Палки срещу вдигнатите ръце на протестиращите

Протестът се окървави на 40-ия ден от #ДАНСwithme
Обновена: 24 юли 2013 06:22 | 24 юли 2013 00:05, Веселина Йорданова
223

Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
0
 
! Отговори
boiko1 преди 10 години
Тъкмо ми свърши заема и си казах, няма повече да тегля и държавата ми изтегли един служебно.
164
1
 
3
 
! Отговори
voltaire преди 10 години
"Палки срещу вдигнатите ръце на протестиращите." Господи, каква оранжева боза. Щеше да бъде смешно, ако не е толкова опасно жалко. С простотията шегите и заиграванията са високо рискови.
163
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре че им се намери работа, иначе бият жените си у дома.Милиционерщина!
162
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЗАЩО ПОЛИЦАИТЕ СА ТОЛКОВА СМЕЛИ СЕГА, ЗАБРАВИХА ЛИ КАК И ТЕ НЕДОВОЛСТВАХА ОТ НИСКИ ЗАПЛАТИ...Защо когато ти ограбят дома не могат едно разследване да направят? Защо когато имат право да приложат позволените им от закона умения и средства , те спят? Защото е много по лесно да лежат да се барат по тумбаците и да си опъват държавната заплатка а пък какво става навън е..ш ли му майката. Защото са обучени от същите тия комунистически издънки и на тях и им служат. РАЗБРА СЕ ЗА КОГО РАБОТЯТ И СЛУЖАТ.
161
18
 
6
 
! Отговори
!! преди 10 години
бой,бой,бой-як бой и завиране на полицейските палки в гъзовете на протестиращите!а сега уважаеми модератори изтрийте коментара ми,за да не могат останалите българи дачуват,че има и други мнения по създадената обстановка от отрочетата на "демократите".научете се да приемате по-различни виждания по проблемите в държавата ни ,защотоСофия не е цялата ни държава.това е град от хора събрани от кол и въже.
160
1
 
7
 
! Отговори
BH преди 10 години
Кво им вдигате ръце бе балъци? БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА !!!
159
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МВР - биещото сърце на партията
158
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименА кой подготви разкъртените павета точно по пътя на автобуса питам аз...*** на паветата и пробвай да извадиш някое но на друго място. Не от там където избраха да мине автобуса...И кой събра всичко какво имаше под пагон от половин България. Полицията и жандармерията се държаха перфектно но пуснаха срещу хората еничарите от спецчастите...
157
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А кой мята павета, един го дадоха снощи въоръжен със стик за голф и маскиран това ли е мирния протест
156
2
 
6
 
! Отговори
квал преди 10 години
ivanko, ето да видиш кой бият:youtube/watch?v=WvPJImAx1AEyoutube/watch?v=E-JDMPLtj20Далеч съм от мисълта, че са всички. Един захвърли колелото на баща ми, което малко по-късно се счупи, очевидно от удара. Друг след него се възмути от направеното от колегата му. Черни има и от двете страни, гаменчета взеха чадъри от заведение за барикадите, но масата хора бяха против, от всякъде хората изявяваха желание след оставката, да помогнат за възстановяването на плочките.
155
10
 
1
 
! Отговори
ivanko преди 10 години
Neka avtora na tova zaglavie da otgovori kolko pari e poluchil za da go napishe taka. Tova e chista provokaciq, celqshta da oporochi dejstviqta na policiqta. Nikyde ne vidqh vdignata palka sreshtu grajdani. Ne otricham che e imalo i takiva sluchai, no ne trqbva da se tyrsi vinata v policeiskite slujiteli.
154
4
 
8
 
! Отговори
Михаил преди 10 години
Много добре е отразено събитието.На снимка 7 МНОГО ЯСНО се вижда как "ПОЛИЦАИТЕ" разкъсват дрехите на протестиращите.
153
2
 
28
 
! Отговори
НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП преди 10 години
НАРОДА ТЪРПИ НАГЛОСТА НА СЪР-ГЕЙ ВЕЧЕ 40 ДНИ, НО ЧАШАТА ПРЕЛЯ! ДОЛНИТЕ КОМУНИСТИ ДА НИ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ СТАЧКУВАМЕ 4 ГОДИНИ?! ОСТАВКА ВЕДНАГА!
152
2
 
13
 
! Отговори
до rumen221 преди 10 години
Абе ***, поправи на шефовете си правописните грешки поне. Или нареждането е да се пейства точно както е спуснато от ръководството. Под всяка статия едно и също пускаш по някаолко пъти. Биеш на очи много. Ама то пък.. нормата да се изпълнява.
151
42
 
9
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Командването на протеста е по-добро от това на полицията Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите" софийски "интелигенти" сами си разкъсват дрехите един-други и хвърлха красиви камъни по себеподобните и полицаите... - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се срът пред някаква си кръв или трупове!- В борбата си за власт, ако трябва, труп върху трупа ще редят!Гарантирано от ГЕРБ!.
150
10
 
8
 
! Отговори
Иван преди 10 години
До Анонименкамъните ги хвърляха отзад . това е т.нар тактика на хизбула - избираш един район с много жени и деца, най добре гъсто заселен блок и от там стреляш ракета по Израел . Когато евреите отговорят на огъня и избият няколко невинни всички телевизии се скупчват да показват труповете.хубаво е че повечето пострадали снощи се отърваха леко, но тактиката винаги работи
149
26
 
9
 
! Отговори
Не интелигентен преди 10 години
Това е чисто политически протест и като такъв, тези хора не могат да се наричат "народа"Как така вие сте народа?Кой ви дава това право вие да определяте моята съдба?На 12.05.13 имаше избори, на които всеки от нас трябваше да избере свой представител в парламента.Аз направих своя избор и сега се радвам да видя, че моя народен представител ходи на работа и върши това за което съм го избрал.Протестиращите, които пиеха ракия пред Facebook по време на изборите и не се чувстват представени .........
148
3
 
6
 
! Отговори
Иван преди 10 години
мисля все пак че "с павета срещу депутатите- нова проява на пряка демокрация" е по-точно заглавие на събитията
147
5
 
33
 
! Отговори
имам едно предложени преди 10 години
Една огромна част от хората са против БСП/ДПС, част от тях са на улицата. Тук има много, които пък подкрепят БСП. Аз им казвам така, щом си го подлрепят, нека заема от 1 милиард да си го платят те и техните деца и внуци. Ха да ви видя колко сте ербап. Аз този заем не ща да го плащам, не ги понасям и БСП и ДПС, вие които си ги искате и казвате, това да се вземе този милиард е правилно, щом е правилно, вие БСП/ДПС активистите ще му плащате и главницата и лихвата. То много лесно да ни крадете десни
146
2
 
19
 
! Отговори
123333 преди 10 години
ОФАНЗИВА ДО КРАЙ !