Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство

„Много хора така си обезпечиха лятната почивка“, твърди Мая Манолова
Обновена: 13 сеп 2013 14:08 | 13 сеп 2013 09:48, Камелия Цветанова
409
Ценоразпис за протеста: 30 лв. за пенсионер, 100 лв. за семейство
Зам.- председателят на НС Мая Манолова. Снимка: Булфото, архив

Хората, които участват в протестите, са платени, убедена е Мая Манолова, заместник-председател на Народното събрание от БСП.

„Сумите през лятото са 30 лв. за пенсионер, 50 лв. за гражданин, за семейство с дете цифрата е над 100 лева и много хора се хвалиха, че така са си обезпечили лятната почивка“, заяви тя по Нова телевизия.

Според нея този ценоразпис е публично известен и има много свидетелства, че протестиращите са платени.

Освен това тя твърди, че много от хората, които са дошли с автобуси от страната, за да се включат в протестите в София, са организирани.

Като пример тя посочи Дупница, където кметът е от ГЕРБ.

Още по темата
„От община Дупница до София пътуват протестиращи, в случаите когато има подкрепа на протеста от хора с автобуси от страната. Протестният туризъм е стимулиран и организиран“, отсече тя.

В същото време Манолова категорично отрече участниците в контрапротеста да са стимулирани по какъвто и да било начин.

„Нито преди, нито сега някой от БСП си е позволявал да използва зависимост от работа или да плаща за контрапротестите“, увери тя.

По думите й на контрапротестите никой не получава пари от БСП, защото това са хора, които стоят зад собствена кауза.

„Защо да има кауза оставка на правителството, а да няма кауза подкрепа на кабинета“, риторично попита тя, но все пак тя призна, че структури на левицата са помагали за организацията на контрапротестите.

Попитана кой предложи Делян Пеевски за председател на ДАНС, Манолова отговори, че е тя.

„Ако това ще внесе спокойствие, приемете, че аз съм предложила Делян Пеевски за председател на ДАНС. Изненадвам се от повтарянето на темата, това стана преди 3 месеца, оттогава изтече много вода, за това действие беше поета политическа отговорност от партиите, които подкрепят правителството“, обясни депутатът. 

Относно промените в Изборния кодекс, Манолова разясни, че с тях трябва да се предотврати злоупотребата с бюлетини.

"Според мен трябва да се опитаме, това е предизвикателство пред мен, да убедя хората, че трябва да се предотвратят манипулациите по време на избори. За да не се случва повече случаят в "Костинброд", бюлетините ще имат уникален номер”, съобщи Мая Манолова.
 
Тя смята още, че трябва да бъде възприето и машинното гласуване.

„Това ще помогне и при преброяването на бюлетините. Ние залагаме на промени, които да осигурят една равнопоставеност на всички партии. Така и повече партии ще могат да се възползват от държавната субсидия за партиите”, добави още тя.

Манолова похвали правителството и настоя, че то е първото, което работи за интересите на хората.

„За 100 дни направихме за хората толкова, колкото Борисов не свърши за четири години”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
18
 
! Отговори
Саша Белый преди 10 години
Лъжлива зган ***...
32
3
 
19
 
! Отговори
Активист преди 10 години
Още една дето чула и видяла,ама не разбрала-като повечето от СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО!За кой път я моля да ОБЯВИ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ къде,кой и по колко дава,че ми предстоят доста сметки за плащане,и аз искам да заведа семейството си на курорт па и да си накупим нови дре шки,ама тая сипеща непрекъснато простотии "кукла на конци" е сляпа и няма!Бър бори едно и също като счупена грамофонна плоча откак е седнала в НС!Наслушахме се на измислени,недоказани и блъфиращи истории-не желаем повече да ви виждаме
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да не би сидеров да плаща тези протести? С пари го правят само управляващите. Където има *** там протестите са платени!
30
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нормално е да си позволят тези пари,малко ли ни окрадоха за тия четири години.Хората разбраха,че протестите се ръководят от ГЕРБ и нормалните хора вече ги няма на протестите,а останаха само платените ***.От двадесет хиляди останаха двеста човека с които Боко си прави ***.
29
2
 
19
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
И на контра протестите също се плаща.
28
5
 
24
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Манолова,на партийните сбирки може би върви омаскаряването и говорене на неистини,на дали всички ви вярват.Стига манипулации,дайте доказателствата -за протеста май няма и не ви се вярва ,че има хора ,които са и по други подбуди там.
27
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брейййй, в началото никой не искаше да каже нищо за Пеевски, а сега всеки се бие по гърдите и казва, че той го е предложил. Кой ще е следващия признал- може би Кути?
26
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мразим ви безплатно!!!! ОСТАВКА ОСТАВКА БЕЕЕЕ кога ще го разберете????
25
36
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Мая, мъжко момиче си!
24
7
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
То и костинбродските бюлетини Майчето ги лепна на ГЕРБ, но все още няма доказателства! Сега тази проскубана кокошка пак се прави на много осведомена! Хем разполага с ценоразпис, хем знае за какво са похарчени тези уж взети пари! Нагла ***, покатерила се на върха на парламента, ще те изритат съвсем скоро оттам!
23
3
 
23
 
! Отговори
Цвети преди 10 години
Как нагло отрича за контрапротестиращите! Там цената е от 20 до 50 лв. И хайде да спрем с тези протести, оставки и плюеници между ГЕРБ и БСП. Просто на следващите избори, внимавайте за кого гласувате, че ми омръзна от по цял ден да слушам и гледам хора, които чак тази година са разбрали къде живеем!
22
8
 
17
 
! Отговори
Математик преди 10 години
Ако сметнем, че средно досега идват по 500 човека всеки ден на протест (сега са по малко, но в началото бяха по 10-12 хиляди), и ако приемем, че на 4 човека се плащат по 100лв, тогава:(500 / 4) * 100 = 125 * 100 = 12 500лв/денза 90 дни имаме12 500 * 90 = 1 125 000малко много ми се струват .. не знам за вас
21
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само едно е сигурно че 30 лв плащаше за глас в Кюстендилската ромска махала тази алкохоличка палава.
20
1
 
16
 
! Отговори
xxx преди 10 години
До Анонименtq e na promociq xixi
19
29
 
13
 
! Отговори
моджо преди 10 години
Ако искате ми вярвайте, но на мой приятел му бяха предложили да ходи на протестите пред парламента за по 30 лева на ден. Радвам се, че той отказа. А и много щях да се учудя, ако се беше съгласил. Все пак си подбирам приятелите и не бих се доверявал на човек, който би се продал за 30 лева. Интересен факт е, че точно по това време той беше без работа. Очевидно точно такива хора са били сред протестиращите, както и отпускари, които са "работили" на по кафе пред НС :)
18
11
 
36
 
! Отговори
Коки преди 10 години
да .. за 100 дни нанесохте толкова щети, колкото Бойко не успя да нанесе за 4 години
17
8
 
23
 
! Отговори
обикновен преди 10 години
500човека х50лв х 90 дни=2250000лева. Това е обикновена стъкмистика, но Госпожо Манолова, Вашата партия има ли толкова пари за платени протести? "Боже, колко мъка има по този свят, боже..."
16
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 17100 пъти лъжа казана истина няма да стане, другарю.
15
7
 
33
 
! Отговори
аааа преди 10 години
Старата приказка е налице: Крадеца вика - дръжте крадеца!
14
41
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
2-*** "умни и красиви" ми се похвалиха,че са отишли на море с парите от протеста!!!Няма какво да се лъжем,това че протестът е платен е обществена тайнаПарите свършиха и сега има останали около 100 човека *качи и дудуклии, няма хора и за едно хоро даже!!