От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"

Сидеров събира яки клакьори от фитнеса
Обновена: 21 юни 2013 14:03 | 21 юни 2013 09:25,
369
От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"
Вероятно сред тези привърженици на "Атака" също има платени клакьори. Снимка: Булфото

Платени агитки гастролират по партийните протести. На демонстрантите се дават пари, за да подкрепят определена политическа сила, разказва пред bTV 18-годишен младеж, който е категоричен, че не става дума за мирните протести от последната седмица, а за организираните партийни мероприятия.

За Георги Флоров протестите са начин да припечели пари. Казва, че хората като него са много и се познават.

Последната му оферта е дошла във вторник от партията на Волен Сидеров. От "Атака" ги ангажират само за по два-три часа на ден, а парите се дават на ръка.

"Една приятелка ме попита във Facebook дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори - за "Атака", 15 лева плюс ядене – парче пица или сандвич. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта", разказа още Георги.

Още по темата
18 юни 2013 09:45
183
По думите му организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя.

"За свалянето на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов пак имаше платени протести. От "Атака" тогава раздаваха по 5 лева на младежи, на възрастни жени – всичко, което може да ходи и е на крака. Всичко им е платено, това трябва да се знае", подчерта Георги Флоров.

От формацията на Сидеров категорично отричат, че плащат на хората, за да протестират пред централата им на "Врабча".

БНТ обаче също влезе в дирите на платени от националистите протестиращи.

Скритата камера на телевизията е посетила във вторник столичния квартал "Овча купел", където във фитнес клуб охранител на име Дани предлага на посетителите по 30 лв., за да участват в протеста.

Журналистът Росен Цветков е отведен от въпросния  Дани малко преди 18 ч. в пространството между парламента и храм-паметника "Александър Невски", където вече са се събрали стотици мускулести младежи, някои от тях - охранители.

После по странични улички групата стига до централата на "Атака".

По пътя получава интрукции да не приближава други агитки, който иска - да играе карти с "колегите" си и в никакъв случай да не признава пред журналисти, че му се плаща.

Мъжът, който ги наема, не коментира никакви детайли в подкрепа на кого или защо ще протестират.

Момчетата обаче стоят в зоната пред централата на "Атака", където лидерът на партията Волен Сидеров държи речите си по мегафон, обграден от охраната му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
7
 
2
 
! Отговори
От преди 10 години
Да живее днес. Бг! И ние само изказваме мнение като тебе но на нас никои не ни забранява.
250
8
 
6
 
! Отговори
До стефан преди 10 години
От всички на този форумТова което пишеш до сега е просто резултат на ниска интелигентност. Няма нормален човек които да вярва на Болен. Ти явно си единствения. Пожелаваме ти успех но молете стои далече от политиката. Липсва ти логично мислене или просто си наивен.
249
4
 
7
 
! Отговори
stefan преди 10 години
Драги ми 285 единственото сигурно е, че като келнер би се справил по-добре, отколкото като президент. Той така си и изглежда. Къде го набъркаха и него в политиката не можах да разбера...
248
3
 
7
 
! Отговори
stefan преди 10 години
Драги ми 284, Сидеров посочва нещата и медиите вместо да поровят в проблемите, удобно го усмиват.А кое са факти и кое компромати зависи от гледната точка.
247
8
 
8
 
! Отговори
До 283 преди 10 години
Не пипат президента защото е невинен! Тои е единственото що годе свестно останало на политическото поле! Само да змеят да го пипнат.....
246
6
 
8
 
! Отговори
До 283 преди 10 години
Нещата които се пишат срещу Атака не са компромати а факти. А тези неща за самолетите и бля бля не са факти а компромати. Не се пише за Костов защото е минало. А пък групата на ГЕРБ се държи на страни и по моя преценка не се занимава с компромати и не е против народа, затова няма протести пред тяхната централа. А колкото до медията изобщо не мисля че жалят ГЕРБ с критики!
245
8
 
13
 
! Отговори
stefan преди 10 години
От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"Операта вдигна ръце от "Атака"20 юни 2013 10:55115Сидеров спретна цирк на КСНС, скочи на Плевнелиев20 юни 2013 09:29501МВРейци не щат да охраняват "психично лабилни политици"18 юни 2013 17:35245Безсилието на "Атака"18 юни 2013 09:45183Платени "мирни" провокатори!?Днес.бг вие сте поръчкова медия! Къде са ви критичните статии за Герб, Костов, Кунева и т.н. Срещу Атака за най-малкото се хващате защото така ви го нареждат. Защо не пипате президента?
244
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Пикантни" подробности започнаха да излизат от проверката на анкетната комисия в НС как е бил използван Авиоотряд 28 от бившия премиер Бойко Борисов. Освен интересни дестинации, като София - Рилски езера, до които са летели хора от кабинета на Борисов и негови верни авери, като Бистришките тигри, стана ясно, че услугите на въздушните таксита, както бяха наречени в медиите правителствените самолети, са ползвали и родни чалга звезди.
243
9
 
15
 
! Отговори
Лалс преди 10 години
Всички вие които пишете на този форум, защото Болен ви е платил В Ъ Н от форума!!! Част сте от тези които удвояват мизерията на всички нас!
242
16
 
10
 
! Отговори
73737 преди 10 години
Буда и Цвъко плащат по 50лв, ама няма желаещи...Въпреки че заграбиха милиарди , увехналите гербери са в пълна изолация!А помака Роско да се омита заедно с велинградската *** Маргото и да не се опитва да се прави на лидер на протестите.Нагла милиционерска банда е "ГЕРБ"!
241
8
 
17
 
! Отговори
Ланс преди 10 години
До анонимните които защитаватСидеровМога само да ви кажа че ако не сте платени да защитавате Сидеров то тогава сте психично болни. Провокативните въпроси които задава не са нищо друго освен заяждане защото не са доказани от факти а са само компромати пуснати от троината коалиция. Той в просто луд и вие също!
240
5
 
5
 
! Отговори
XA XA преди 10 години
xa xa BOLEN4O NE SI NE6TO POVE4E TI I TVOITE LUNPENI OT *** DOKAZAXTEGO SAS PLATENITE SI NENORMALNICI //PODRAJJNICI//
239
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АТАКА ВЕЧЕ Е В БАТАКА!!!
238
6
 
8
 
! Отговори
dani2473 преди 10 години
A NA BOLEN KOI MI E PLATIL DA PLA6TA?SRAM I POZORAKO NE SI PLATI NIAMA KOI DA GO SLEDVAINRESENO PARTIINITE MU 4LENOVE PO KOLKO POLU4AVAT???????????BOJE OPAZI BULGARITE OT TAZI NAGLOSTT.E BALGARI PAZETE SE SAMI OT TAZI NAGLOST
237
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прав е ВоленПлащаш и получаваш охрана срещу талибаните на ГЕРБ.Всяка услуга се заплаща. ГЕРБ ги охранява НСО и не плащат, ние им плащаме.Безплатно кафе няма все някой го плаща.Никога повече братя Борисови, стрина Цеца и Фидоска на власт.
236
9
 
12
 
! Отговори
аноним111 преди 10 години
До ЛалаНещо май поизперкваш, къде са достатъчното улики. За какво трябва да се съди Волен? Че задава неудобни въпроси ли? За авиоотряд, за сметките в офшорни фирми на честния ни президент. Остави Цацаров на мира, той има много работа сега. Волен тепърва ги почва.
235
13
 
9
 
! Отговори
... преди 10 години
А герберите въобще не са платили на никого...всичко е спонтанно, и магаретата могат да летят.
234
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Някаф тамА ти къде се вреш, щом се налага да те бият биячи.
233
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Никога повече ГЕРБВиж какво ще ти кажа бе платен драскач такъв няма този *** да се подиграва с моя глас ясно ли е и да ми вика по телевизията не ме пипайте народен представител бил! Абе ей я слез малко тука на земята и се осъзнай!
232
4
 
10
 
! Отговори
Някаф там преди 10 години
Използват нашите пари, за да плащат на биячи, за да ни бият... По *** е, че и самите подкупени са дали своята лепта :)