаров е убиецът
Снимка: Facebook

В дома на четиричленното семейство от Пловдив, което беше намерено мъртво вчера, не е влизано с взлом. Това съобщи за Dnes.bg говорителят на Окръжната прокуратура Галина Андреева. Това показва първоначалният оглед на апартамента. Полицията работи по версията, че 32-годишният Георги Тепавичаров е убил 28-годишната си съпруга Николина и двете си деца на 3 и 9 години. Те са живели на ул. „Трети март“ в пловдивския квартал „Кючук Париж“.

Сигнал на телефон 112 подава съседка на семейството, която казва, че мъж плаче пред входа им. Оказва че това е чичото на децата. За последно той е видял семейството в петък. Оттогава никой не отговарял на позвъняванията. В понеделник около обяд той отишъл и отключил апартамента. Намерил първо трупа на снаха си.

Още по темата

"Мъжът е от Нареченски бани, а жената от Чепеларе“, коментира началникът на „Криминална полиция“ - Пловдив Николай Кирков. До тялото на 32-годишния мъж е открито законно притежавано оръжие. Той е работил като военен в авиобаза „Граф Игнатиево“.

От прокуратурата са назначили балистична, съдебно-медицинска и химическа експертизи. Разследващите са взели и натривки от ръцете на жертвите, за да се докаже кой е стрелял. За момента мотивите не са ясни. Образувано е досъдебно производство за убийство на повече от едно лица, в това число и на малолетни. Полицията проверява дали семейството е имало задължения към банки и кредитни институции. Четиричленното семейство е обитавало ведомствено жилище към Министерството на отбраната.

В същия квартал живее и небезизвестният Георги Енев – охранителят, който успя да открадне милион и половина лева от инкасо автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
БОЙКО ВЯРНО ЛИ Е? преди 11 години
ГРОБ докараха нещата така че цели семейства предпочитат да сложат край на живота си от колкото да търпят мизерния живот наложен от Цар Бойко *** I "
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В същия квартал живее и небезизвестният Георги Енев охранителят, който успя да открадне милион и половина лева от инкасо автомобил.=================Това какво общо има бе днес.бг?
36
0
 
1
 
! Отговори
lilly.alex.35 преди 11 години
tva si e bash umishlen ubiistvo po neizvestni pri4ini i izvarshitel. na sto procenta tova e mast
35
0
 
2
 
! Отговори
Нещо не е таман преди 11 години
Нещо става в тази държава - убийства на цели семейства. Най-лошото е, че всички заключения са под един знаменател. Нервната система на бащата не издържала и край. Защо полицията и следствието лежат на тази кълка. Особенно за второто масово семейно убийство. Стига с тия леки умозаключения. Струва ми се, че нашето следствие не може, не знае, не иска да разследва. Започва да мирише на некадърност и изкопчване на информация само чрез полицейско насилие без прилагане на логични, технически елементи.
34
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
*** му викам аз на тоя..ако той е решил да си тръгва..защо е посегнал на дечицата и жена си? смотан психар недодялан
33
0
 
1
 
! Отговори
Дара преди 11 години
За убйството в София смятам, че посоченият като убиец на семейството е бил заврян зет, на който му е дошло до гуша, а за подобното в Пловдив- най- вероятно някаква любовна връзка, а защо не и с брата/ все пак той защо има ключ?/.Да ме прости Господ за лошото ,което си мисля, но другите причини /особено като се посяга на децата/ ми изглеждат банални
32
0
 
0
 
! Отговори
Гаргамел преди 11 години
Деца в Бг. много бяха убити и ще продължават докато не ни спрат електричевството. За да можете да се събудите. Тотални ЗОМБИТА в мрежата. Еврейски жертвени ритуали много в Бг. като Индиго и река Лим. Какво стана с техните дела, ще ви кажа скалъпиха на бързо един мишмаш и народа забрави... С Но-гад (Доган) ще се случи същото използват същия шаблон. Няма да се изнинадам ако това убийство е свързано с еврейската Кабала има много интересни неща... Смисъл не виждам да споделям и споря с вас... Спечели ми война с писане на клавиатурата успех деградирали ботове
31
0
 
0
 
! Отговори
баща и съпруг преди 11 години
Много ми е тежко да коментирам това. Знам, че животът ми би се обезсмислил ако се случи нещо с детенцето ми и със съпругата ми. И заради това въпросът как някой може да нарани онова без което животът му остава без смисъл...не ми дава мира и покой в последните дни...
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Главната версия е, че Георги Тепавичаров е убиецът, a moje i da ne e toi.Na snimkata izglezdat stastlivo semeistwo.
29
0
 
0
 
! Отговори
33 преди 11 години
6TO BIZNNES BE 33 ti AMI DA HODI DA KOPA PATATI . A ZA TVOE SVEDENIE V BELITE DARJAVI DUMATA BIZNES SE NARI4A RABOTA . A NA ONZI GLUPENDER SME MU DALI RABOTA , DOBRA DA NE KAJA MNOGO DOBRA ZAPLATA ZA MOMENTNOTO SASTOIANIE NA STRANATA . A IZKRIVENOTO PONIATIE I DUMA BIZNES V BALGARIA OPREDELENO E DALAVERA . A 6TOM E DALAVERA PREDPOLAGA RISKOVI PARI4NI OPERACII .REZULTATA E IASEN . NA IGRA4A NERRVITE NE SA IZDARJALI .PRI PROVALA . INA TAKIVA DAVAME ORAJIE
28
1
 
0
 
! Отговори
13 преди 11 години
Прекомерните задълженията към банки не са ли достатъчен повод човек да полудее при мисълта, че е заробил дори и децата си за години напред. Кредитите не означават добро финансово състояние. Дано вкарат в ред отпускането на кредити, защото нацията ни се загробва тотално. Сиромашко невидяло, като видяло се .... Много жалко !
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добро утро ДОБЪР ДЕН. Полечка с изтрещяванията. Кой ти е казал, че военния има бизнес. Жена му е щяла да започва бизнес. Върви се полекувай. Че изводите ти предполагат някакво много скъпо и продължително лечение...
26
0
 
0
 
! Отговори
DOBAR DEN преди 11 години
POREDNOTO DOKAZATELSTVO ZA TOVA 4E MALOUMNICI NI UPRAVLIAVAT . VOENEN SAS SOBSTVEN BIZNES . ZNA4I EDIN PAT DANAKOPLATCITE MU OSIGURIAVAME EDIN SIGUREN DOHOD OT1000 lv VEDOMSTVEN DOM ZA 5 lv I NAKRAIA NA6IA SI IMA I SOBSTVEN BIZNES .I SLED KATO NE MOJE DA SE SPRAVI S JIVOTA , RAZSTREL . TOVA E LOGI4NIA ZAVAR6EK NA *** . NA TOVA MU VIKAT- BOJIE NAKAZANIE
25
1
 
1
 
! Отговори
КАКВО ЛИПСВА преди 11 години
Ревност, материални проблеми, здравословни проблеми и т.н.- психолозите винаги ще намерят обяснение и от определена гледна точка то ще е вярно. Само, че това не е причината, а само поводите. Причината е че няма любов, няма вяра, няма нравственост. Жалко за младото семейство, жалко за дечицата. Плаче ми се. Видях и един коментар за възможно използване на психотронно оръжие. Чел съм интересни материали за програма Монарх и MK-ULTRA. Не знам, но вярвам, че ние имаме свой избор.Обичайте се!
24
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Случаят не е самоубийство! Но едва ли някога ще разберем истината!
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Последните две масови убийства на цели семейства са всичко друго, но не случайни.Имаме замесени двама военни, нямаме свидетели дори на многобройните изстрели...В България има хора с много по-нисък доход.Едва ли проблемът е само социален.Не мога да си представя как някой би убил 3-годишното си дете..Струва ми се нелепо всичко това и много болно..Или военните са едни тотално превъртели хора, или има някаква конспирация с психотронно оръжие или някой чисти яко..истината ще остане далеч от нас
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шшш а стига писахте глупости...може би са взели няколко милиарда кредит и банките са ги гонили с пищови да ги гърмат, че не щат да ги връщат ?
21
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
НАЙ ЛЕСНА Е ТАЗИ ВЕРСИЯ,ДРУГИТЕ ИЗИСКВАТ МНОГО РАБОТА,ЗА СЪЩИТЕ ПАРИ.
20
0
 
2
 
! Отговори
еелле преди 11 години
Семейството са жертва на банките. Дълга от 200 000 лева към банката е отпуснат заради семейния им бизнес. След кризата не могат да обслужват кредита и ссамо мога да си представя на какви атаки са били подложени от страна на банаковите плъхове. ОТГОВОРНОСТТА е на банковата система и на държавата която допуска това да се случи,
19
0
 
0
 
! Отговори
Ico преди 11 години
Каква мизерия, каква безизходица, какви 5 лева. Това семейство са имали частен хотел в Чепеларе, въобще не са били бедни, ходили са по екскурзии. Ако са били толкова зле, защо жената ще си напусне работата?