Проф. Драганов седнал зад волана след 100 гр водка

Той твърди, че не е шофирал, а паркирал семейната кола
81
Проф. Драганов седнал зад волана след 100 гр водка
Проф. Драганов. Снимка: архив, БулФото

100 грама водка с таратор - толкова призна, че е изпил преподавателят в Софийския университет проф. Драгомир Драганов преди да седне зад волана вчера. Пробата с дрегер показа 2.44 промила алкохол.

През ноември миналата година проф. Драганов влезе в новинарските емисии заради клипче, озаглавено „Морал на градус". Тогава „Ранобудните студенти” разпространиха видеото, на което се виждат той и колегата му проф. Костадин Рабаджиев във видимо нетрезво състояние - в зала и в коридорите на Алма матер.

Още по темата
Вчера професорът за втори път беше заловен да шофира с 2.4 промила алкохол. Пред bTV той разказа, че не е шофирал, а паркирал семейната кола.

„Уговорката беше аз да изкарам колата и да я прибера, а през другото време да кара жена ми. Жена, когато паркира, ми настръхват малкото коси”, сподели проф. Драганов. Той твърди, че бил заловен от полицията на метри от къщата си.

Днес проф. Драганов пак беше зад волана. „Моля, моля един месец имам право да карам с акт”, заяви той. Кръвната проба трябва да покаже с точност какво количество алкохол е изпил професорът.

Самият той смята, че това е война за унижение и клевети, защото Драганов се самоопределя като „откровен критикар на МВР”. Професорът не смята, че дава лош пример. Той предполага, че след 10 дни ще бъде обявен за издирване, тъй като заради изпит няма да се яви при разследващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: Драгомир Драганов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
12
 
! Отговори
Другар по чашка преди 10 години
Знае се, в такива ситуации човек "признава" по-малко от действителното количество, за да бъде прието това като знак на откровение с цел да се избегне по-нататъшно търсене на отговорност. Дали някой в КАТ има обяснение защо на Драганов му се разминава при многократен рецидив на шофиране в нетрезво състояние? Недоумявам до такава степен ли в СУ нямат чувство за самосъхранение, че държат до дупка такива откровени ***, доказани алкохолици, ченгета, доносници? Страшен пример дама на студентите...
32
0
 
7
 
! Отговори
ААА преди 10 години
да бе 100 гр водка ..... беше само чаша чешмяна вода :)
31
0
 
6
 
! Отговори
STANIK преди 10 години
Каквато министърката такива и подчинените
30
0
 
24
 
! Отговори
Уволнение, и затвор! преди 10 години
Погледнете сурата на това комунистическо ***, депутат от БСП. Някакви 100 грама са му за отскок сутрин. Въпросът е защо е още на свобода, след като са го хващали да кара пиян многократно. Човек би се зачудил в тоя СУ не се ли притесняват, че такива алкохолизирани деградета с вид на клошари и бездомници опетняват доброто име на ВУЗ-а? Нямаш извинения, Драганов, и ако не те махнат, още дълго време ще пълниш *** едва подвижен в коридорите на СУ. Жалък ***!
29
0
 
24
 
! Отговори
Партиен фен преди 10 години
А другия по-наглия депутат Куюмбашев, щял да съди мвр-то, че му били искали глоба от 200 лв. за превишение от 55 км/ч в града. Ако не се спазват законите, къде отиваме.
28
0
 
32
 
! Отговори
фен преди 10 години
Aко живеехме в нормaлн държaвa, този тaкa нaречен професор, щеше вече дa е осъден по бързaтa процедурa с ефективнa присъдa. Дa бъде дисциплинaрно уволнен от Университетa и публично порицaн от професорскaтa гилдия. Но не и в бг, тук сегa ще бъде изкaрaн от своите колеги, че е жертвa нa зaговор нa някaкво зaткулисие нa рaнобудните студенти. Прокурaтурaтa нямa дa се сaмосезирa. A кaт сигурно,ще потулят делото. Е хaйде сегa дa видим с - и + колко мислят кaто мен
27
2
 
2
 
! Отговори
Марсианец преди 10 години
До АнонименКого имаш предвид- катаджиите или професорите? А ти от кои си ? Или не си българска *** !
26
1
 
17
 
! Отговори
Глупак преди 10 години
До АнонименАко утре помете детето ти, дали ще дрънкаш същото.
25
1
 
3
 
! Отговори
йй преди 10 години
До АнонименНапиши го барем на некой друг език, така излиза, че се хабиш да пишеш на езика на свинете (по твоите думи).
24
2
 
27
 
! Отговори
шофьор на камион преди 10 години
Първо:При 2,4 промила направо ти взимат книжката и те съдят по бързата процедура.Второ:Оправданието,че само бил паркирал е несъстоятелно,защото той е УПРАВЛЯВАЛ МПС В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ независимо от изминатото разстояние.Трето:2,44 промила не могат да се направят от 1оо гр водка с таратор... За да удариш тези промили трябва да са изпити поне 250 гр концентрат.Четвърто:Като често става - просто ще потулят нещата!!!
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Човекът има проблеми с алкохола вижда се и с просто око. За съжаление, когато си зависим няма как да осъзнаеш какво точно правиш. Иначе е интелигентен човек, преди 2-3 години се държеше, напоследък явно се е пуснал по стръмното. Жалко.
22
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нека пие човека щом иска - вината е в катаджиите :)
21
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Български *** долни, гадни, ***, ***, ***, ***.
20
17
 
10
 
! Отговори
Стоян К. преди 10 години
Водкат прави хората упорити и издържливи в живота.Пример руснаците.А те са ни братя.
19
0
 
0
 
! Отговори
Izbegal преди 10 години
А ти какъв си бе?
18
2
 
12
 
! Отговори
А жена му? преди 10 години
Явно е по-зле от него.....Изтрещяла работа...Още малко ще каже, че е влязъл да си вземе нещо от колата, и са го глобили:)
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Забрашил е една нула, горкия...
16
0
 
18
 
! Отговори
N преди 10 години
До АнонименУспокой се ве ***,внимавай да се запениш.Много умен трябва да си за да съдиш цяла нация по постъпките на един човек ама много умен почти колкото зеленчук.
15
25
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българи - ***, като ви гледам професорите, какви ли сте останалите?
14
6
 
24
 
! Отговори
SS преди 10 години
Единственото безспорно нещо в спорната личност на този червен *** е, че има проблем с алкохола...