ММА боец иска във вътрешна комисия, не знае кой е шеф на ДАНС

Депутатът Иглев се чувства добре в НС, Баракова - също
Обновена: 30 окт 2014 14:51 | 30 окт 2014 11:25, Веселина Йорданова
99
ММА боец иска във вътрешна комисия, не знае кой е шеф на ДАНС
Борислав Иглев. Снимка: bTV

Депутатът от „България без цензура” Борислав Иглев, който е ММА боец, смята, че в Народното събрание трябват млади депутати - „борбени, с дух“.

Пред bTV той заяви, че няма нищо странно боец да бъде народен представител, като даде за пример Виталий Кличко, който беше част от украинския парламент.

Иглев смята да бъде част от комисиите по младежта и спорта и по вътрешна сигурност. Той призна, че не познава добре системата на вътрешната сигурност, но в бъдеще смята да се запознае в детайли.

На този етап депутатът се затрудни да отговори кой е шеф на ДАНС и как се избира, и каза само, че вътрешният министър е Йордан Бакалов. „Затова съм тук, да се науча, все пак съм от 3 дни в парламента“, заяви Иглев.

Народният представител обясни, че парламентарната група е с името „Български демократичен център”, защото в парламента от коалицията около ББЦ са влезли само три партии.

„Обидно ми е за някои неща как политиците стоят по няколко мандата в лъскавите си кресла, без да вникват в проблемите на народа”, каза Иглев, обяснявайки решението си да стане депутат.

„Чувствам се добре в парламента. Свиквам с правилниците на гласуване”, каза още той.

За себе си Иглев разказа, че е на 31 години и живее с момиче на семейни начала. Завършил е „Бокс” в НСА, а сега завършва магистратура в УНСС.

В спорта по принцип всички удари са съкрушителни, обясни боецът, но отказа да покаже някой от тях с думите, че не е удобно и не е в НС за това.

Според депутата оплакванията от бивши негови съпартийци от заплахи и натиск са оправдание. 

Независимият депутат Ана Баракова, която обяви, че й е оказван натиск от ББЦ да се откаже от мястото в НС, също се чувства много добре в парламента. „Не съм сама, уважаваме се с всичките колеги“, разясни тя.

Първите впечатления на депутатката са изключително добри: „Позитивна среда и атмосфера за работа“.
На въпрос тормозят ли я още от „България без цензура“, тя заяви, че е игнорирала създалата се ситуация и за нея тя вече е минало. „Не позволявам да ми се прилагат някакви тревоги. Опитвам се да игнорирам всички негативни, отрицателни ситуации“, отсече Баракова.

За бъдещата си работа в НС учителката естествено се е насочила към образованието. Тя съобщи, че вече е успяла да разгледа София, но не била ходила в моловете, защото не обичала да пазарува чак толкова много.

„Голям град, със своята динамика“,  каза тя за видяното в столицата. Баракова обаче не отговори къде живее, като посочи, че това е лична информация и пътува често до Пловдив.

Тя обяви, че в течение на времето ще вземе решение дали да се присъедини към някоя от парламентарните групи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
15
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Еееее,аз като говорех да не гласувате........Сега доволни ли сте?Колкото до тоя-той не е виновен!Като му дават баница-що да не се наплюска......
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** - ще гласувате и за кокалчето герги ако го дават по телевизията - нещастници....
57
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За това бил тук да се научи.. това да не е университет бре ?
56
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***
55
1
 
17
 
! Отговори
1948 преди 9 години
ПОЛОЖЕНИЕТО Е "БАРАКОВА"
54
1
 
17
 
! Отговори
**** преди 9 години
Господе простиму,то от многото бой,незнае какво говори.
53
0
 
20
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
.....и Росен Петров най-накрая влезна в парламента
52
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе хора , то за да станеш депутат се плаща, това всеки го знае вече
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже, Божееееееее...
50
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***...за това бил тук .. да се научи. За това ли им плащаме заплати на такива парашутисти от партията на Дудуков. Заради разни умствено изостанали, които гласуваха за това подобие на партия сега ще плащаме на разни борци да се учат на политика.
49
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Депутат е човек, който дори не чете ежедневно вестниците и не знае за какво са били протестите в България през последните 2 години!!! Бил там да се учи. Тогава, докато не се научи, да не получава заплата, да няма имунитет и да не се ползва с депутатските права, както и евтиното хранене в парламента! България ще се управи точно на кукуво лято!
48
3
 
9
 
! Отговори
<> преди 9 години
Аз ще гласувам за най-известната мацка от района на минералните бани край Сливен ...Джесика (Румен от махалата) . Има потенциал ! Да не би президента да е нещо повече от Джесика ?
47
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О БОЖЕ ГОСПОДИ!!! Затова ли ги пращаме там.. "За да се учат"... Незнам кой абсурд и коя поредна пагобна новина вече ще ме учуди.. скоро очаквам Маргините, Сумиста или братя Галеви в за кметове, я за евро депутати... просто абсурд!!!!
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До IzgorehАми пази я - нали Господ поддържа баланса!Той подкрепя тези които реално ни управляват, за да продължават да го правят така, че докато се надяваме на БОГ, те да са все едни и същи постоянно!
45
0
 
4
 
! Отговори
Райна преди 9 години
До **** 45Само за да сме точни: Виталий Кличко е завършил точно същия, никому незнаен киргизстански университет, специалност спортни науки и философия. Поне от там има дипломата де, колко го е завършил си е негова работа. Мисълта ми е да не увеличаваме и без това великата ни мизерия с неточни данни. Явлението не е само българско. Унгария пък имаше президент (!) с фалшива диплома от институт по спортните науки...Ъ-ъ-ъ-ъ, и аз съм завършила и такъв : DDDD. Сериозно.
44
3
 
9
 
! Отговори
малки преди 9 години
тиквички налазват парламента, по примера на голямата
43
0
 
15
 
! Отговори
Izgoreh преди 9 години
Боже пази България от новите и от старите Българи !!!
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изтипосват ви един естествен *** и една *** насреща /1-ва страница/, и ви заявяват: Вие сте си ВИНОВНИ, защото ТОВА си избрахте! /*** я интервюираха в една кола от Пловдив до София и нарочно я караха 1ч да сподели естерствено колко е ***/Ако решите да не гласувате обаче, гласуването ще стане задължително!Дерзайте маймуни!!
41
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А, Бат Сали как е? Добре ли е? Да не е откраднал бушоните от ел.таблата на парламента - ще си ги ползва в частното енерго. Няма да си купува я? А Пеевски как е? Добре ли е? А Данчо Ментата как е? Запотиха ли му се очилцата? А Христо Бисеров как е? Опа, греда. Той не е депутат вече. Даже няма нищо общо и с ДПС. :)
40
2
 
3
 
! Отговори
калцуня преди 9 години
В Царево не само стриптизьори има,ами и цигуларова горска мафия водена от *** горски кметове,както и пискливи заместник кметове,мамини биберончета и *** кръ609чмарчета,както и крадливи адвокатчета затова Царево прокопса та завърза !!!!!!!

Спонсорирани публикации