От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"

Сидеров събира яки клакьори от фитнеса
Обновена: 21 юни 2013 14:03 | 21 юни 2013 09:25,
369
От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"
Вероятно сред тези привърженици на "Атака" също има платени клакьори. Снимка: Булфото

Платени агитки гастролират по партийните протести. На демонстрантите се дават пари, за да подкрепят определена политическа сила, разказва пред bTV 18-годишен младеж, който е категоричен, че не става дума за мирните протести от последната седмица, а за организираните партийни мероприятия.

За Георги Флоров протестите са начин да припечели пари. Казва, че хората като него са много и се познават.

Последната му оферта е дошла във вторник от партията на Волен Сидеров. От "Атака" ги ангажират само за по два-три часа на ден, а парите се дават на ръка.

"Една приятелка ме попита във Facebook дали искам да протестирам за 15 лева. Аз веднага попитах за кой, кога и къде, защото съм ходил и друг път на платени протести. Тя ми отговори - за "Атака", 15 лева плюс ядене – парче пица или сандвич. Парите се раздават след 22:00 часа вечерта", разказа още Георги.

Още по темата
18 юни 2013 09:45
183
По думите му организацията става с посредници и не може да се стигне до поръчителя.

"За свалянето на правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов пак имаше платени протести. От "Атака" тогава раздаваха по 5 лева на младежи, на възрастни жени – всичко, което може да ходи и е на крака. Всичко им е платено, това трябва да се знае", подчерта Георги Флоров.

От формацията на Сидеров категорично отричат, че плащат на хората, за да протестират пред централата им на "Врабча".

БНТ обаче също влезе в дирите на платени от националистите протестиращи.

Скритата камера на телевизията е посетила във вторник столичния квартал "Овча купел", където във фитнес клуб охранител на име Дани предлага на посетителите по 30 лв., за да участват в протеста.

Журналистът Росен Цветков е отведен от въпросния  Дани малко преди 18 ч. в пространството между парламента и храм-паметника "Александър Невски", където вече са се събрали стотици мускулести младежи, някои от тях - охранители.

После по странични улички групата стига до централата на "Атака".

По пътя получава интрукции да не приближава други агитки, който иска - да играе карти с "колегите" си и в никакъв случай да не признава пред журналисти, че му се плаща.

Мъжът, който ги наема, не коментира никакви детайли в подкрепа на кого или защо ще протестират.

Момчетата обаче стоят в зоната пред централата на "Атака", където лидерът на партията Волен Сидеров държи речите си по мегафон, обграден от охраната му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
2
 
2
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 10 години
OCHTE LI NE RAZBRAHTE 4E TAZI BATAKA VREDNA ZA ZDRAVETO NA GRAJDANITE . ¨PATYA E EDIN ISTINSKA DEMOKRACIA A NE HITRINI .
230
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Т.нар. президент се оказа тиха вода! Ама, тихата вода е най- мътна! Пред това семейство семейството Борисов/ Бориславова и тяхното отроче Цицко ще излязат като невинни чавдарчета! Ей, в ГЕРБ наистина са най- честните и мислещи за страната хора. Хвалла! Така, че изобщо не ми протестирайти и не искайте оставки на хора, който показаха, че нищо няма да ги спре да ограничат политическият разврат и да елиминират червените фенери, за да успеем да тръгнем и преминем по една чиста и спокойна европейска
229
8
 
26
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Това са достатъчно улики за която и да е нормална държава Сидеров да бъде съден за дестабилизация на държавата и нараняване на националните и граждански интереси. Това е корупция също така. Каде е Цацаров, спи ли? Няма ли кои да го осъди този луд?
228
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте ги само на снимката, от пумяр нагоре, жалка картина74994
227
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продаваме се вече и за парче пица, жалки хора са тези продажници, Ботев и Левски ги биха гръмнали лично тези продажни ***.
226
5
 
18
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
bolene ti si edno nishto veche
225
3
 
4
 
! Отговори
дебел депутат преди 10 години
вдигайте незабавно цената на тока с 30%,така хората вместо да ходят да плюят партиите,ще събират пари да си платят тока.
224
21
 
13
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Волен може да е купил пица и да е дал някой лев на някакви хора за лична защита, ноГЕРБ, купиха по-миналите избори, кой ще ме обори с всичките доказателства в интернет.Даже ЕК, алармира и показа червен картон тогава !!
223
15
 
8
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
До WhenYouА ти си от ?
222
17
 
9
 
! Отговори
Никога повече ГЕРБ преди 10 години
До 254А замислял ли си се някога дали не е поръчан и изфабрикуван срещу съответната сума ?
221
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е ти какъв репортаж искаш бе,пич?!
220
11
 
21
 
! Отговори
до 243 преди 10 години
Вчера да беше гледал Канал 1,репортаж със скрита камера-как ги организират,уговарят се за парите и им поръчват таксита,като организатора поема разходите.
219
8
 
20
 
! Отговори
3goro преди 10 години
Протестиращите са разумни хора и се надявам да не отвърнат на простотията с простотия .Атака тотално се изложиха и няма връщане назад! Когато свършат парите Болен ще е сам в офиса, преди да го изгонят за неплатен наем !:(
218
8
 
9
 
! Отговори
анонимен111 преди 10 години
До WhenYouКато имаш пари за тока си стой в къщи, не излизай навън без мотивация. Много са ми интересни протестиращите, от момента на създаване на правителството те излязоха по сигнал на улицата. Казват правителството нищо не прави, ами кога да го направи, дайте у малко време. АЗ НЕ ИСКАМ 7 ООО ЧОВЕКА, ПОЛОВИНАТА ОТ КОИТО ДОРИ НЕ СА ГЛАСУВАЛИ, ДА ОПРЕДЕЛЯТ МОЕТО БЪДЕЩЕ. АЗ ИСКАМ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ЗАПОЧНЕ ДА РАБОТИ!!!
217
10
 
10
 
! Отговори
YaAli преди 10 години
Тези, които виждат разлика м/у герб и батака са слепци.
216
34
 
18
 
! Отговори
!!! преди 10 години
Аз не мога да разбера какво плюете по Атака. В първите дни когато протестираха пред централата на Атака защо нямаше агитка на Атака? Естествено, че като има *** да замерят с камъни Волен ще си намери защитници. Сега що не протестират на ул. Врабча? Ето, че има ефект. Ходете протестирайте пред централата на ГЕРБ да ви върне Боко парите дето окраде за 4 години.
215
13
 
4
 
! Отговори
Добряк преди 10 години
Определено се трият постове АНТИ-ГЕРБ, това явно е новата политика на този сайт...И постовете не се трият на случаен принцип.
214
4
 
10
 
! Отговори
WhenYou преди 10 години
До Добряк 246Бас ловя, че си от атака - разпознаваш се по безпрецедентната тъпотия и развинтена фантазия, граничеща с пълна олигофрения! Ходи си вземи пицата от болен и се успокой малко! СМЕШЕН СИ! :D :D :D :D :D
213
8
 
7
 
! Отговори
Добряк преди 10 години
До ДобрякВъв сигнала до ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА също така ще добавя снимков материал от днес.бг със призивите за сваляне на главния прокурор от улицата ! И ще настоявям да се изясни свързаноста на лицето Добряк със централата на ГЕРБ !п.п АНТИГЕРБ Добряк
212
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОТ ГЕРБ ПЛАЩАТ С ДРОГА