ММА боец иска във вътрешна комисия, не знае кой е шеф на ДАНС

Депутатът Иглев се чувства добре в НС, Баракова - също
Обновена: 30 окт 2014 14:51 | 30 окт 2014 11:25, Веселина Йорданова
99
ММА боец иска във вътрешна комисия, не знае кой е шеф на ДАНС
Борислав Иглев. Снимка: bTV

Депутатът от „България без цензура” Борислав Иглев, който е ММА боец, смята, че в Народното събрание трябват млади депутати - „борбени, с дух“.

Пред bTV той заяви, че няма нищо странно боец да бъде народен представител, като даде за пример Виталий Кличко, който беше част от украинския парламент.

Иглев смята да бъде част от комисиите по младежта и спорта и по вътрешна сигурност. Той призна, че не познава добре системата на вътрешната сигурност, но в бъдеще смята да се запознае в детайли.

На този етап депутатът се затрудни да отговори кой е шеф на ДАНС и как се избира, и каза само, че вътрешният министър е Йордан Бакалов. „Затова съм тук, да се науча, все пак съм от 3 дни в парламента“, заяви Иглев.

Народният представител обясни, че парламентарната група е с името „Български демократичен център”, защото в парламента от коалицията около ББЦ са влезли само три партии.

„Обидно ми е за някои неща как политиците стоят по няколко мандата в лъскавите си кресла, без да вникват в проблемите на народа”, каза Иглев, обяснявайки решението си да стане депутат.

„Чувствам се добре в парламента. Свиквам с правилниците на гласуване”, каза още той.

За себе си Иглев разказа, че е на 31 години и живее с момиче на семейни начала. Завършил е „Бокс” в НСА, а сега завършва магистратура в УНСС.

В спорта по принцип всички удари са съкрушителни, обясни боецът, но отказа да покаже някой от тях с думите, че не е удобно и не е в НС за това.

Според депутата оплакванията от бивши негови съпартийци от заплахи и натиск са оправдание. 

Независимият депутат Ана Баракова, която обяви, че й е оказван натиск от ББЦ да се откаже от мястото в НС, също се чувства много добре в парламента. „Не съм сама, уважаваме се с всичките колеги“, разясни тя.

Първите впечатления на депутатката са изключително добри: „Позитивна среда и атмосфера за работа“.
На въпрос тормозят ли я още от „България без цензура“, тя заяви, че е игнорирала създалата се ситуация и за нея тя вече е минало. „Не позволявам да ми се прилагат някакви тревоги. Опитвам се да игнорирам всички негативни, отрицателни ситуации“, отсече Баракова.

За бъдещата си работа в НС учителката естествено се е насочила към образованието. Тя съобщи, че вече е успяла да разгледа София, но не била ходила в моловете, защото не обичала да пазарува чак толкова много.

„Голям град, със своята динамика“,  каза тя за видяното в столицата. Баракова обаче не отговори къде живее, като посочи, че това е лична информация и пътува често до Пловдив.

Тя обяви, че в течение на времето ще вземе решение дали да се присъедини към някоя от парламентарните групи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
10
 
! Отговори
**** преди 9 години
Този какви аналогии прави с кличко,кличко е завършил медицина,а този селското школо и се взема на сериозно,то за това сме цъфнали и вързали,защото все такива *** пръчки ни управляват и влизат в парламента.
38
1
 
1
 
! Отговори
Отговор преди 9 години
До царевощом не е Флезнало /вашето стриптизьорче от Царево/, значи не е било по-вЕрно от ТЕЗИ!!Значи, ако беше Флезнало /вашето стриптизьорче от Царево/, можеше и да е по-надобре за Увцете :))Единственото правило е, че Увцете са винаги преЕее... карани!
37
0
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ПРЕДЛАГАМ ДА ВКАРАМЕ В ПАРЛАМЕНТА ТРИЗНАЧКИТЕ..ТЪКМО ЩЕ ИМА ПО ЕДНА ЗА ВСЯКА ПАРТИЯ...ТА ПОНЕ АКО НЕ Е ЖАЛКО ЩЕ Е ЗАБАВНО..КАКВИ ММА БОРЦИ..ТАМ СЕ ЦЕЛЕТЕ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ..МОЖЕ И МИТЬО ПИЩОВА..НЯКОЙ *** ЗА ЦВЯТ..ИЛИ НАПРАВИ АЗИС
36
0
 
7
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Ауууу колко интелигентно! Направо да ти се дореве! Тая нарочно ли и задават *** въпроси за да получат *** отговори? А и на тоя също!
35
0
 
7
 
! Отговори
Райна преди 9 години
Крайно време е да се въведе вече единица мярка за тъпотия, че да можем да ги класифицираме по някакъв начин българските представители на народа. Те че са от един дол дренки е ясно, ама трябва да има все пак някакъв ред, че да е по-лесно да ги вкараме в Excel поне. За друго стават ли... в момента не ми идва на ума.
34
0
 
6
 
! Отговори
страдалец,но не и на преди 9 години
ЗА ВСИЧКО СА ВИНОВНИ ПАРТИЙНИТЕ ФОРМАЦИИ,Е ЗАТОВА ВЕЧНО ЩЕ БЪДЕМ ПОД ПАРТИЙНО ПОЛИТИЧЕСКО РОБСТВО,САМО ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА НА ХОРАТА И ДЪРЖАВАТА,НО ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА,ТРЯБВА САМО ВЪТРЕШНА Р Е В О Л Ю Ц И Я !!
33
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ЗУРЛЮ КАЗА НА ДОГАН..СУПА ОЩЕ НЕ СЪМ ЯЛ..МОГА ДА ИЗЯМ БЕЗ СВЯН ЦЯЛ СИРИИСКИ КЕРВАН..А ДОГАН МУ ОТГОВОРИ ТЕ СА ПРАВОВЕРНИ СОРИ..ПО ДОБРЕ ИЗЛАПАЙ ВСИЧКО ДЕТ Е ХРИСТИЯНСКО ШИШО..СЪС ПАРИТЕ И ДЕЦАТА..ДАЖЕ ОПАСИ ТРЕВАТА..И ДЕБЕЛОТО ДЕТЕ ТЪЙ ЗАПОЧНА ДА ЯДЕ..И ДОЙДОХМЕ ДО ВЪПРОСА КОЛКО ТЕЖЪК МУ Е ТОРСА..НИ С КАНТАР ДА ГО ПРЕТЕГЛИШ..НИ ОБЕМА ДА МУ МЕРИШ..ПРОСТО КУПЧИНА СЛАНИНА - МОЗЪК КОЛКОТО МАСЛИНА..
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борислав Иглев -ПРЕЗИДЕНТ!!!! Нема ко да си губи времето като народен представител и из разни комисийки. Явно е, че има качествата и позициите..... :D
31
1
 
10
 
! Отговори
пилето преди 9 години
Кой, кой, кой?!
30
0
 
31
 
! Отговори
хъш преди 9 години
Аз предлагам да обявим война на САЩ. Да ни бомбандират и да се свърши тая мъка...
29
1
 
8
 
! Отговори
Василев преди 9 години
Ние от централата в Ленгли смятаме, че Кой не е Доган, а Ердуган. Без Ердуган, кой по дяволите е Доган?агент Али Баба
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хахахахахаах:) изтриха ми коментара -тва е баси комплимента в тоя сайт :) хехе -със здрав Днес бг :)
27
3
 
8
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Шефът на Данс е КОЙ. КОЙ е той, шефът на Данс. Всички знаят, че КОЙ е Доган, а кой е Писанчев в Данс- ми човек на КОЙ. ПФУ!
26
5
 
12
 
! Отговори
Burg преди 9 години
Въпроса е подвеждащ. Аз например знам, кой е директора на ДАНС, но не знам, кой е "шефа" на ДАНС. В този смисъл оправдавам ММА боеца-депутат. Все за човек на който до вчера служебаната му характеристика включваше: "да те бият по главата" това е смислен отговор.
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С това образование е подходящ направо за министър на МВР.Няма какво да си губи времето в парламента!
24
3
 
3
 
! Отговори
ДАНС ИБРИКЧИЙ преди 9 години
НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ЗНАЕ КОЙ Е ШЕФА НА ДАНС. ЩЕ ГО НАРИТАТ ПО ИБРИКЧИЙСКИЯ ДЕПЕСАРСКИ МАСОНСКИ *** ДО ДНИ. ВАЖНОТО Е ДА ЗАТРИЯТ ДИ НЕУЗНАВАЕМОСТ ТАЯ ПОРЪЧКОВА СТРУКТУРА И ДА ЗАПУШАТ ИНФОРМАЦИОННИТЕ КАНАЛИ НА ДПС И БСП!
23
0
 
44
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Да, както виждам парламента става все по-експертен и експертен
22
1
 
34
 
! Отговори
Гочо преди 9 години
А бат Сали доволен ли е? Нищо не пишете за него.
21
1
 
7
 
! Отговори
Лита преди 9 години
До АнонименЧетеш ми мислите, порочност има в системата като цяло!
20
4
 
26
 
! Отговори
Ванчо преди 9 години
Що не вземете интервю и от ДПС, може някой да знаеш български все пак.

Спонсорирани публикации