Наглец? Не, просто обикновен "бакшиш"!

Спрял пред място за преминаване на инвалиди, ама защо да му пука?
Обновена: 8 окт 2015 16:29 | 8 окт 2015 15:08,
114
Наглец? Не, просто обикновен "бакшиш"!
Снимка: Начо Каменов, Facebook

На фона на вече спряната услуга за превози на Uber, протестиращите пред ВАС и хилядите, сложили подписа си под петицията на компанията, се появи една снимка, която бързо набра популярност в мрежата.

Този наглец (както го описва снимащият Начо Каменов) е паркирал таксито си точно пред единственото място, от което могат да преминат хора с инвалидни и детски колички.

На въпроса не се ли усеща, че пречи на пешеходците, както и на съвета, че е редно да се махне, Каменов получава този недвусмислен, мил жест.

А думите, с които бил съпроводен той били "Боли ме...", сещате се.

Снимката е направена вчера на бул. "Шипченски проход" в столицата. Компанията се вижда ясно. Усмихнатото и нагло лице на шофьора - също.

Надяваме се от таксиметровата фирма да му обърна заслуженото внимание. Всички ние също, защото сме потребители на тази "луксозна" услуга. А тя с усмивка ни казва: "Майната ви!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
29
 
! Отговори
Стефанов преди 8 години
Преди година лично аз имах подобен "контакт" със шофьор от същата компания на "Мария Луиза". След направената забележка шофьорът излезе от колата и тръгна към мене. С любопитство го попитах дали смята да ме удари, той се спря, а аз го снимах. Номерът на колата е 1005. От тогава избягвам да ползвам тази фирма. Не страдам от това :-))
45
0
 
22
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Колкото до Френският УБЕР там хората ги скъсват от данъци но такситата и превозващите са на ниво. Просто там проблем с бакшиши няма. Колите са им като коли и цените са им като цени. Но тук нещата съвсем не са така. UBER е решение което може само да помогне да изгради една работеща система премахваща простакът и поставяща новите технологии на преден план. Това не искат всички монополисти в нашата татковина обична.
44
0
 
23
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Регулаторите ни не спират копърките, не спират неправилно спрените таксита и чакащите като хиени бакшиши. Всички ни насилват да си взимаме 2-3 фирми, които определят цената на превоз. По морето е истински АД. Нека да продължават да ни отказват превоз заради краткият път и да получаваме лошо обслужване. Нека разумът победи прекрачващата прага простота.
43
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доло ГЕРБ!!!
42
18
 
4
 
! Отговори
pesho преди 8 години
Нищо нередно не виждам? Просто по-здрав :)
41
0
 
32
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
Когато няма полиция и законност, а всичко е беззаконие, корупция и мафия, то обществото получава един СРЕДЕН ... толкова е логично !
40
1
 
32
 
! Отговори
Убер няма значение преди 8 години
Uber няма никакво значение. Значение има това, че полицията не си гледа работата и не гърби наглите миризливи бакшиши, защото големите таксиметрови фирми са на хора близки до властта.
39
0
 
39
 
! Отговори
аман преди 8 години
искате ли да няма миризливи бакшиши ?ами просто спрете да ги ползвате , има метро, градски транспорт, кола можеш да си вземеш за 500 лв
38
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
UBER го спряха!!! Честито!!! Останаха "законните" бакшиши на Цеко Минев,Йорданка Фандъкова и компания!!! На 25.10. да не забравите да гласувате за ГЕРБ!!!
37
42
 
3
 
! Отговори
bad преди 8 години
Абе хора, толкова лесно ли се поддавате на манипулации?Познайте дали Юбер не са си пуснали сами тази снимка. Лесно е да се изопачават фактите и да се представят в точно обратната противоположност. Странно защо ли като са толкова иновативни от Юбер, дейността на компанията е забранена в редица страни. Само преди няколко седмици ги забраниха и във Франция.
36
2
 
21
 
! Отговори
Фен преди 8 години
Трябва да се изсипем всички пред парламента срещу падането на UBER. Това минава всички граници. Миризливите бакшиши ни правят на луди от падането на режима. Като върнат UBER ще трябва да се организираме да го прокараме из цялата страна.
35
1
 
17
 
! Отговори
ДО 40 преди 8 години
Стига си лъгал. UBER ти предлага сам да си гледаш километрите, пусни си GPS-а на телефона и стига с изказвания на кръгли *** в тая държава. Забрана срещу UBER е забрана сречу правото ни да избираме кой да ни превозва. Аз ползвам градски транспорт но след 11ч. 500 пъти предпочитам UBER пред някой миризлив бакшиш дето си е скрил нощната тарифа в багажника и после иска по 20лв на калпак от 4 клиенти за 5 км превоз !!!
34
2
 
28
 
! Отговори
Валядолид преди 8 години
Снимката отвсякъде бие на шопска салата, сунгурларска гроздова и ТВ планета.Не че първите две са лоши де :-)
33
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами това го чака народа, като махна Убер от пазара - Окей супер транс и Такси 1 Евро шофирани от тинята на обществото. Бях забравил (при наличието на Убер) какво е да се качиш в 20 годишна скърцаща кола, воняща на цигари, пот и псуващ до мен *** (от елитната Окей Супертранс). Е да изсъхнете всички бакшиши дано и да си останете на същото ниво (да броите стотинките бакшиш и да си веете буя на снимките) !!!
32
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 51Ако имаше гражданско общество щяха да го пребият друг път. Преди години бях свидетел на подобна ситуация в чужбина (отвъд океана). Щофьорът беше извлечен от колата и проснат от бой.
31
0
 
15
 
! Отговори
До 51 преди 8 години
Абе и при нас пристигнаха три-четири коли, ама като ни видяха "професорските" физиономии, браснатите (не от добро, пък не сме и снираи) глави и подутините на кръста под тениските решиха,че приказката "с колец на престрелка да не се ходи сигурно" е верна. Ама пусто не можеш на всяко кръстовище барети да поставиш. Пак браво на г-на, че е снимал и пуснал в нета, не се уплашил, че е известен и може да го навести бакшиша. Ако посмее обаче всички вече го знаем кое е. Пък дано и МВР си свърши работата
30
0
 
13
 
! Отговори
Що? преди 8 години
Бой до вразумяване. Все повече се убеждавам, че само така става в България.
29
0
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
До тихина: Начо е известне фотограф, та затова сигурно и снимката на този *** е излязла хубанал Иначе поддържам вашите методи за възпитание като друго не е останало, а държавата абдикира.
28
0
 
25
 
! Отговори
Еx-Тихина преди 8 години
Г-н Каменов сигурно е приятен, възпитан и интелигентен човек. Иначе снимката можеше да е бакшиша със счупен и заврян дето трябва пръст а колата помляна ..... Не мен и двама бивши колеги ни не случи неотдавна на Петте кьошета да възпитаме един подобен, дето напсува майка с количка, опитваща се да го прескочи на пешеходната ....
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха, какъв грозник! Пък и глупав! Лицето му лъщи от гранясала мас, със сигурност смърди нечистоплътното. Няма начн и на майка си да не показва такъв пръст! Хак и е - тя го е възпитала такъв.А вие не се обиждайте - ТОЙ Е НАСОЧИЛ ПРЪСТА СИ КЪМ СОБСТВЕНАТА СИ УСТА!