Мъж се самозапали в Раднево

По непотвърдена информация – от безпаричие
Обновена: 26 фев 2013 19:08 | 26 фев 2013 18:53,
106
Мъж се самозапали в Раднево
Мъжът е откарлан спешно в болница. Снимка: архив Булфото

54-годишен мъж се е самозапали днес следобед пред сградата на Община Раднево, предаде ”Фокус”. Сигналът за инцидента е подаден около 15.00 часа в дежурната част на старозагорската пожарна чрез тел. 112.

Съобщено е било, че има пострадал гражданин в сградата на Община Раднево. Пръв на помощ се е притекъл гражданин.

След пристигането на пожарния екип 54-годишният мъж е бил транспортиран в болнично заведение в Стара Загора. По разкази на очевидци, мъжът е заявил, че му е било писнало в живота в България.

Това е третият случай на самозапалил се гражданин в България в последните дни.

Във Велико Търново, на 18 февруари, 26-годишен психично болен мъж, страдащ от параноидна шизофрения, се самозапали. Младият мъж се е полял със запалителна течност и се е запалил.

При разговор с близките стана ясно, че мъжът до края на 2012 г. е работел в радиозавода в града, но е напуснал работното си място по собствено желание. Изпаднал е в депресия и е настаняван за лечение в психиатрични клиники в страната.

На 20 февруари пред сградата на Община Варна се самозапали 36-годишният Пламен Горанов. Мъжът е с тежки изгаряния - около 80% по цялото тяло.

Откаран е във Военноморска болница в клиниката по изгаряния. Количеството бензин, което е излял върху себе си е около 3 - 4 литра. Към момента той е в тежко състояние в болницата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
1
 
! Отговори
kuk преди 11 години
Съжалявам но не одобрявам тези отчаяни постъпки,имат само едно обяснение-психично отклонение за което се оказва лечение.Не мисля,че тези актове са за подръжание и ако така смятат болшинството тогава горко ни.Положението не е добре но пък чак до такива крайности да се стига не е нужно.Депресията е тежко психично отклонение на което хората не обръщат внимание и при неадекватни действия се случват подобни инциденти.Явно тези хора и семейства нямат.Това ли са героите на новото време?
80
0
 
2
 
! Отговори
Gargov преди 11 години
v Anglia anglichanite sa mu slojili snimkata na tozi balgarin i hilyadi anglichani priijdat i mu slagat tzvetya, zapaleni svesti, kartichki, narisuvani sartza, mecheta-igrachki...tzyala Anglia e potanala v skrab i maka za izgorelia balgarin. UK love BG.
79
2
 
1
 
! Отговори
човек от Раднево преди 11 години
Как кмета на Раднево да вземе на сериозно действията на самозапалилия се човек при положение,че на него са му чужди страданията на гражданите от този град.Той си отива в Ст.Зогора и не се интересува какво става в този град.
78
1
 
2
 
! Отговори
Темерут преди 11 години
Знаете ли какво? Хайде, направете си труда да изгледате последното интервю на Тодор Живков от 1997г. Проведено във предаването "Всяка неделя" и мисля, че много неща ще ви се изяснят, ама наистина много! Така нареченият "зрял социализъм" в сравнение с това, което е днес е направо златна ера за българската държава!
77
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажете сега че управлението на ГЕРБ Е ИДЕАЛНО. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
76
7
 
2
 
! Отговори
София преди 11 години
След като някой е решил да се пали, да се беси- това е негов проблем. Защо друг да е виновен, така е решил, така е направил.
75
3
 
6
 
! Отговори
до 85 преди 11 години
Колко си историк се вижда. То и при Априлското въстание са участвали 50 хиляди а ония 2 милиона са ги предавали. Така че не зная кои са българи и кои не но ти не си от българите. От изедниците си.
74
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ало "свободните медии" къде скрихте информацията ако въобще има такава за прегазването на хора на Орлов мост вчера от изтрещял провокатор??????????????????????????? Ще го съдят ли за извършеното защото което видях е че полицията го пазеше от народния гняв, без да го арестува а влачеше човек на капака 50 метра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
73
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно при Пражката пролет се запалва един - Ян Палах а сега трима. Извод значи тия докараха народа три пъти по-зле отколкото при зрелия социализъм.
72
0
 
9
 
! Отговори
до 82 преди 11 години
Във Варна (предполагам и навсякъде) 95% от съкратените ги принуждават да подпишат , че напускат по собственно желание . Ако в коя да е европейска страна си родител на пет деца , ще живееш само от социални , като герой , а тук и виновен те изкарват за това . Я малко се съвземете , тези които плюете по човека !
71
5
 
1
 
! Отговори
макия звезден принц преди 11 години
По неподвъдена информация това е бил ГРАФА най върлия хомо злодей в околността...ГРАФЕ ГРАФЕ.... аз казах ли ти да смениш дилъра!!!!!
70
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
работел в радиозавода в града, но е напуснал работното си място по собствено желание. Изпаднал е в депресия и е настаняван за лечение в психиатрични клиники в страната.И за психично болните ли правителството е виновно! Аре за безработни по - разбирам, ама тоя сам си напуснал работа...
69
3
 
2
 
! Отговори
ДУЛО преди 11 години
До DEVILНИЕ ДУЛО СЪЩО;ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
68
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протестиращи, вземете пример, мотивирайте се малко!!!! Призовавам ви утре в 17 часа да последвате примера на този страдалец в името на 1 по - светло бъдещо! Покажете мъжество и се отбележете в историята!!!
67
2
 
15
 
! Отговори
DEVIL преди 11 години
Вечно да горят в ада политици, олигарси и мутри! ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!
66
12
 
5
 
! Отговори
3 преди 11 години
А петте деца аз ли съм му ги направил?
65
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Психари колкото щеш.
64
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Голата И С Т И Н ААбсолютно вярно!! Самият аз бях свидетел на събитието. Все още ми миришат ръцете на изгоряла плът въпреки това, чи ги мих неколкократно...
63
0
 
4
 
! Отговори
Надежда преди 11 години
Съжалявам :(
62
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз пък имам 3 деца,нямам общинско жилище и не се паля.