Очертава се бюджет на бедността и безработицата!

Миков: Не виждам реформаторски бюджет, а затягане на коланите
Обновена: 28 ное 2014 17:27 | 28 ное 2014 17:25, Веселина Йорданова
47
Очертава се бюджет на бедността и безработицата!
Михаил Миков. Снимка: архив, БТА

Соцлидерът Михаил Миков заяви, че очевидно се очертава бюджет на бедността и безработицата.

По думите му към това се прибавя огромен външен дълг, какъвто България не познава през последните 15 години.

Още по темата
„Не виждам реформаторски бюджет, а бюджет на затягане на коланите – същото функциониране на системите и в това няма особена реформа“, добави той в Плевен, където участва в съвещание с партийния актив от Северозападна и Централна Северна България.

Попитан от журналисти за "затягането на редиците в БСП", Миков отговори, че "никога не е късно да се подредят нещата вътре в партията". За да има силна БСП, трябва да има ред, каза той, цитиран от БТА.

Според него това ще стане с политически и организационни мерки.

Има хора в БСП, които смятат, че изявата им по вътрешнополитически въпроси в медиите ги прави интересни за обществото и популярни в партията, но допускат грешка, смята Миков. Аз мисля, че те временно нанасят така удари на партията, заяви соцлидерът.

По думите му БСП трябва да стане първата партия в България с реално електронно членство.

Той посочи, че електронизацията ще завърши през март-април догодина, ще даде възможност за по-добър отчет на членския състав и ще подобри възможностите за комуникации вътре в партията.

Михаил Миков Целта е да чуем какво мислят партийните секретари и обикновените партийни членове, посочи председателят на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: БСПмихаил миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
17
 
! Отговори
ДО 9 преди 9 години
И КАК ТРОЙНАТА Я ЗАГРОБИ БЕ, *** КАЛИНЕ, ТЯ ЛИ ИЗТЕГЛИ С ДОГОДЗИНА ЗА ДВА МАНДАТА 20 МИЛИАРДА ДЪЛГОВЕ? Нов ***. Бай *** журналист.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И почва се писането "Научаваме се, че" пише бай *** и излага върху един лист бяла хартия такива черни хули срещу своя съсед, за каквито не само че не се е "научавал" някой път, но нито насън му са минавали. Пише бай СТР..***, пише и зачерква, той е все недоволен от ядовитостта на своите стрели: крадец е за него нежна думица, той я зачерква и пише хайдук, но тая дума е станала обикновена, бай *** добавя пладнешки и я съединява с едно фатален. Съседът, жена му, децата му, родът му ЧЕРНИ
8
18
 
9
 
! Отговори
рес еоод преди 9 години
бсп загроби България още при тройната коалиция и сега берем плодовете
7
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой ми *** в гащите другари?
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
КАЛИНКИ ТРОЛСКИСТРАННИ ПОЧВАЙТЕ мИКОВ. Бройте му чашите и хвалете ББББББББББББББ
5
1
 
6
 
! Отговори
КАЛИНКА СТРАНДЖАНСКА преди 9 години
Знаеш ли какво? Ти седни тази вечер, па напиши една уводна статия. Тегли му едно верноподаничество, че сам княза да се слиса. Тури му там: Ваши смирени чада, Наш баща и татко, в праха на Августейшите Ви нозе, нареди ги там като броеница, ти знаеш как. Па помени и за народа една-две думи, както му е реда. Разбра ли ме? Така. Па сетне тегли един калай на опозицията. Кажи там: Онези предатели, онези... Предатели остаря вече, да турим мерзавци поправя Гуньо. Е добре, тури мерзавци.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ало гробари, много сте лбакоми ве, щели сте да съкратите администрация да спестите 50 милиона, а ще теглите догодина 8 милиарда кредит. Та талбкова натрупаха комунистите, демек бащите ви за 45 години. Много алчни и *** сте. Безскрупулни и с медиите на Бай ***, Гуньо адвокатина и Гочоолу и Дочоолу. Кои олигарси ще храните с тия 8 милиарда а пак нито лев от тях за заплати, пенсии, осигуровки, социални, здраве... Гола вода олигархическа.ДП ВЕДНЪЖ А ИФ-ЦЦ-ББ ХИЛЯДА ПЪТИ, ПРОСТИТУИРАЩАМРЕЖО?
3
4
 
24
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Еми то е ясно ,че ще има безработица и бедност в България и това не зависи от партията която управлва в даденият момент държавата ,дали ще е БСП ,дали ГЕРБ ,дали ДБС..Бълагрия я чака тежка 2015 -защото Южен поток няма да се стори (това даваше5 000 работни места +2 милиарда инвест) АЕЦ-Белене работни места +5 милиарда инвестиции , криза в ЕС , санкции от Русия .. конюктурата за България е такваз -лоша ,дори и това което можеше да се помогне на Бълагрия , като ЮП и това загубваме май . Криза идва!
2
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
що не кажете вие от властта КОЛКО КОЛЕДНИ ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ОТ БЮДЖЕТА?А ОТ ТОЗИ СЪЩИЯ НЯМА ПАРИ ЗА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ???
1
8
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
... - и кой носи вината за това...