Газ до дупка: Таксиджия натисна педала до 230 км/ч

Той е задържан, но не заради скоростта, а заради среден пръст
7 окт 2015 16:45,
18
Газ до дупка: Таксиджия натисна педала до 230 км/ч
Снимка: архив Булфото

23-годишен мъж, таксиметров шофьор от Велико Търново, вдигна 230 км/ч на главния път между Русе и старата столица. Това е районът край село Поликраище, където често се организират гонки.

"Подвигът" на младия шофьор бил заснет и качен в интернет. От клипа се вижда как той показва среден пръст по адрес на противниците на гонките.

Още по темата

Таксиджията е задържан след разследване на полицията. Той е бил отведен от униформените, но не заради високата скорост. Заради нея според сега действащите разпоредби той може да бъде наказан само с акт и глоба.

Показаният среден пръст обаче дава възможност джигитът да бъде задържан заради хулиганство и заплаха за обществения ред, съобщи Нова тв.

Преди дни обаче МВР излезе с предложения за промени в Закона за движение по пътищата и Наказателния кодекс, които предвиждат превишаването на скоростта да се наказва и със затвор. Новите текстове предвиждат и дрифтът, и гонките вече да са перстъпление.

Районът на Поликраище често се озвучава от гонки. Преди време се появи клип на шофьор, каращ със 160 км/ч в селото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Име преди 8 години
Колата не е бмв и не е такси... и щом не е засечен с радар няма как да докажат... а за средният пръст, сега ще си го завира по дупките!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 8 години
А с каква кола е вдигнал 230?! С БМВ то на снимката? Абсурд, това BMW e десета ръка, производство 80те години.
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BRAVO NA TAKSISTA.
10
0
 
1
 
! Отговори
Kamen преди 8 години
V demo zdrava darjava takiv babait se razdelia s hartiata si za vechni vremena :-) :-) :-)
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Селянията придоби още едно измерение, волуме на мах.
8
0
 
6
 
! Отговори
Христо преди 8 години
И къде са тези прословути клипове , че не можах да ги видя
7
3
 
9
 
! Отговори
От 1 Въпрос преди 8 години
Никой ли не знае какво е дрифт и пилене на гуми!? Учудващо е, колко много коментарии на тази тема прочетох преди ден-два, а се оказва, че не знаят какво са коментирали.
6
4
 
9
 
! Отговори
мислете малко преди 8 години
4, радвай се поне, че куките и те са се усетили колко е абсурдна ситуацията и са го прибрали за тази простотия. Как не ви стига акъла да се сетите, че такива закони не се правят с цел непременно да се спазват при всяка ситуация, но много помагат точно при подобни. Ако го нямаше това за средният пръст, щяха да бъдат принудени тоя *** да го оставят на мира. Сега остава само да оправят и другите закони :D
5
1
 
8
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
В Германия глобите ако покажеш на някой среден пръст или го напсуваш на пътя или по някакъв начин го обидиш са много по-високи, отколкото ако минеш на червено или превишиш с 50+км/чЕто пример, с колко са олеквали хора, дето обиждат по пътищата.bussgeldkatalog.org/beleidigung-im-strassenverkehr/
4
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи аз ако покажа на някой среден пръст на улицата то това се сичта за заплаха за обществения ред????? Боже Господи, ще ме уморят от смях тия! Всичката ни наред, че толкова големи моралисти станахме- да задържат човек не защото карал престъпните 230 при ограничение 90, а че бил показал среден пръст на някой си.Нема такава държава!
3
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Taxidjiite sa nahslni prosti smardat na zigari ne digat kufari Dermatolog otkasvat da vsimat horata ne sa Gladni oschte a nahalni
2
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
таксидждия с БМВ, това по новите "правила" е по-лошо от перничанин с голф
1
14
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 8 години
Какво е дрифт и какво е пилене на гуми?