Палки срещу вдигнатите ръце на протестиращите

Протестът се окървави на 40-ия ден от #ДАНСwithme
Обновена: 24 юли 2013 06:22 | 24 юли 2013 00:05, Веселина Йорданова
223

Снимка: БТА

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
12
 
14
 
! Отговори
И Аз преди 10 години
Мирния протест беше манипулиран от мутрагените на Б.Б. с медийната подкрепа на гъзолизците-журналисти от най-зависимите телевизии.
124
25
 
20
 
! Отговори
Звездников преди 10 години
Стига вече терор! Стига платени протести! Обикновените българи си казаха думата на изборите и си избраха техни народни представители. И докато трудолюбивите и честни хора работят от тъмно до тъмно, мързеливците, пияниците и платените жрици се търкалят по площадите, пият, врещят и се събличат голи. Не се издържа повече! Настояваме полицията най-после да си свърши работата и да разгони тези ***. А подстрекателите им да бъдат съдени за оргазнизиране на метеж и да бъдат пратени в затвора!
123
3
 
11
 
! Отговори
Popai9 преди 10 години
Сидеров , къде си? Отиди при хората да им говориш!Ще трябва обаче да носиш маса за 12 човека
122
5
 
9
 
! Отговори
Аз преди 10 години
По-добре да дойдат Германците, французите, американците, руснаците или танковете!Ние сме *** и сме добре само под иго, в даден блок , договор или съюз.Предавам се!?!!
121
18
 
27
 
! Отговори
даси преди 10 години
Мутрата е готова да хвърли страната в хаос стига да се докопа пак до властта. Товаа стана ясно за всички. Справедливият протест брутално бе употребен.
120
18
 
19
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
Палки срещу вдигнати ръце винаги се римува предимно с БСП . 14 януари за втори път.
119
12
 
15
 
! Отговори
баи ганьо преди 10 години
за всеки е ясно че това са хора на мутрите от герб и сдс искат ддддда заменят едни олигарси с други техните обаче сапо лоши така че няма да стане полицията беше много толерантна това ако беше в европа щяха да ги напоят с газ и бои до сутринта
118
13
 
10
 
! Отговори
izroda преди 10 години
samo taka boy shte upravi balgarite deto zemat pari da stackuvat gerberite vodqt naroda do grajdanska voyna
117
7
 
4
 
! Отговори
diadko50 преди 10 години
И бунтът ще легне на нашият гръб.
116
2
 
7
 
! Отговори
Fire преди 10 години
До xerthСъгласен съм с теб. Всеки иска промяна. Само че не се иска промяна в политиката на сегашното правителство, иска се оставка. От друга страна протестиращите нямат сформирана партия или нещо такова да поеме властта. Т.е. след поредните избори пак БСП или ГЕРБ ще е на власт. Някак си политиците не отиват към промени. И да се махнат всичките, трябва да има нови - но не виждам желаещи.
115
4
 
8
 
! Отговори
xerth преди 10 години
Не мога да разбера колко нагъл, наивен и мало*мен трябва да си, за да подкрепяш това или което и да е сформирало се правителство, след като вече 24години виждаме че този модел не работи... или поне не и за нас, работи за платените провокатори, и за политиците и за определени кръгове, но за нас. за нас не... препдочитате да ви вдигнат помощите и пенсиите с по 20-30лв, или промяна в системата, и развитие като пълноправна Европейска членка????
114
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Писна ми вече от тея ежедневни свирчовци. Да подава оставка Орешарски, че да ми мирне главата. След това на всички ни е ясно какво следва, и ще държа лично всеки един от протестиращите да си поеме отговорността.
113
10
 
12
 
! Отговори
xerth преди 10 години
Айде стига сте писали глупости бе, не ви ли е срам, че хората пострадаха заради това че се борят нещата да се променят, все някой ви е виновен и все някаква теория на конспирацията ви се върти в главата.... излезте от филма, хората протестират защото им писна едно и също, вижда се че с тази политическа система развитие и управия няма! Време е политиката ни да се промени, за да може да се развиваме, или променяме нещата и започваме на ново, или продължаваме да тъпчем на едно място и да изоставаме
112
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ББ се върна!Тоя гамен пак ще спечели изборите.Както тези във Варна,тези за парламент,абе всички избори до сега в които е участвал.Ей тва не го разбирам.Заящо го избирате бре.Та сега ни е в пъти по-добре!Били ни управлявали турци - голяма работа.При тях е по-добре отколкото при Дянков и Тиквата!За това гласувайте за БСП,а ГЕРБ дим да ги няма!
111
13
 
14
 
! Отговори
БГ преди 10 години
ГЕРБ се самоуби!
110
3
 
0
 
! Отговори
Борис преди 10 години
youtube/watch?feature=player_detailpage&v=H3J1_-StOGI
109
10
 
7
 
! Отговори
vigor.elementrue преди 10 години
Явно е че в редовете на полицията има брутални зверове-престъпници, които са абсолютен позор за МВР и антипод на реда и закона. Интересното е че всички БИЯЧИ в униформа са симпатизанти на ГЕРБ и членуват във второразрядните им масонски ложи!
108
15
 
10
 
! Отговори
zugi преди 10 години
Това което се случва не е добре - но докато им се плаща не тея да протестират ще е така - дайте малко повече права на полиция и жандармерия и да видим тогава мирен протест - питам ЗАЩО ВСИЧКИ ЗАСТАВАТ ЗАД ПРОТЕСТИРАЩИТЕ? ЗАЩО НИКОЙ НЕ КАЗА ДОБРА ДУМА И НЕ ЗАЩИТИ ПОЛИЦАИТЕ? ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВА ЧЕ И ТЕ ДУША ИМАТ И НЕ ИМ Е ПРИЯТНО ДА СЕ РАЗПРАВЯТ ВСЯКА ВЕЧЕР С ***? И ТЕ СЕМЕЙСТВА ИМАТ НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ !
107
12
 
3
 
! Отговори
хех:) преди 10 години
До Анонименми да са си седели дома бе *** кво са дирили на майка си
106
7
 
5
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Сорос е бесен! Всички демократи да върнат парите за несвършената работа! Отговорниците в американското посолство с отчет. Кръвта да се носи в кофи, а убитите на талиги!