Задържаха Найо Тицин на протеста

Журналистът беше с усмирителна риза и маска на Волен Сидеров
Обновена: 3 юли 2013 14:02 | 3 юли 2013 10:33, Камелия Цветанова
390

Снимка: Булфото

Полицаи отведоха журналиста Найо Тицин в кабинката за получаване на пропуски до Народното събрание.

На поредния ден на протест пред парламента Тицин дойде облечен в усмирителна риза и с маска на Волен Сидеров и така премина през металните заграждения пред парадния вход на парламента, което накара полицаите да реагират.

Той обясни, че полицаите са му съставили протокол, защото е преминал зоната за сигурност. В него пише, че прикрива самоличността си с поставянето на маска и че нарушава обществения ред по време на протестни шествия.

"Предупредиха ме да спазвам закона и разпоредбите и да не нарушавам реда при протестите", обясни журналистът.

"Най-хубавото от задържането ми беше да илюстрирам как извеждат Волен Сидеров от Народното събрание с усмирителна риза", добави Тицин.

Той благодари на служителите на реда, защото са се държали добре с него въпреки нарушението, което е направил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
3
 
3
 
! Отговори
герп преди 10 години
До gaywatchИ къде е "подкрепата" за кандидата на герп във Варна, която "получиха" на парламентарните избори, уж? В някоя печатница, чакаща да буде реализирана? Точно за Варна не говори, където герп подкрепиха Кирчо лампичката, когото после града изхвърли, като мръсно куче!
223
6
 
8
 
! Отговори
Писна ми! преди 10 години
Писнаха ми уличните джебчии, обирачите на апартаменти, крадците на коли, мошениците от банките, мутрите в джиповете, тъпата физиономия на Цецо. А на всичко отгоре трябва да търпя и протестиращите, които блокират кръстовища!
222
7
 
2
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До герпЛесно си ги обяснявам. Във варна сега е започнал сезона и всички са на работа. 25% от тях гласуваха за кмет, въпреки че напираха и свалиха предния. Да не забравим и платените от руските служби ! Защото ГЕРБ им прецакаха всички желания да заробят икономически България.
221
1
 
1
 
! Отговори
герп преди 10 години
До gaywatch 240Нито разбираш от политика, нито даваш адекватни примери.
220
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора, игнорирайте и graywatch, на това Прокопи му плаща 4000 лв месечно да повтаря като латерна- Пеевски, Пеевски, Пеевски!
219
3
 
14
 
! Отговори
герп преди 10 години
"Найо Тицин отдавна не е журналист. Той е дълбоко обвързан с Иван Костов и ДСБ. Севда Шишманова също. Тя стана известна с обслужването на мутрите, които чинно й докладваха, когато един бивш министър на вътрешните работи Любомир Начев е накупон на модна агенция Визаж. Същият ден в София бяха застреляни трима служителина МВР. След поръчката Начев подаде оставка, разболя се и почина в забрава.Севда Шишманова е тясно обвързана и с кръга Капитал "Пропаднал журналист търсещ реклама!
218
5
 
3
 
! Отговори
браво преди 10 години
с това е отговорил много умно от вчерашните обиди на Волен към полицията. Ето и полицаите си свършили работата, и няма да е лошо ако политиците разберат, че преди да кажат нещо е хубаво и да помислят:)
217
3
 
2
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До герпВ политиката 'катарзиса' се прави чрез оставка. Това не ти е детската градина 'моля другарко, повече няма да правя така'. Ако не го разбираш, значи си тотален и***т
216
3
 
5
 
! Отговори
до 236 преди 10 години
кои сте вие бе ?!? - ГЕЙберски проституиращите ли? Е, нормално е да неискате тъй като сте платени и тарифата ви е ясна !
215
1
 
4
 
! Отговори
герп преди 10 години
До graywatch"вие" сте шепа неосъществени, "десни", пропаднали интернет ***! Как си обясняваш никаквите "протести" извън София?
214
1
 
2
 
! Отговори
герп преди 10 години
До graywatchСъщия после го освободи. Ходете си вие!
213
4
 
1
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До до 210:)) Ти може да си съгласен, но ние не сме.
212
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хора, вардете се от Спонги, хора! Излъга ме да напусна Герб и от тогава с мене стават страшни неща- всяка вечер идва Фидоскова и ме цеди като лимон и все повтаря: върни се бе или аз утре пак ще дойда!
211
3
 
2
 
! Отговори
graywatch преди 10 години
До герпТака де .. Пеевски го назначи парламента :))) Затова, парламента да си ходи !
210
2
 
5
 
! Отговори
герп преди 10 години
"Разбира се, че поведението на Сидеров, когато буйства, не може да бъде оправдано по никакъв начин. Не може да бъде оправдан обаче и лицемерният вой на всички онези, които в продължение на осем години си затваряха очите за неговите изцепки. Волен днес не е по-различен от Волен вчера." Я.Дачков
209
1
 
7
 
! Отговори
Руми;) преди 10 години
Журналистът Найо Тицин - отведен от полицията. Режисьорът Евгений Михайлов - просълзен протестиращ и т.н.Не е ли това протест на неуспелите на парламентарните избори десни и на спечелилата ги, но с недостатъчно ГЕРБ.Някой може би иска да употреби протестиращите.
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
graywatch, ако и ти си като Деса Красова и търсиш само ***, днес ти излезе голям късмет моме!
207
5
 
6
 
! Отговори
до 210 преди 10 години
Съгласен съм да ни управляват ДПС или каквито и да са, които то умеят. По- добра алтернатива са от ГЕЙберските *** и тия, които не знаят какво искат!
206
1
 
4
 
! Отговори
герп преди 10 години
До gaywatchИма да почакаш докато правителството падне, по-скоро се насочи към зимните курорти, тогава има по-голяма вероятност.
205
0
 
1
 
! Отговори
герп преди 10 години
До 220Това че не разбираш, може да е и защото си глупав?!?"Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление."По просто от това не мога да ти го обясня защо трябва да са там ...

Спонсорирани публикации