Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов

Десетки се събраха в градинката при Народното събрание
Обновена: 23 фев 2013 17:50 | 23 фев 2013 14:06,
586
Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов
Борисов още в четвъртък каза "не" на народната любов. Снимка: архив БТА

Благодаря на всички граждани, които организират контрапротест в подкрепа на правителството и водената от мен политика. Моля обаче, всички те да прекратят протеста като форма на подкрепа и да не участват в провокации. Това заяви пред Агенция „Фокус” министър-председателят в оставка Бойко Борисов.

За пореден път казвам, че изборите са единственият, най-правилен, най-демократичен начин хората да изразяват своята подкрепа за когото и да било, посочи Борисов.

Изказването му дойде на фона на информацията, че 30-ина души са се събрали в градинката до Народното събрание, за да изразят подкрепа към правителството в оставка.

Те носят лозунг „Бойко, не искаме оставки! Искаме проверки, присъди, промени”. По думите на един от симпатизантите ГЕРБ трябва да е формацията, която да спре хаоса в държавата.

Стефка Станкова, симпатизантка на ГЕРБ и Бойко Борисов обясни, че след като оставката на премиера вече е факт, е редно да се съберат и да поговорят и на предстоящите избори да покажат солидарността си към него. Тя допълни, че ако българите не искат да се връщат назад във времето с 25 години, курсът на либерална политика трябва да продължи.

Още в четвъртък, при гласуването на оставката на правителството в НС, пред сградата на парламента се събраха около 1000 привърженици на партията. Тогава Борисов излезе при тях и призова всички, които ”го обичат и уважават, да се прибират вкъщи”. По думите на премиера хората ще могат да изразят подкрепата си на изборите.

По-рано днес от пресцентъра на ГЕРБ изпратиха прессъобщение, в което категорично заявиха, че партията не организира протести в подкрепа на правителството в оставка. Подобна тези беше изразена от представители на опозицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


586
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
448
0
 
21
 
! Отговори
Balgarin преди 11 години
Тая с червената коса к'во я раззейнала тая голяма грозна уста?!!
447
1
 
22
 
! Отговори
АНТИОЛИГАРХ преди 11 години
НА КУЧЕТО КУЧЕШКИ ЖИВОТ ЗА МУТРАТА ВИНАГИ ИМА ОПАСНОСТ ДА БЪДЕ ГРЪМНАТА ГРУПИРОВКАТА *** МОЖЕ ДА Е НАЙ-СИЛНАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БУДА I,НО НЕ Е ЕДИНСТВЕНА КОГАТО ДЪРЖИШ В РЪЦЕТЕ СИ НАЙ-ГОЛЯМ ДЯЛ ОТ ПРОСТИТУЦИЯ,НАРКОПЛАСИОРСТВО,ОРЪЖИЕ,ДОЕНЕ НА ДЪРЖАВАТА, .........., ....... Е НОРМАЛНО СРЕТАН, ТРАКТОРА И Т.Н. ДА ИСКАТ ДА ТЕ ГРЪМНАТ АКО ТЕ Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА АКО ТЕ Е СТРАХ ОТ МУТРИ НЕ СТАВАЙ ТАКАВА
446
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 553е, ние цигарите отказахме, та още един вреден навик като управление ли няма да откажем. споко, можем го. когато поискаме.
445
2
 
19
 
! Отговори
mitak преди 11 години
balgarite ne mogat da se samoupravlyavat a sa sviknali da gi upravlyavat. kolkoto i da ne iskame da priemem taya misal tova e istinata.
444
0
 
18
 
! Отговори
????? преди 11 години
Za koe pravitelstvo 6te glasuvate?
443
2
 
25
 
! Отговори
Fgh преди 11 години
ЛУЗЕРА *** ЩЕ ДООБЪРКА НЕЩАТА С ПРОСТОТИЯТА СИ.ТОЯ ШУТ БИЛ "СЪЗДАДЕН" И ЗАБОГАТЯЛ ЧРЕЗ НЕ БЕЗИЗВЕСТНАТА ЛИДИЯ ШУЛЕВА.ТОВА Е УЖАСНО В КАКВИ РЪЦЕ СЕ НАМИРА ДЪРЖАВАТА СЕГА.НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПЛЮНКОТО,ТОЙ Е СЪЩИЯТ КАТО МУТРИТЕ.
442
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Въпросът е кой и с какво го е притиснал?... И за какво?Не е реклама тая оставка, нито е резултат от протестите.
441
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Премиерът похвалил домашния любимец на жената и подхвърлил Моите кучета са също като българите трябва да се държат изкъсо.
440
3
 
19
 
! Отговори
?????? преди 11 години
mnogo se sramuvam ot celiq cirk.takova 4udo misleh za priom na BSP
439
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
утре от тия един няма да го погледне даже тия ще го плюват повече от вас запомнете
438
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тоя митинг ми прилича на един друг където правеха в подкрепа на Жан Виденов
437
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да обърем сериозно внимание на бялата мафия
436
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цуни го бе бате....
435
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Толкова ли останаха прасетата и кокошките, подкрепящи Борисов? Другите да не ги опапала Фидоска и нейния Армандо?
434
9
 
33
 
! Отговори
Георги преди 11 години
Бойке много си щедра ***! Плати на някви овце да правят протести в подкрепа на ГЕРБ ама пак няма стане твойта работа мой човек.
433
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко ми е спокойно вече като не ти гледам всяка вечер мутрата по телевизията....
432
8
 
39
 
! Отговори
глупчо преди 11 години
БУДА май я ял пържола от луда крава.
431
9
 
41
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
"Прекратете протестите в моя подкрепа, пак зове Борисов"Ми спри да им плащаш да протестират за тебе и протестите ще спрат. Куха тиква, банкянска!
430
6
 
30
 
! Отговори
Акъл море преди 11 години
Прочутата по цял свят партия ГЕРБ трябва много добре да се организира и да подготви заличаването си от лицето на България! Протестите-пред американското посолство.Свършихте работа колкото можахте,сега САЩ ще си изберат други демократи готови да служат на империята на доброто!ГЕРБ ще бъдат подложени на пенсиониране за заслуги към демокрацията,но без пенсии!...В никакъв случай няма да ви лишат обаче от филии с мас!
429
4
 
43
 
! Отговори
варна преди 11 години
В България средната пенсия е 100 евро, а средната заплата е 200 евро, но всички в Европа мислят, че това е седмичен доход, след протестите Европа разбра, че това е месечен доход и фактически геноцид.