Надпис #КОЙ освети парламента в полунощ

Акцията напомни за протестите "ДАНСwithme"
Обновена: 14 юни 2015 15:29 | 14 юни 2015 09:00, Камелия Цветанова
66

Снимка: Булфото

В събота вечер активисти на "Протестна мрежа" прожектираха надпис #КОЙ върху сградата на Народното събрание.

Поводът е навършването на две години от протестите "ДАНСwithme" , които избухнаха след избора на депутата от ДПС Делян Пеевски за шеф на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС).

В крайна сметка това решение на парламента, въпреки че Пеевски така и не оглави родното ФРБ, доведоха до месеци на протести, под натиска на които правителствотона Пламен Орешарски подаде оставка.

Акцията стартира минути преди полунощ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: парламентДАНСwithme
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакайте сега, ама сериозно ли вярвате, че протестите свалиха правителството на Орешака?? Моля ви се, дайте по-сериозно. Ако вместо КОЙ светеше Г*З или друга трибуквена дума, щеше да е по-забавно, а и щеше да има смисъл.
46
1
 
4
 
! Отговори
p преди 8 години
До 39Колко точно казано !!! Платени и заблудени, протесна мрежа протестират по команда , за 1 млрд.лв протестираха, а за 14 млрд. сега - НЕ , абсолютно вярно!
45
0
 
4
 
! Отговори
Благой преди 8 години
А #КОЙ плаща на тези да си правят протестите?
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така се прави, истината трябва да се търси докрай, а не да се замита по килима. Това, че протестите успяха да свалят от власт слугите на Турция и Русия - Волен, Серго и Местан, не означава,ч е не трябва да им бъде търсена отговорност! Преследване до дупка!
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tochno protestarite s parite na BB svaliha Orecharski..finansist..toi iskache samo 1 ml zaem..svaliha go..otviriha pata na BB i grob ni zakopa-USA e tuka i darpa koncite..ai mola protestarite da se snimat..koi im e dal razrechenie sa sveti NC..nali se sechate che inache nama kak da stane..
42
4
 
9
 
! Отговори
Гого Откачения преди 8 години
Не искам гангстер за министър председател нито САЩ за съюзник.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой ? Прокопиев.
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Новите активни борци свиквали манифестация вчера. Центърът на София пък е облепен с плакати - на очевидно нерегламентирани за целта локации. Лепнати по стени на обществени сгради, спирки, телеграфни стълбове...Но смее ли общината да реагира? Кой би дръзнал да санкционира новите комисари на абсолютната и свещена правда - умните, красивите и талантливи храненици, които узурпират държавната власт с болшевишка страст?#КОЙ тарикатчетата от бунтовете си уредиха живота завинаги.
39
1
 
24
 
! Отговори
Розовките бузи преди 8 години
Е, как кой? Ивчо бе, Ивчоо Прокопиев, солташака на Америка за все по- бедна България, лицето на което Мавъра Костов подари Каолин и винпром Дамяница...
38
0
 
7
 
! Отговори
mnje преди 8 години
ФРБ? Да не сте взели, някой редактор от Блитц, днес?
37
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
Vsi4ki znaiat koi .Tova e DPS.te predlojiha Delian Peevski,no ne uspiaha,zaradi protestite.A sega 4akam da me blokirate.
36
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Натискът от протестите довел до падане на кабинета "Орешарски" - дрън, дрън - ярина.То ако Бокича не се беше сговорил с Доганя, те и досега щяха да си протестират.
35
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли КОЙ да ги забрани тези лигльовци от протесна мрежа? Тези същите, ако бяха преди 30 години щяха да са членове на бкп... Иначе казано подкрепят КОЙ, този който дава парите. Даже се чудя на американците защо въобще им дават пари на такива плазмодии като тези?
34
2
 
8
 
! Отговори
днд преди 8 години
Ами според протокола на НС гласували са БСП, ДПС и Цецка Цачева , Това не е шега , а така си пише в протокола. ЦЦ е осигурила кворум.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всъщност отговорът на надписа #КОЙ ? е най-естественият : ТОЙ !И само слепци по душа не съумяват да го видят...
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТочно така!А поводът да се скарат беше Южен поток. Турция реши че Южен поток я оставя настрана от транспорта на газ и изкомандва на ДПС да развалят далаверата. А Орешака като усети на къде духа вятъра прибра едни пари от американците за да спре потока. Както една година по-рано прибра пари от руснаците за да го пусне.
31
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Под какъв натиск Орешарски е подал оставка? Я пак? Единствената причина за оставката беше оттеглената подкрепа на Местан. Сега като на власт е нова коалиция нещо да се промени? Защо сега не протестират господата от протестна мрежа? Защото нямат интерес ли? Протестна мрежа се състои от 10 човека, на които се плаща кеш от американски фондации за да правят мизерии в България. Това е!
30
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
#Кой ??Борисов!!!Ето този е "#Кой".
29
4
 
10
 
! Отговори
помнещ преди 8 години
Когато падна правителството вече нямаше протести, правителството падна заради разногласия в коалицията.
28
1
 
15
 
! Отговори
ПРОВИНЦИАЛИСТ преди 8 години
А кой им разреши ? Колко струва и кой плати тази акция? Аз лично искам утре да пише ПРОДАЖНИЦИ,на същата сграда.