Митрополит Галактион го изписват следващата седмица

Приет е за профилактичен преглед, не е отровен
30 ное 2013 18:18, Петя Славова
8
Митрополит Галактион го изписват следващата седмица
Митрополит Галактион. Снимка: Булфото

Старозагорският митрополит Митрополит Галактион, който бе приет в болница "Лозенец" миналата седмица ще бъде изписан в началото на следващата. Това каза директорът на лечебното заведение проф. Любомир Спасов пред БТА.

Лекарят опроверга слуховете, че митрополитът е бил отровен. Той обясни, че Галактион е постъпил за профилактичен преглед.

Още по темата

По-рано, както Dnes.bg съобщи, пловдивският митрополит Николай поиска главният прокурор да разследва подозренията, че е имало опит за отравяне на Галактион.

Ловчанският митрополит Гавриил призна, че също е чувал от покойния варненски митрополит Кирил, че срещу Галактион се готви нещо.


 

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Т.нар. "Правителствена" болница, отдавна не е правителствена. Работи и със НЗОК. Като осигуряващ се гражданин кога мога да влезна за профилактичен преглед там... Точн никога. Значи трябва да съм член на правителството, както се оказва че е този поп, който не се осигурява.
6
1
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Навярно от КГБ/ДС са решили, че все още имат нужда от него !
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е отровен, той така си гледа
4
2
 
1
 
! Отговори
stanick преди 10 години
ne e otroven BREMENEN EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
yes
2
0
 
6
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 1Ако не знаеш да те светна за една истина : Църквата си е минимизиран вариант на държава в държавата. Така че няма к'во да се чудиш и за наркотици, алкохол и оргии. Никой не може да ги барне поповете защото са над закона. Правят си к'вото си искат.
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Беге Църква:Пед.ли,разкол, натиск,пари под масата ,наши хора, отрови, убииства, линкълни, ролекси, заменки на земя не бих се учудил, ако кажат след някой ден нещо и за наркотици!!